Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Pieter Vermunt

Senior coach

Neem contact met mij op via: 088-170 1500 of pieter@gortcoaching.nl

Kies hier voor een andere coach in jouw regio

DIT IS PIETER: Analytisch, out-of-the-box, stimulerend, resultaatgericht.

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Outplacement.

Specialisaties: Professionals, Management coaching, Ondernemers, Zelfvertrouwen, Veranderingen, Persoonlijk leiderschap, Piekeren, Twijfelaars, Zorg, Competentie coaching, Management coaching, Noloc, NIP, OPQ, CMI

“Mijn aanpak is om samen met jou op een gestructureerde wijze jezelf te (her)ontdekken. Ik breng je kracht in beeld, zoek uit waar je in vastloopt en hoe je weer verder kunt.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

“Jezelf, je keuzes, je werk (carrière, opleiding of loopbaan) of je leven. Wanneer je meer invloed wilt ervaren en meer regie wilt nemen. Wanneer onzekerheid of onduidelijkheid je remmen in het zetten van volgende stappen. Wanneer onrust, dilemma’s of disbalans in de weg zitten.

Bij coaching komen vragen aan de orde als: hoe communiceer ik met anderen, hoe verander ik mijn stijl van werken, hoe vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit of hoe voorkom of herstel ik van een burnout.

Bij loopbaanvragen gaat het erom dat je zicht krijgt op het meest inspirerende toekomstscenario: waar wordt je blij van en hoe zet je nu die volgende (loopbaan) stap. Je krijgt antwoorden op twijfels omtrent kwaliteiten en talenten of doorbreken van overtuigingen die je belemmeren om zaken te ondernemen of keuzes die je wilt maken. ”

Zo werk ik

“Mijn aanpak is om samen met jou op een gestructureerde wijze jezelf te (her)ontdekken. Ik breng je kracht in beeld, zoek uit waar je in vastloopt en hoe je weer verder kunt. Ik geef je concrete adviezen waardoor je weer de regie over je eigen loopbaan of (persoonlijke) ontwikkeling verkrijgt.

In mijn begeleiding werk ik ondermeer vanuit de biografische methode: een methode waarbij eerdere ervaringen in werk en leven worden onderzocht en gebruikt om plannen voor de toekomst te ontwikkelen. Dit is een krachtige tool om inzicht te geven in (onbewuste) strategieën en denkwijze die van invloed zijn op je werk en leven. Daarnaast maak ik gebruik van o.a. RET en oplossingsgerichte coaching. Bij burnoutcoaching ga je op onderzoek naar de verstoorde balans tussen je draagkracht en draaglast en geef ik je tips en adviezen voor het herstel van de energie. Je krijgt inzicht in de belemmerende patronen en overtuigingen, de conditie van het lichaam (rust, beweging) en inzichten in de factoren die leiden tot stress, en bovenal het direct verlagen van de ervaren stress.

Door mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven als psycholoog/consultant/recruiter, weet ik snel je vraag in de juiste (werk)context te plaatsen en kan ik me inleven en aansluiten bij wat je nodig hebt.”

Certificeringen

 • Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie
 • PostHBO opleiding loopbaanadviseur, Hoogendijk
 • NOLOC erkend Loopbaanprofessional
 • Gecertificeerd voor breed scala aan assessment- en loopbaaninstrumenten van SHL, Matchcare, LDC, PiCompany, (o.a. OPQ, Reflector Big Five)

Relevante nevenfuncties:
Ik heb veel ervaring met de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, productie en logistiek.

Reviews

 • “Deskundig, analytisch, creatief, ‘out of the box’, empathisch, confronterend maar respectvol, doelgericht, weet tijdig te relativeren en met de nodige humor te ontspannen.”
 • “Hij heeft goede input gegeven om prettiger te kunnen werken en te leren omgaan met bepaalde situaties op de RET manier. Prettige coach. Praktijkgericht en niet “zweverig”. Prettig en professioneel.”
 • “Pieter is een erg kundige coach met veel mensenkennis. De manier van werken (persoonlijkheidstesten, combinatie psychologie en coaching) en communicatie (direct, oprecht en met humor) passen erg bij mij. Door de sessies met Pieter kreeg ik veel energie en handvatten om aan de slag te gaan.”
 • “De gesprekken waren leerzaam en inspirerend. Naast meer inzicht in mezelf en mijn wensen, gaf Pieter bruikbare tips en verbeteringen op mijn sollicitatiebrieven, lay-out van mijn cv en LinkedIn-profiel. Ook schroomde hij niet om, wanneer mogelijk, zijn netwerk in te zetten.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching via email
 • E-coaching / online coaching
 • Telefonische coaching
 • Groepscoaching / workshops
 • Incompany coaching