Anina Storteboom

Dit is Anina:  open-minded, creatief, speels en verbindend
Doelgroep: hogeropgeleiden(vanaf MBO), zzp’ers, 40+, voor individuen en groepen.
Specialisaties: levens- en loopbaanvragen, persoonlijke groei en ontwikkeling, effectieve communicatie, non-duale coaching.

Je kunt bij mij terecht voor vragen over: leven en werk.
Hiermee bedoel ik vragen die spelen wanneer je door ziekte uitvalt, er een persoonlijke crisis is of de behoefte of noodzaak ontstaat om je te oriënteren op een andere loopbaan. Wanneer je vastloopt in je leven of wanneer er een crisis ontstaat en je vervolgens bij mij komt, is mijn reactie vaak: gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet naar verandering, namelijk het erkennen dat het zo niet meer gaat. Hoe dan wel? Daar kunnen we samen op verschillende manieren naar kijken. Dat doen we door middel van ervaringen (ik laat je voelen en ervaren en zien wat er speelt) en bied je nieuwe perspectieven om te kijken naar je situatie. Hierdoor verschuift je vraag of  probleem en kun je zelf effectief veranderingen teweeg brengen. Het resultaat is dat je inziet dat niet het probleem of de situatie leidend is, maar vooral hoe jij er mee omgaat.

Zo werk ik: Samen verkennen we jouw vraag of probleem, zodat helder wordt wat er veranderen mag en hoe dat er concreet uitziet. Hierbij is het goed te kijken naar je levensverhaal (waar kom je vandaan?) en hier de (vaak onbewust) blokkerende overtuigingen en patronen in te herkennen.  Meer bewustzijn en meer inzicht geeft meer handelingsruimte voor toekomstige situaties. Als jij helder hebt waar je naar toe wilt (dan kan zijn: ander werk, minder stress, meer flow in leven en werk) dan richten we in de begeleiding hier onze aandacht op. Als je bereid bent met je eigen thema’s aan de slag te gaan en te ervaren waar jouw weerstand zit, ontstaat er ruimte voor oplossingsrichtingen. Als loopbaancoach en trainer heb ik een brede ervaring met verschillende werkvormen die ik afstem op wat jij nodig hebt. De oefeningen geven jou meer inzicht in jezelf en in je vraagstuk, waardoor je oude patronen kunt doorbreken en nieuwe, effectievere manieren aanleert. Wanneer jij je doel bereikt hebt, is ons traject voor mij geslaagd.

Mijn opleidingen en certificeringen:

  • Sinds 2006 begeleid ik vanuit mijn eigen praktijk veel mensen op het vlak van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en re-integratie. Hiernaast geef ik regelmatig workshops en trainingen op het vlak van persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Diverse trainingen en workshops op het vlak van bewustzijn, meditatie, persoonlijke groei, traumaheling en massage
  • Opleiding professionele begeleiding bij Phoenix Opleidingen
  • 3 jarige post HBO opleiding professionele communicatie bij Phoenix Opleidingen (hierin ingebed zit de NLP practicioners opleiding, transactionele analyse en systemisch werken)
  • Academie Mens en Arbeid, specialisatie beroepkeuze-advies
  • Lid NVPA (beroepsvereniging GGZ)

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Anina beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Ik help je om je eigen kracht te ervaren en potentie te realiseren, zodat je weer verbinding voelt met jouw levensmissie en datgene wat jou bezielt.  Op speelse wijze breng ik je tot de kern, zodat jij van binnen uit naar buiten toe veranderingen gaat realiseren.

Testimonials over Anina

Anina blinkt uit in zorgvuldigheid en heeft oog voor elke deelnemer. Een sessie met Anina of een workshop voelt als een warm bad van liefde en aandacht.

Anina is a warm-hearted, spontanious and above all a skilled coach and therapist.

Ik heb ervaren dat Anina snel doordringt tot de kern van het werkelijke probleem. Hierdoor heb ik echt stappen kunnen zetten voor een nieuwe frisse start.

Anina is een zeer deskundige coach. Ze kan mensen, die geestelijk in een diep dal zitten, weer helemaal opmonteren en op een prima manier begeleiden

Agenda Anina

Reserveer uw gesprek

De gekleurde vlakjes met daarin mijn naam geven de tijden aan die u kunt reserveren voor een gesprek. Reserveer uw (gratis oriëntatie-) gesprek door het contactformulier in te vullen of mij een email te sturen. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

Contactformulier Anina

Locaties coach Anina

Arnhem - Oude Velperweg 36a

Praktijk coachlocatie ‘La Capella is een therapie- en cultuurcentrum in Arnhem’’

Oude Velperweg 36a
6824 HE Arnhem

Parkeergelegenheid: Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Coachlocatie Anina
In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocatie.
» Plan een gratis oriëntatiegesprek via: anina@gortcoaching.nl – Mail Anina hier

Praktijk coachlocatie
‘La Capella is een therapie- en cultuurcentrum in Arnhem’

Oude Velperweg 36a
6824 HE Arnhem

Parkeergelegenheid: Er zijn voldoende parkeergelegenheiden op het terrein
Streetview » Plan hier uw route via google maps