Caroline Harder - GORTcoaching - Vind uw coach!
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Caroline Harder

Dit is Caroline: Warm, energiek, vrolijk, direct en kundig
Doelgroep: Professionals van MBO tot universitair, Leidinggevenden, werkzoekenden, Profit en non-profitorganisaties
Specialiteiten: Loopbaan(her)oriëntatie, Talent- en competentieontwikkeling, Van werk naar werkbegeleiding, Omgaan met veranderingen/verlies, teamcoaching, training, intervisiebegeleiding en supervisie

Je kunt bij mij terecht met vragen over: 

 • Loopbaan:klopt het werk dat ik doe (nog wel) bij wie ik ben en wat ik kan? Hoe vind ik balans in mijn loopbaan? Welke nieuwe stappen wil en kan ik zetten, passend bij mijn persoonlijke wensen, interesses, krachten en mogelijkheden?
 • Het verlies van een baan en veroveren van nieuw werk:hoe ga ik om met het verlies van mijn baan en verover ik weer nieuw werk dat bij mij past? Netwerken en solliciteren, hoe doe ik dat?
 • Je krachten en talenten:Hoe ontwikkel ik die en kan ik ze (nog beter) benutten en inzetten in mijn werk- en privéleven?
 • Balans werk-privé:Hoe zorg ik ervoor dat ik fit, gezond en met plezier leef en werk?
 • Knelpunten en lastige situaties in je werk: Tegen welke obstakels in mijn werk loop ik aan en hoe kan ik mijn eigen krachten en talenten hierbij inzetten?
 • Leidinggeven: Hoe versterk ik mijn leidinggevende krachten en vervul ik de rol die bij mijn past?

Zo werk ik: In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We onderzoeken wat jouw vraag en behoefte aan begeleiding is. Afhankelijk daarvan stellen we vast hoeveel gesprekken nodig zijn en welke aanpak het best bij jou en je vraag past. De setting is betrokken, open en veilig. Diepgang wordt niet geschuwd, tegelijkertijd is er veel ruimte voor lucht en humor. In de aanpak werken we vanuit jouw persoonlijke leven, situatie en werkpraktijk. De instrumenten en werkvormen die we gebruiken, stimuleren je tot zelfreflectie en zelfsturing, zodat je ook echt je eigen keuzes maakt en oplossingen vindt waarmee je in de praktijk aan de slag kunt. Tijdens onze gesprekken werken we aan antwoorden op vragen die op jou van toepassing zijn. Dat doen we door te reflecteren op je cv en je loopbaan tot nu toe. Met behulp van verschillende instrumenten en werkvormen breng je vervolgens alle informatie over jezelf in kaart. Zo krijg je een duidelijk beeld van je talenten, vaardigheden en kwaliteiten. Het word je helder waar je drijfveren en interesses op dit moment liggen en wat je nu werkelijk wilt. Het resultaat is dat je je eigen besluiten en keuzes kunt maken en weet hoe je jouw loopbaan vanaf hier verder wilt voortzetten.

Na baanverlies wisselen allerlei gevoelens elkaar af, maar hoe dan ook, je wilt graag weer aan het werk. Met van-werk-naar-werk begeleiding zet je een belangrijke eerste stap naar een geslaagde doorstart op de arbeidsmarkt, precies afgestemd op jouw ervaring, kwaliteiten en wensen. We starten met reflectie op je situatie, je loopbaan en je toekomstplan. Al snel kom je in beweging door je actief te oriënteren op nieuwe werkmogelijkheden. Op basis van je eigen loopbaanplan maak of update je vervolgens je cv en je LinkedIn-profiel. Ook trainen we samen je sollicitatie- en netwerkvaardigheden. Waar mogelijk zet ik mijn eigen netwerk in om je jobsearch te bevorderen. Op basis van mijn ervaring als loopbaancoach heb ik samen met een collega heb ik een boek geschreven over dit onderwerp: ‘Ontslag, maak er werk van’.

Mijn opleidingen en cursussen:

 • HBO- Academie Mens en Arbeid.
 • 3 jarige Post HBO en certificering supervisie & coaching
 • 2-jarige opleiding Transactionele Analyse-coaching en counseling
 • Diverse cursussen/workshops: coaching, nlp, loopbaankoersonderzoek,
 • Gecertificeerd voor instrumenten Pi-Company ( workplace bigfive, connector)
 • Gecertificeerd voor CUBIKS instrumenten ( PAPI, MRA, teamrollen en cognitieve aanleg)

Certificeringen:

 • CMI-C gecertificeerd, tevens toetsende mentor
 • NOLOC gecertificeerd
Caroline biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Caroline bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • e-Coaching via: telefoon, Skype of Face-time, en email.
 • Wandelcoaching: Buiten op mooie locatie, als het past in het proces en de vraag een mooie plek in bos, polder, strand of museum ter inspiratie.
 • Intervisie: begeleiding tijdens het intervisie proces
 • In groepen: Twitter, LinkedIn en social media workshops voor groepen, sollicitatie gesprekken oefenen (STAR-methode en elevatorpitch).

Met meer dan 30 ervaring als (loopbaan)coach, nog even betrokken en nieuwsgierig naar en betrokken bij jouw groei en ontwikkeling! Ik begeleid je graag bij jouw reflectie op jouw werk en leven, het zetten van nieuwe stappen in je loopbaan en het verbeteren van je professionaliteit in je werk.

Testimonials over Caroline

Caroline heeft mij erg geholpen de kwesties omtrent mijn loopbaan op een rijtje te zetten en te focussen op de juiste zaken. Ik zou haar ook aanraden bij anderen.

Gedurende een aantal maanden heb ik intensief contact gehad met Caroline als coach. Dit verliep altijd heel gestructureerd en in een heel plezierige setting. Mede daardoor heb ik mooie stappen richting de toekomst kunnen zetten, zowel privé als zakelijk.

Caroline is als (loopbaan)coach aan ons verbonden en klanten (artsen) zijn unaniem tevreden over de goede kwaliteit van de individuele en maatwerkbegeleiding die zij biedt. Dus wij blijven heel graag met haar samenwerken!

Toen ik zelf zoekende was, heeft Caroline mij met de haar typische persoonlijke aanpak helpen focussen en de wegen laten ontdekken om een droombaan te vinden en te verwerkelijken. Ook met genoeg zelfvertrouwen en vakkennis is een kritische evaluatie en een zacht duwtje in de goede richting heel prettig. Caroline bedankt!

Coach gesprek

€ 139,-/Per uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • Particulier tarief is € 99,- incl. BTW per uur. Zakelijk tarief is 139,- excl. BTW.
 • Zelf de duur van uw gesprekken bepalen.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gem. om de 2-3 weken).
 • Gem. 6-10 coachgesprekken per traject.
» Meer info over coaching

Agenda Caroline

Reserveer uw gesprek

De gekleurde vlakjes met daarin mijn naam geven de tijden aan die u kunt reserveren voor een gesprek. Reserveer uw (gratis oriëntatie-) gesprek door het contactformulier in te vullen of mij een email te sturen. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

Contactformulier Caroline

Locaties coach Caroline

Amersfoort - Arnhemseweg 6

caroline amersfoortPraktijk coachlocatie:Een prettige en comfortabele gespreksruimte op de eerste verdieping.” Arnhemseweg 6 3817 CH Amersfoort Parkeergelegenheid: De locatie is goed bereikbaar met overdag betaald parkeren » Streetview » Plan hier uw route via google maps

Apeldoorn - Deventerstraat 552B

caroline apeldoorn osseveldPraktijk coachlocatie:  “De ruimtes van Het Coachhuis bevinden zich in het pand van Allround Support Groep.” Deventerstraat 552B 7325 XZ Apeldoorn Parkeergelegenheid: Gratis parkeren mogelijk. » Streetview » Plan hier uw route via google maps

Apeldoorn - Prins Willem-Alexanderlaan 305

caroline apeldoorn centrum Praktijk coachlocatie: “De ruimtes van het Coachhuis bevinden zich in het pand van het Color Business Center” Prins Willem-Alexanderlaan 705 7311 ST Apeldoorn Parkeergelegenheid: Goed bereikbare locatie en u kunt gratis parkeren. » Streetview » Plan hier uw route via google maps

Harderwijk - Engelserf 35

caroline harderwijkPraktijk coachlocatie: “Comfortabele coachruimte aan de rand van Harderwijk.” Engelserf 35 3843 BD Harderwijk Parkeergelegenheid: De locatie is zeer goed bereikbaar en gratis parkeren. » Streetview » Plan hier uw route via google maps

Zwolle - Kamperstraat 35A

caroline zwollePraktijk coachlocatie:  “Een sfeervol monumentaal pand, in het hartje van Zwolle.” Kamperstraat 35A 8011 LK Zwolle Parkeergelegenheid: Betaald parkeren is mogelijk in de Kamperstraat en in de QPark-garage. » Streetview » Plan hier uw route via google maps

Coachlocatie Caroline

In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties van Caroline.

» Plan een gratis oriëntatiegesprek via: caroline@gortcoaching.nl – Mail Caroline hier

caroline amersfoortPraktijk coachlocatie: “Een prettig en comfortabel gespreksruimte op de eerste verdieping.”

Arnhemseweg 6,
3817 CH Amersfoort

Parkeergelegenheid: Overdag betaald parkeren in de parkeergarage.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

caroline apeldoorn osseveldPraktijk coachlocatie:  “De ruimtes van Het Coachhuis bevinden zich in het pand van Allround Support Groep.”

Deventerstraat 552 B,
7325 XZ Apeldoorn

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

caroline apeldoorn centrum Praktijk coachlocatie: “De ruimtes van het Coachhuis bevinden zich in het pand van het Color Business Center” Prins Willem-Alexanderlaan 705 7311 ST Apeldoorn Parkeergelegenheid: Het Coachhuis is goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren. » Streetview » Plan hier uw route via google maps

caroline harderwijkPraktijk coachlocatie: “Comfortabele coachruimte aan de rand van Harderwijk.”

Engelserf 35,
3843 BD Harderwijk

Parkeergelegenheid: De locatie is zeer goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

caroline zwollePraktijk coachlocatie: “De gespreksruimte bevindt zich in een sfeervol monumentaal pand, in het hartje van Zwolle.”

Kamperstraat 35 A,
8011 LK Zwolle

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren is mogelijk in de Kamperstraat en in de QPark-garage.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps