Dorris Meesters - GORTcoaching - Vind uw coach!
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Dorris Meesters

Dit is Dorris: resultaatgericht, stimulerend, energiek, ervaringsgericht
Doelgroep: 
professionals en leidinggevenden mid- & senior career, heroriëntatie
Specialisaties: loopbaan, outplacement, effectiviteit, overtuigen, profileren

Je kunt bij mij terecht voor vragen over: Het verbeteren van je functioneren, meer succes behalen in je werk, je loopbaan en het zoeken van werk dat bij je past. Graag zoek ik met je naar antwoorden op vragen als: “Ik mis uitdaging en drijf op routine. Wat moet ik doen?”, “Hoe ontwikkel ik me naar een volgende stap in mijn carrière?”, “Hoe krijg ik werk dat energie geeft?”

Het vertrek bij de oude werkgever kan grote impact hebben op je zelfvertrouwen en veerkracht. Ik help je dit terug te vinden, mogelijkheden te ontdekken en de ‘beren’ op het sollicitatiepad te overwinnen. Lange tijd heb ik als manager gewerkt. Hierdoor kan ik je prima ondersteunen bij vragen als: “Ik loop vast in mijn functie. Hoe ga ik dat verbeteren?”, “Ik haal niet het optimale uit mijn medewerkers en wil dit beter doen!”, “Help me een keuze te maken voor een specialistische of managementtaak.” Ook mensen die tijdens hun pensioen willen blijven werken en op zoek zijn naar wat kan en wat past zijn welkom bij mij. Veel klanten zijn er al in geslaagd van een hobby werk te maken!

Waarom 45+?
– 45+ers staan vaak voor een kruispunt in het leven en nieuwe keuzes dienen zich aan.
– 45+ers hebben vaak andere kwaliteiten, meer ervaringen en willen deze beter en met plezier inzetten.
– De groep 45+ wordt steeds groter en is in de toekomst steeds meer nodig.

Zo werk ik: Ik leer je anders en beter te kijken naar jezelf. Samen (her)ontdekken we je mogelijkheden, belalen we de focus, boren je krachtige kant aan en gaan we drempels over. Daarbij gebruik ik methoden en opdrachten die bij jou en je doel passen en de grootste kans op succes geven. Soms diepgaand, vaak praktisch en altijd gericht op het resultaat. Ik faciliteer, stimuleer, moedig aan, oefen gesprekken en geef suggesties. Je laat achter wat niet echt lukte, wat je niet echt wilde, waar je energie door verloor! Je leert omgaan met teleurstelling of verandering. Je leert het bekende ‘loslaten’ en keuzes maken. Ik bied handvatten om je passie (terug) te vinden, de spanningsboog positief te houden, de regie te nemen over je eigen loopbaan en blijvend sterk in je werk te staan. Grofweg hanteer ik 4 stappen:

 • Boven tafel krijgen van belemmeringen in het huidig functioneren, energieverlies, schaduwkanten en ‘drempels’
 • Inzicht krijgen in drijfveren, talenten, krachten, werkwaarden, behoeften en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Bepalen van keuzes, focus, acties
 • Uitvoering van acties, bv internet gebruiken, de arbeidsmarkt ontdekken, netwerken, jezelf presenteren, gesprekken oefenen, ontwikkelen, versterken van je competenties of leiderschapsvaardigheden

Toevoeging Outplacement begeleiding
Het kan heftig zijn om na een behoorlijk aantal jaren bij je werkgever een nieuwe weg te moeten inslaan! Je voelt je tekort gedaan en teleurgesteld. Je koers is nog onbestemd en je energie tijdelijk onvindbaar. Aan de andere kant kriebelt er wat: Je wilt graag zinvol verder en de kans benutten een nieuw weg in te slaan. Het vraagt veerkracht en moed om een stap te zetten. Vertrouw erop dat je na enige tijd ook energie en vertrouwen krijgt om je verborgen krachten aan te boren en een mooie invulling van je 2de levenshelft te kiezen.

Mijn opleidingen & certificeringen

 • Sociale Wetenschappen (UvU, 1987)
 • Opleiding tot professioneel Coach (School voor Coaching, 2008)
 • Opleiding Loopbaancoaching (School voor coaching, 2009)
 • Opleiding en accreditatie  Odin Development Compass, Analytische meting en Coaching (OdinInstitute, Level 1 2013. Level 2 2014)
Dorris biedt coaching aan op de volgende manieren:
Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Dorris bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • Groeps-coaching: teamcoaching, doelen opstellen, conflicten oplossen, verbeteren van functioneren
 • Lange sessies: coachgesprekken van 2 uur of langer voor sneller meer resultaat
 • Incompany-coaching (de coach komt je coachen op je werk)
 • Thuis coaching (de coach komt je coachen bij jou thuis)
Graag wil ik een bijdrage leveren aan plezier en succes in je werk. Mijn motto: “Werken met passie voelt niet meer als werk, het voelt als doen wat je graag doet.” Ook jij kunt rekenen op mijn integriteit, drive om je doel te bereiken, vertrouwen en een dosis positiviteit.

Testimonials over Dorris

Ik kom zonder energie en ga met veerkracht weg.

Ik durf over drempels te gaan ik voel mij gestimuleerd om stappen te zetten.

Ik voel me veilig en met respect behandeld. Daardoor durf ik alles te zeggen.

Verrijkt en met vertrouwen ga ik de toekomst in.

Coach gesprek

€ 139,-/Per uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek. Particulier tarief is € 99,- incl. BTW per uur. Zakelijk tarief is 139,- excl. BTW. Zelf de duur van uw gesprekken bepalen. Zelf uw gesprekken inplannen (gem. om de 2-3 weken). Gem. 6-10 coachgesprekken per traject.
» Meer info over coaching

Agenda Dorris

Reserveer uw gesprek

De gekleurde vlakjes met daarin mijn naam geven de tijden aan die u kunt reserveren voor een gesprek. Reserveer uw (gratis oriëntatie-) gesprek door het contactformulier in te vullen of mij een email te sturen. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

Contactformulier Dorris

Locaties coach Dorris

Utrecht - Ovidiuslaan 2

  Praktijk coachlocatie: ‘Een gezellige en sfeervolle coach locatie in de rustige woonwijk Rijnsweerd’ Ovidiuslaan 2 3584 AW Utrecht Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur » Streetview  » Plan hier uw route via google maps  
  dorris-1Coachlocaties Dorris   In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties. » Plan een gratis oriëntatiegesprek via: dorris@gortcoaching.nl – Mail Dorris hier
ovidiuslaan2 Praktijk coachlocatie: ‘Een gezellige en sfeervolle coach locatie in de rustige woonwijk Rijnsweerd’ Ovidiuslaan 2 3584 AW Utrecht Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur » Streetview  » Plan hier uw route via google maps