Jacinta Lieuwes - GORTcoaching - Vind uw coach!
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Jacinta Lieuwes

Dit is Jacinta: empatisch, scherpzinnig, voortvarend, to the point, fris en zorgvuldig
Doelgroep: ondernemers, managers, professionals, onafhankelijke denkers/voelers, teams en organisaties.
Specialisaties: leiderschapsontwikkeling, loopbaan, passie- en talentontwikkeling voor het individueel, het team en de organisatie.

Je kan bij mij terecht met vragen over: Leiderschap, loopbaan, uitblinken in functie, teamperformance, organisatieontwikkeling met oog voor de organisatiecontext. Dit zou er in individuele coaching als volgt uitzien: “Hoe houd jij je hoofd fris in de drukte?” ”Wat is jouw visie en wat kan je daarmee binnen jouw team/organisatie?”, ”Hoe kan ik mijn sterke punten inzetten om de samenwerking te verbeteren?”, “Waar krijg ik energie van?”, “Hoe kan ik mij zelfverzekerder voelen in mijn functioneren?”. ”Hoe kan ik mijn carrièrepad verhelderen?’’ Soms sta je er niet eens bij stil dat het ook anders kan. Je wilt het wel, maar weet niet wat en hoe je dit zou kunnen doen. Wij gaan er samen voor zorgen dat het lukt; jij als ervaringsdeskundige over jezelf en je werkomgeving, ik als procesbegeleider. Dit zou er in teamcoaching als volgt uitzien: “Mijn team communiceert niet met elkaar”, “Mijn team haalt keer op keer bepaalde deadlines/resultaten niet”, “Hoe kunnen we als team omgaan met de veranderende omgeving?”, “Hoe kunnen we als team gebruik maken van elkaars krachten?”

Zo werk ik bij individuele trajecten:

 • In het persoonlijke kennismakingsgesprek van 1-1,5 uur maken we kennis, bespreken we jouw coachvraag/coachvragen en de doelen die je wilt bereiken. We bespreken ook op welke basis we met elkaar zullen werken: werkwijze, aantal gesprekken, wederzijdse verwachtingen.
 • (Indien van toepassing) Driegesprek met leidinggevende/opdrachtgever
 • Er wordt een coachcontract opgesteld waarin o.a. de te behalen doelen- resultaten en werkafspraken vermeld staan. Deze wordt door jou, je leidinggevende/opdrachtgever en mij ondertekend.

Gemiddeld beslaat een coachtraject tussen de 4-7 gesprekken van 1 a 1,5 uur. Hierin zullen we gericht werken aan de door jouw gewenste doelen door middel van de gesprekken, maatwerkopdrachten en reflectie.

Zo werk ik bij teamcoaching:

 • Het kennismakingsgesprek vindt plaats samen met de opdrachtgever c.q. teammanager waarin we de teamcoachvraag/coachvragen en de doelen besproken worden
 • Er wordt een coachcontract opgesteld waarin de te behalen doelen- resultaten en werkafspraken vermeld staan.
 • Na iedere bijeenkomst maken de teamleden een actielijst en worden er afspraken gemaakt over het geleerde in de praktijk uit te voeren. Daarnaast reflecteert ieder teamlid op eigen gedrag en resultaat richting het gewenste resultaat.

Tijdens alle soorten coaching/begeleiding krijgt de opdrachtgever/leidinggevende informatie over de voortgang en ontwikkelingen op procesniveau. Inhoudelijk blijft alles tussen jou/het team en mij. Vertrouwen en veiligheid zijn belangrijk om het traject te kunnen laten slagen. Het is te allen tijde in overleg mogelijk om bij te sturen.

Mijn opleidingen & certificeringen:
Met passie en plezier begeleid ik sinds 2006 diverse mensen, teams en organisaties in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling door middel van coaching en begeleiding. Daartoe heb ik een aantal relevante opleidingen gevolgd:

 • Master Organisatie Coaching
 • Post-HBO Competentiegericht Coachen voor teams en individuen
 • Post-HBO Loopbaancoaching
 • Consultant Management Drives
 • Transactionele Analyse voor coaches
 • Diverse workshops zoals oplossingsgericht coachen, NLP, provocatief coachen.
 • Lezen van literatuur, intervisie en NOBCO-bijeenkomsten
 • Aangesloten bij de NOBCO en de ST!R

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Jacinta beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Jacinta biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Jacinta bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • e-Coaching via: telefoon, Skype of Face-time, en email.
 • Coaching incompany op jouw werk.
 • Buiten op mooie locatie: als het past in het proces en de vraag een mooie plek in bos, polder, strand of museum ter inspiratie.
 • Bij je thuis als het handig is om samen achter jouw computer aan het werk te gaan met jouw online profilering.
 • In groepen: Twitter, LinkedIn en social media workshops voor groepen, sollicitatie gesprekken oefenen (STAR-methode en elevatorpitch).

Als je altijd doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.

Testimonials over Jacinta

Na mijn overstap naar een andere functie was ik wat uit mijn kracht. De gesprekken met Jacinta hebben mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven en heb ik mijn visie helder gekregen!

Door de teamcoaching van Jacinta hebben we elkaar beter leren kennen, verloopt de communicatie soepeler en worden de resultaten makkelijker behaald. Meer samen!

Ik zat volledig vast in mijn werk. Door de coaching van Jacinta zit ik weer vol energie in mijn werk.

De coaching door Jacinta heb ik ervaren als afgestemd, erkenning gevend voor het “oprekken” van mijn mogelijkheden. Ze werkt voortvarend en pakt door waardoor in korte tijd patronen, leerpunten en ontwikkelzaken opgepakt konden worden. Samengevat: duidelijk, helder, snel de vinger op de zere plek, voortvarend en to the point.

Het loopcoachingstraject met Jacinta heeft me een nieuwe functie bij een nieuwe werkgever opgeleverd na 20 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt te hebben.

Coach gesprek

€ 139,-/Per uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • Particulier tarief is € 99,- incl. BTW per uur. Zakelijk tarief is 139,- excl. BTW.
 • Zelf de duur van uw gesprekken bepalen.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gem. om de 2-3 weken).
 • Gem. 6-10 coachgesprekken per traject.
» Meer info over coaching

Agenda Jacinta

Reserveer uw gesprek

De gekleurde vlakjes met daarin mijn naam geven de tijden aan die u kunt reserveren voor een gesprek. Reserveer uw (gratis oriëntatie-) gesprek door het contactformulier in te vullen of mij een email te sturen. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

Contactformulier

Jacinta

Locaties coach Jacinta

Alkmaar - Jan Ligthartstraat 1

Praktijk coachlocatie: Een verzorgde en goed bereikbare locatie aan de rand van Alkmaar’” Jan Ligthartstraat 1 1817 MR Alkmaar Parkeergelegenheid: gratis parkeren voor de deur. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam - Haarlemmerweg 10-A

Praktijk coachlocatie: ‘Rustige plek in een prachtig oud pand gelegen aan het Westerpark’  Haarlemmerweg 10-A 1014 BE Amsterdam Parkeergelegenheid : Qpark Westerpark. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Haarlem - Nieuwe Gracht 3

locatie jacinta haarlem nieuwe grachtPraktijk coachlocatie: ‘Een mooi, statig herenhuis in het centrum van Haarlem’ Nieuwe Gracht 3 2011 NB Haarlem Parkeergelegenheid: Betaald parkeren in de directe omgeving » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Haarlem - Diakenhuisweg 37-45

locatie jacinta haarlem diakenPraktijk coachlocatie: ‘Verzorgde en goed bereikbare coachlocatie aan de rand van Haarlem’ Diakenhuisweg 37-45 2033 AP Haarlem Parkeergelegenheid: gratis parkeren voor de deur, net als treinstation Haarlem Spaarnwoude. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Coachlocatie Jacinta In de tabbladen staat een beschrijving van de coachlocatie van Jacinta. Op onze kaart staat de locatie van coach Jacinta.

» Plan een gratis oriëntatiegesprek via: jacinta@gortcoaching.nl – Mail Jacinta hier

Praktijk coachlocatie: Een verzorgde en goed bereikbare locatie aan de rand van Alkmaar’” Jan Ligthartstraat 1 1817 MR Alkmaar Parkeergelegenheid: gratis parkeren voor de deur. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps
Praktijk coachlocatie: ‘Rustige plek in een prachtig oud pand gelegen aan het Westerpark’  Haarlemmerweg 10-A 1014 BE Amsterdam Parkeergelegenheid : Qpark Westerpark. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

locatie jacinta haarlem nieuwe grachtPraktijk coachlocatie: ‘Een mooi, statig herenhuis in het centrum van Haarlem’

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren in de directe omgeving » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

locatie jacinta haarlem diakenPraktijk coachlocatie: ‘Verzorgde en goed bereikbare coachlocatie aan de rand van Haarlem’

Diakenhuisweg 37-45
2033 AP Haarlem

Parkeergelegenheid: gratis parkeren voor de deur, net als treinstation Haarlem Spaarnwoude. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps