Maarten Emmelkamp

Dit is Maarten: betrokken, oprecht, onderzoekend, daadkrachtig.
Doelgroep: professionals, managers, ondernemers, creatievelingen, twijfelaars.
Specialisaties: loopbaan, outplacement, keuzes maken, zelfvertrouwen, personal branding.

Je kan bij mij terecht met vragen over: een loopbaanswitch, hierin ben ik zelf ervaringsdeskundige. Elf jaar was ik werkzaam binnen toonaangevende architectenbureaus. Tot het moment waarop ik mijn eigen onmogelijkheden en beperkingen hierin leerde ontdekken. Ik ben de confrontatie met mezelf aangegaan en heb me omgeschoold tot loopbaanadviseur en coach. Je kunt bij mij terecht voor (her)oriëntatie in je loopbaan, persoonlijke effectiviteit, zelfstandig ondernemerschap, gedwongen ontslag, of een betere balans vinden tussen werk en privé. Heb je last van werkstress? Dan kunnen we werken aan het maken van (inspirerende) keuzes, faalangst, jezelf zichtbaar maken, leren presenteren of werken aan jouw leiderschapsstijl. Van leidinggevende manager tot ondernemende zzp-er en creatieveling, is bij mij aan het juiste adres! Waar het om draait in mijn begeleiding, is dat ik jou inzicht wil verschaffen in eigen gedragspatronen, (belemmerende)overtuigingen en vooral: laten ontdekken wat jouw talenten zijn. Zodat jij tot bloei kan komen! Ik bied je de mogelijkheid van 1 op 1 begeleiding, in groepsverband (training), of in de vorm van een outplacementtraject.

Zo werk ik: In het eerste gesprek gaan we elkaar allereerst op een ongedwongen manier beter leren kennen. Dit gesprek is vrijblijvend, oriënterend en bovendien gratis. We bespreken jouw coachvraag en brengen doelstellingen in kaart. Wederzijdse verwachtingen kunnen worden uitgesproken en ik geef je uitleg over wat een eventueel coachtraject voor jou kan inhouden. Het gaat over jou en daarom is een traject uitsluitend maatwerk. Bovendien hecht ik er veel waarde aan, dat jij je op je gemak kunt voelen bij mij, zodat we in volste vertrouwen kunnen samenwerken. Heb je het gevoel dat je door mij gecoacht wil worden, dan maken we samen een plan van aanpak en kunnen we van start. Ik werk o.a. met het Koersonderzoek (methode Hoogendijk), een diepgaand onderzoek naar jezelf, waarin je leert reflecteren op eigen gedragingen, overtuigingen, valkuilen, uitdagingen en competenties. In de meeste gevallen worden de gesprekken afgewisseld door thuiswerkopdrachten. Ga je met mij een coachtraject aan, dan zal je een fijne mix aangeboden krijgen van gedegen (zelf)onderzoek, praktische handreikingen en ervaringsgerichte oefeningen.

Mijn opleidingen en certificeringen. Opgeleid als interieurarchitect, gegroeid tot allround ontwerper binnen toonaangevende architectenbureaus. Ervaringskundige op het gebied van een eigen loopbaanswitch. Na omscholing succesvol werkzaam als loopbaanadviseur en coach voor diverse organisaties. Sinds 2014 als supervisor verbonden aan de Post HBO opleiding VistaNova, school voor loopbaan en leiderschap.

 • Post HBO opleiding VistaNova, School voor loopbaan en leiderschap
 • School voor Coaching, leergang coachen voor professionals
 • Verschillende leergangen, cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Mindfulness
 • Focussen
 • De Creatiespiraal van Marinus Knoope
 • The Work van Byron Katie
 • Voice Dialoque
 • Meditatietechnieken
 • Social Media en Personal Branding
 • Noloc geregistreerd en St!R Erkend Coach

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Maarten beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Maarten biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Maarten bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • e-Coaching via: telefoon, Skype of Face-time, en email.
 • Coaching incompany op jouw werk.
 • Buiten op mooie locatie: als het past in het proces en de vraag een mooie plek in bos, polder, strand of museum ter inspiratie.
 • Bij je thuis als het handig is om samen achter jouw computer aan het werk te gaan met jouw online profilering.
 • In groepen: Twitter, LinkedIn en social media workshops voor groepen, sollicitatie gesprekken oefenen (STAR-methode en elevatorpitch).

Wil jij een gedegen zelfonderzoek starten? Inzichten verkrijgen in wat je wil en wat je (nog meer) kunt? En vooral ook praktische resultaten? Dan geldt de vuistregel: Verlangen en kunnen is 1, maar doen is 2! Mijn aanpak is stimulerend, verhelderend en praktisch.

Testimonials over Maarten

Maarten is een heel betrokken coach. Hij gaat op respectvolle wijze confrontaties aan en inspireert je zo tot zelfonderzoek en verandering.

Dankzij de ‘prettige confrontaties’ ben ik gaan inzien waar mijn kracht ligt en hoe ik mijn talenten kan verzilveren.

Een aanbeveling voor iedereen die gretig is naar de volgende stap in zijn ontwikkeling en hierbij openstaat voor een coachtraject met de daarbij onvermijdelijke spiegel.

Maarten maakt een zeer professionele, betrokken en integere indruk, met veel kennis van zaken! Ik stel de gesprekken die met hem heb gehad zeer op prijs.

Agenda Maarten

Reserveer uw gesprek

De gekleurde vlakjes met daarin mijn naam geven de tijden aan die u kunt reserveren voor een gesprek. Reserveer uw (gratis oriëntatie-) gesprek door het contactformulier in te vullen of mij een email te sturen. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

Contactformulier Maarten

Locaties coach Maarten

Amsterdam - Tweede Atjehstraat 55

Maarten Amsterdam 2e AtjehPraktijk coachlocatie: ‘Sfeervolle coachlocatie, nabij Station Amsterdam Muiderpoort’  

Tweede Atjehstraat 55
1094 LD Amsterdam

Parkeergelegenheid: Parkeren kan a € 2,40 per uur voor de deur. Zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

» Streetview   » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam - Kromme Waal 9

Kromme WaalPraktijk coachlocatie: Coachlocatie in een prachtig, karakteristiek monumentaal grachtenpand’

Kromme Waal 9
1011 BS Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren a € 5,- per uur in het centrum van Amsterdam. Centraal gelegen en zeer goed te bereiken met openbaar vervoer.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam - Van Eeghenlaan 27

Maarten Amsterdam Van EeghenlaanPraktijk coachlocatie: ‘Fijne coachlocatie aan de rand van het Vondelpark’  Van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam Parkeergelegenheid: Betaald parkeren a € 4,- per uur voor de deur. Deze locatie is ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam - IJsbaanpad 9

Maarten Amsterdam IJsbaanpadPraktijk coachlocatie: ‘Goed bereikbare coachlocatie in Oud Zuid met een zakelijke uitstraling ’ 

IJsbaanpad 9
1076 CV Amsterdam

Parkeergelegenheid : Parkeren kan a € 3,- per uur voor de deur . Op het parkeerterrein van de naast het pand gelegen sporthallen Zuid kunt u voordelig parkeren. Deze locatie is ook prima met het openbaar vervoer te bereiken.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Oudekerk aan de Amstel - Kerkstraat 12

Maarten OudekerkPraktijk coachlocatie: ‘Fijne coachlocatie op een prachtige locatie’  Kerkstraat 12 Ouderkerk aan de Amstel Parkeergelegenheid: U kunt in de omgeving gratis parkeren. Maar let op: voor sommige gedeelten geldt parkeren met de blauwe schijf (max. 1,5 uur). Komt u met het openbaar vervoer, houdt u dan rekening met ca. 10 minuten lopen. » Streetview » Plan hier uw route via google maps      

Weesp - Julianastraat 2

Maarten WeespPraktijk coachlocatie: ‘Prettige coachlocatie in het hartje van Weesp’  Julianastraat 2 1382 XX Weesp Parkeergelegenheid: Parkeren kan a € 1,20 per uur voor de deur. In de naastgelegen gebieden is dit gratis. Goed te bereiken met het openbaar vervoer. Houdt u rekening met ca. 10 minuten lopen vanaf Station Weesp. » Streetview   » Plan hier uw route via google maps      

Amstelveen - Gondel 1

Maarten Amstelveen GondelPraktijk coachlocatie:
‘Goed bereikbare coachlocatie met een zakelijke uitstraling ’ 

Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Parkeergelegenheid: U kunt overdag gratis parkeren bij het pand. De locatie bevindt zich naast de trambaan/beneluxbaan, halte Gondel.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

 

Amstelveen - Startbaan 8

Maarten Amstelveen StartbaanPraktijk coachlocatie: ‘Goed bereikbare coachlocatie, zakelijk en modern’ 

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

Parkeergelegenheid: Op het grote parkeerterrein is altijd ruimte en kan gratis worden geparkeerd. Op loopafstand bevinden zich een sneltramhalte en twee bushaltes.

» Plan hier uw route via google maps  

Diemen - Burgemeester van Tienenweg 22

Maarten DiemenPraktijk coachlocatie: ‘Prettige lichte coachlocatie in het hartje van Diemen’  Burgemeester Van Tienenweg 20 1111 CW Diemen Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur, met de blauwe schijf (max.2 uur). Goed te bereiken met het openbaar vervoer. » Streetview   » Plan hier uw route via google maps      

Coachlocaties Maarten In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties van coach Maarten.

» Plan een gratis oriëntatiegesprek via: maarten@gortcoaching.nl – Mail Maarten hier

 

Maarten Amsterdam 2e AtjehPraktijk coachlocatie: ‘Sfeervolle coachlocatie, nabij Station Amsterdam Muiderpoort’  

Tweede Atjehstraat 55
1094 LD Amsterdam

Parkeergelegenheid: Parkeren kan a € 2,40 per uur voor de deur. Zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

» Streetview   » Plan hier uw route via google maps

Kromme WaalPraktijk coachlocatie: Coachlocatie in een prachtig, karakteristiek monumentaal grachtenpand’

Kromme Waal 9
1011 BS Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren a € 5,- per uur in het centrum van Amsterdam. Centraal gelegen en zeer goed te bereiken met openbaar vervoer.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Maarten Amsterdam Van EeghenlaanPraktijk coachlocatie: ‘Fijne coachlocatie aan de rand van het Vondelpark’ 

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren a € 4,- per uur voor de deur. Deze locatie is ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Maarten Amsterdam IJsbaanpadPraktijk coachlocatie: ‘Goed bereikbare coachlocatie in Oud Zuid met een zakelijke uitstraling ’ 

IJsbaanpad 9
1076 CV Amsterdam

Parkeergelegenheid : Parkeren kan a € 3,- per uur voor de deur . Op het parkeerterrein van de naast het pand gelegen sporthallen Zuid kunt u voordelig parkeren. Deze locatie is ook prima met het openbaar vervoer te bereiken.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Maarten WeespPraktijk coachlocatie:
‘Prettige coachlocatie in het hartje van Weesp’ 

Julianastraat 2
1382 XX Weesp

Parkeergelegenheid: Parkeren kan a € 1,20 per uur voor de deur. In de naastgelegen gebieden is dit gratis. Goed te bereiken met het openbaar vervoer. Houdt u rekening met ca. 10 minuten lopen vanaf Station Weesp.
» Streetview   » Plan hier uw route via google maps

Maarten DiemenPraktijk coachlocatie:
‘Prettige lichte coachlocatie in het hartje van Diemen’ 

Burgemeester Van Tienenweg 20
1111 CW Diemen

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur, met de blauwe schijf (max.2 uur). Goed te bereiken met het openbaar vervoer.
» Streetview   » Plan hier uw route via google maps

Maarten OudekerkPraktijk coachlocatie:
‘Fijne coachlocatie op een prachtige locatie’ 

Kerkstraat 12
Ouderkerk aan de Amstel

Parkeergelegenheid: U kunt in de omgeving gratis parkeren. Maar let op: voor sommige gedeelten geldt parkeren met de blauwe schijf (max. 1,5 uur). Komt u met het openbaar vervoer, houdt u dan rekening met ca. 10 minuten lopen.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Maarten Amstelveen GondelPraktijk coachlocatie:
‘Goed bereikbare coachlocatie met een zakelijke uitstraling ’ 

Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Parkeergelegenheid: U kunt overdag gratis parkeren bij het pand. De locatie bevindt zich naast de trambaan/beneluxbaan, halte Gondel.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Maarten Amstelveen StartbaanPraktijk coachlocatie:
‘Goed bereikbare coachlocatie, zakelijk en modern’ 

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

Parkeergelegenheid: Op het grote parkeerterrein is altijd ruimte en kan gratis worden geparkeerd. Op loopafstand bevinden zich een sneltramhalte en twee bushaltes.
» Plan hier uw route via google maps