Manon Waterreus - GORTcoaching - Vind uw coach!
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Manon Waterreus

Dit is Manon: open, humor, scherp op de inzichten­ zacht op de mens
Doelgroep: hoger kader professionals, ondernemers, perfectionisten en Engelstaligen
Specialisatie: outplacement, professionele groei, expats, stress & burnout

Je kunt bij mij terecht met vragen over: “Als je dreigt uit te vallen vanwege stagnaties die thuis of op het werk spelen, als je jouw talenten wil omzetten naar concrete loopbaangroei, als je meer doelen wil bereiken als professional in je huidige werk, als je jezelf beter wilt profileren, als je met meer energie wilt werken, als je jezelf bekwaam wilt voelen en met dilemma’s hierover zit, dan kan je bij mij terecht.”

Zo werk ik: “In een oriëntatiegesprek maken we een structuur (plan van aanpak) en doe ik een voorstel voor het aantal gesprekken. Onderwijl krijg je opdrachten en werk je stapsgewijs aan jouw doelen. Je kunt je gevoelens en gedachten vrijuit bespreken en verkennen. Er zullen in deze periode veel veranderingen plaatsvinden. Dit brengt je steeds dichter naar een gevoel van voldoening en zelfwaardering. Je opereert niet alleen, dus de ecologie van naaste mensen en jouw organisatie speelt een belangrijke rol… Daarnaast gebruik ik mijn kennis en ervaring van arbeids­ en gezondheidspsychologie. Je maakt kennis met technieken uit de RET (rationeel emotieve training), NLP (neurolinguistisch programmeren), het verbinden van delen, Mindfullness, organisatieopstellingen en ontwikkelingsgerichte coachen. Wat hierin voor jou belangrijk is, vormt het uitgangspunt. Humor en warmte is daarbij erg belangrijk.”

Mijn opleidingen en certificeringen:

 • Klinische en gezondheidspsychologie
 • Mensgericht coachen
 • Aangesloten bij Nobco en Noloc
 • Gecertificeerd CRKBO
 • Workshops werken met delen, organisatie opstellingen, RET.

Hiernaast zet ik mij in voor onderwijsinstituten (LOI en ROC) en werk ik samen met diverse bureaus (AOB, Spijkman, Talenter).

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Manon beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Manon biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Manon bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • Groeps-coaching/ workshops: vitaliteit / stressmanagement, teamcoaching
 • Wandel coaching: samen naar buiten en tijdens een wandeling coachgesprekken voeren.
 • Incompany-coaching (de coach komt je coachen op je werk)
 • Thuis coaching (de coach komt je coachen bij jou thuis)

In een coachtraject bij mij krijg je steeds meer energie, om gezond en ontspannen te werken aan je arbeidsmogelijkheden.

Testimonials over Manon

Ik ben gegroeid door de coaching, het is een samenspel van jouw psychologie achtergrond met dat speelse losse opdrachten. Ik durf meer en jaag mijn dromen na.

“n mijn coaching ben ik scherper geworden hoe ik mij naar anderen presenteer en ben ik me meer gaan richten op mijn eigen houding, hoe ik van mijn baan een droombaan kan maken.

Ze kon mij beter omschrijven dan dat ik zelf kon. Ik heb een beter beeld gekregen van mezelf.

Mijn collega’s zeggen dat ik zoveel meer ontspannen ben geworden, ik durf nu veel beter te zeggen wat ik wil. Het is een transformatie met een betere balans met thuis, werk en wie ik echt ben.

In de coaching heb ik veel inzich
ten gekregen over hoe ik mijn onderneming kan laten groeien, ik wil je bedanken voor de magie tijdens de coaching.

Coach gesprek

€ 99,-/Per uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • Particulier tarief is € 99,- incl. BTW per uur. Zakelijk tarief is 139,- excl. BTW.
 • Zelf de duur van uw gesprekken bepalen.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gem. om de 2-3 weken).
 • Gem. 6-10 coachgesprekken per traject.
» Meer info over coaching

Agenda Manon

Reserveer uw gesprek

De gekleurde vlakjes met daarin mijn naam geven de tijden aan die u kunt reserveren voor een gesprek. Reserveer uw (gratis oriëntatie-) gesprek door het contactformulier in te vullen of mij een email te sturen. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

Contactformulier Manon

Locaties coach Manon

Den Haag - Raamweg 4

Praktijk coachlocatie: ‘Coachhuis-Raamweg is een sfeervolle en moderne coachlocatie’ Raamweg 4 2596 HL Den Haag Parkeergelgenheid: Betaald parkeren aan de Raamweg » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Den Haag - park Clingendael

Buitenlocatie: Naast de praktijk coachlocatie die Manon aanbied kunt u ook afspreken in park Clingendael. Zo kan het heerlijk zijn om met mooi weer door park te wandelen met uw coach.  

Leiden - Frambozenweg 165

Praktijk coachlocatie: ‘Herkenbaar bedrijvencomplex ten zuiden van het Leidse stadscentrum‘ Frambozenweg 165 2321 KA Leiden Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur »Streetview » Plan hier uw route via google maps

Leiden - park de Leidse Hout

Buitenlocatie: Naast de praktijk coachlocatie die Manon aanbied kunt u ook afspreken in park de Leidse Hout. Zo kan het heerlijk zijn met mooi weer door park te wandelen met uw coach.

Coachlocaties Manon

In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties.

» Plan een gratis oriëntatiegesprek via: manon@gortcoaching.nl – Mail Manon hier

raamweg4Praktijk coachlocatie: ‘Coachhuis-Raamweg is een sfeervolle en moderne coachlocatie’ 2596 HL Den Haag Parkeergelgenheid: Betaald parkeren aan de Raamweg » Streetview  » Plan hier uw route via google maps
clingendael Buitenlocatie: Naast de praktijk coachlocatie die Manon aanbied kunt u ook afspreken in park Clingendael. Zo kan het heerlijk zijn om met mooi weer door park te wandelen met uw coach. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps
frambozenweg165Praktijk coachlocatie: ‘Herkenbaar bedrijvencomplex ten zuiden van het Leidse stadscentrum‘ Frambozenweg 165 2321 KA Leiden Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur »Streetview » Plan hier uw route via google maps
Leidse-HoutBuitenlocatie: Naast de praktijk coachlocatie die Manon aanbied kunt u ook afspreken in park de Leidse Hout. Zo kan het heerlijk zijn met mooi weer door park te wandelen met uw coach. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps