Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw psycholoog in Almere

Welkom bij GORTcoaching team psycholoog Almere!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw psycholoog

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een psycholoog meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PSYCHOLOOG

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte psycholoog – ☏ 088 170 1500

Top-level Psycholoog Arjen

DIT IS ARJEN: Begripvol, toegankelijk, praktisch, resultaatgericht.

Specialisaties: Agile, Angst, Assertiviteit, Bewustwording, Biografisch coachen, Business coach, Communicatie, Competentie coaching, Concentratie, Conflicten, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie, Lifestyle coaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Alwine

DIT IS ALWINE: Analytisch, nuchter, praktisch en evenwichtig.

Specialisaties: Keuzes maken, Persoonlijk leiderschap, Communicatie, Solliciteren, Netwerken, Competentie coaching, Samenwerken, RET, Noloc, MBTI, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Jobcoaching, Outplacement, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is een psycholoog in Almere?

Een psycholoog richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw psycholoog aan de slag met het realiseren van jouw doelen. Je kunt bij een psycholoog van GORTcoaching terecht om verschillende redenen. Zo kun je bijvoorbeeld behoefte hebben aan een psycholoog in Almere wanneer je antwoord wil op vragen op het gebied van denken, voelen en gedrag met een oorzaak in het verleden. Soms weet je niet waar bepaald gedrag, bepaalde gevoelens en bepaalde gedachten vandaan komen, maar kun je er wel last van hebben in bijvoorbeeld belemmerende gedachtes. Een psycholoog zoekt met jou naar de achterliggende oorzaken om jou verder te helpen.

Waarom kiezen voor een psycholoog in Almere

Een psycholoog in Almere heeft een andere aanpak dan bijvoorbeeld een coach. Een psycholoog richt zich op achterliggende gedachtes van bepaald gedrag. Een traject met een psycholoog in Almere kan enorm verhelderend en inzichtgevend zijn!

Met welke vragen kan ik terecht bij een psycholoog?

Je kunt met verschillende onderwerpen bij een psycholoog terecht. Je kunt bijvoorbeeld bij een psycholoog terecht wanneer:

• Je niet helemaal lekker in je vel zit

• Je het gevoel hebt dat je ergens mee om moet leren gaan

• Je niet weet waar bepaald gedrag vandaan komt en hierachter wilt komen

• Andere belemmerende gedachtes te verhelderen

 

Hulp nodig bij het kiezen van een psycholoog? We helpen jou graag

 

Vind een psycholoog in Almere bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Almere en waar ons team onder andere actief is. Zie je een psycholoog bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze psycholoog.

Een psycholoog in Almere

Je hebt besloten dat je aan de slag wilt gaan met een psycholoog in Almere, alleen hoe vind je die? Wij bij GORTcoaching begrijpen dat dit een lastige opgave kan zijn. Wij proberen jou dit zo gemakkelijk mogelijk te maken door op deze pagina al onze psychologen in Almere te plaatsen. Wanneer je op het profiel van een psycholoog in Almere klikt, vind je meer informatie over de desbetreffende psycholoog in Almere. Zo kun je meer lezen over de werkwijze, certificeringen en specialisaties van de psycholoog in Almere.

Heb je het idee dat je een psycholoog in Almere hebt gevonden die aansluit op jouw coachvraag? Plan dan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in! Vaak is het mogelijk om deze week al te starten.

Een eerste kennismaking met jouw psycholoog in Almere

Je zult voor het eerst kennismaken tijdens het oriëntatiegesprek met jouw psycholoog in Almere. Dit gesprek is echt bedoelt om te ondervinden of er een klik is tussen jou en de psycholoog in Almere. Wij vinden dit erg belangrijk voor het verdere traject. Daarnaast zullen jouw verwachtingen en eventuele vergoedingsmogelijkheid samen met jouw psycholoog in Almere worden besproken.

Is er tijdens het oriëntatiegesprek geen klik of komen jouw verwachtingen niet overeen? Dan is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen bij een andere psycholoog in Almere.

Een traject met een psycholoog in Almere

Wanneer het oriëntatiegesprek goed is verlopen kan het traject met jouw psycholoog in Almere van start gaan. Er zal met jouw psycholoog in Almere worden afgestemd hoelang het traject zal duren. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke doelen en wat je uit het traject wilt halen. Gemiddeld duurt een traject tussen de 5 en 10 sessies, van elk 60 tot 75 minuten. Gedurende het traject werk je samen met jouw psycholoog in Almere aan jouw persoonlijke doelen. Dit doe je door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen en door natuurlijk verder in gesprek te gaan met jouw psycholoog in Almere. In het laatste gesprek met jouw psycholoog in Almere zal er een korte evaluatie plaatsvinden. Hoe heb je het traject met jouw psycholoog in Almere ervaren? Waar sta je nu en waar zou je in de toekomst eventueel nog aan willen werken?

Hulp nodig bij het vinden van een passende psycholoog in Almere?

Vind je het lastig om een psycholoog in Almere te vinden die goed bij jou aansluit? Dat kunnen we goed begrijpen. Daarom staan wij bij GORTcoaching voor je klaar. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naarof een chat te starten via de chatbox rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Almere

Jouw psycholoog is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw traject. Samen met de psychologen zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏/a>