Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw psycholoog in Amsterdam

Welkom bij GORTcoaching team psycholoog Amsterdam!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw psycholoog

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een psycholoog meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PSYCHOLOOG

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte psycholoog – ☏ 088 170 1500

Coach Thirza

DIT IS THIRZA: Natuurmens, Optimistisch, Doelgericht, Oordeelvrij.

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Authenticiteit, Bewustwording, Communicatie, Compassie, Competentie coaching, Conflicten, Zingeving, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Alwine

DIT IS ALWINE: Analytisch, nuchter, praktisch en evenwichtig.

Specialisaties: Keuzes maken, Persoonlijk leiderschap, Communicatie, Solliciteren, Netwerken, Competentie coaching, Samenwerken, RET, Noloc, MBTI, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Jobcoaching, Outplacement, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek
coaching

Senior Coach Heleen

DIT IS HELEEN: Verhelderend, hartelijk, eerlijk, effectief.

Specialisaties: Professionals, Leiderschap, Communicatie, Assertiviteit, Patronen doorbreken, Persoonlijk leiderschap, Autisme, Werkdruk, Werkgeluk, Zelfvertrouwen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Psycholoog Simone

DIT IS SIMONE: Vrijmoedig eerlijk, ontwapenend grappig, praktisch inspirerend.

Specialisaties: Authenticiteit, Balanszoekers, Bewustwording, Biografisch coachen, BN'ers, Consultants, Creatieve coaching, Dertigers, Executives, Harde werkers, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Psycholoog Arjen

DIT IS ARJEN: Begripvol, toegankelijk, praktisch, resultaatgericht.

Specialisaties: Agile, Angst, Assertiviteit, Bewustwording, Biografisch coachen, Business coach, Communicatie, Competentie coaching, Concentratie, Conflicten, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie, Lifestyle coaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Psycholoog Judith

DIT IS JUDITH: Buitenmens, doortastend, oplossingsgericht, invoelend

Specialisaties: Bewustwording, Communicatie, Duurzame inzetbaarheid, Lichaamsgericht werken, Leiderschap, Mindfulness, Oplossingsgericht werken, Persoonlijk leiderschap, Positiviteit, Veranderingen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Psycholoog, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Sabine

DIT IS SABINE: Energiek, Verhelderend, Prikkelend, Doelgericht.

Specialisaties: Accepteren, Angst, Bewustwording, Comfortzone, Geluk, Faalangst, Compassie, Keuzes maken, Conflicten, Zingeving, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Psycholoog, Stresscoaching, Life coaching, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Psycholoog Matti

DIT IS MATTI: Begripvol, inspirerend, empathisch, resultaatgericht

Specialisaties: Agile, Angst, Conflicten, Duurzame inzetbaarheid, Faalangst, Geluk, Imposter syndrome, Keuzes maken, Loopbaan onderzoek, Loopbaanbegeleiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching, Re-integratie, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is een psycholoog in amsterdam?

Een psycholoog richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw psycholoog aan de slag met het realiseren van jouw doelen. Je kunt bij een psycholoog van GORTcoaching terecht om verschillende redenen. Zo kun je bijvoorbeeld behoefte hebben aan een psycholoog in Amsterdam wanneer je antwoord wil op vragen op het gebied van denken, voelen en gedrag. Soms weet je niet waar bepaald gedrag, bepaalde gevoelens en bepaalde gedachten vandaan komen, maar kun je er wel last van hebben. Een psycholoog zoekt daarom met jou naar de achterliggende oorzaak van deze gedragingen, gevoelens en gedachten om uiteindelijk tot een passende oplossing te komen.

Waarom kiezen voor een psycholoog in Amsterdam

Een psycholoog in Amsterdam heeft een andere aanpak dan bijvoorbeeld een coach. Een psycholoog richt zich op het mentale gebied, dus bijvoorbeeld achterliggende gedachtes van bepaald gedrag. Een traject met een psycholoog in Amsterdam kan enorm verhelderend en inzichtgevend zijn!

Met welke vragen kan ik terecht bij een psycholoog?

Je kunt met verschillende onderwerpen bij een psycholoog terecht. Je kunt bijvoorbeeld bij een psycholoog terecht wanneer:

• Je niet helemaal lekker in je vel zit
• Je het gevoel hebt dat je ergens mee om moet leren gaan
• Je niet weet waar bepaald gedrag vandaan komt en hierachter wilt komen
• Andere vragen op mentaal gebied

Ik zoek een psycholoog in Amsterdam, hoe vind ik die?

Als je een traject met een psycholoog wilt starten, is de eerste stap die je moet zetten, de juiste psycholoog in Amsterdam vinden. Wij hebben jou daar al een handje mee geholpen. Op deze pagina zie je alle psychologen in Amsterdam en omgeving. Wij hebben hier de shortprofiles van de psychologen in Amsterdam voor jou weergeven. Hier staat de omschrijving en specialisaties. Je kunt vervolgens op de blauwe knop klikken als deze psycholoog jou aanspreekt. Je komt dan op het gehele profiel van deze psycholoog in Amsterdam terecht. Hier zie je een uitgebreide omschrijving. Sluit de omschrijving van deze psycholoog uit Amsterdam aan op jouw behoeftes? Bekijk dan de agenda en plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met de psycholoog uit Amsterdam.

Waarom een gratis oriëntatiegesprek met de psycholoog uit Amsterdam?

De eerste stap is gezet: je hebt een passende psycholoog gevonden en een gratis oriëntatiegesprek ingepland bij deze psycholoog uit Amsterdam. Maar waar is dit gesprek eigenlijk voor bedoeld? Dit eerste kennismakingsgesprek met de psycholoog uit Amsterdam is bedoeld om erachter te komen of er een klik is tussen jou en de psycholoog en of de wederzijdse verwachtingen overeenkomen. Er wordt in dit gesprek nog niet gecoacht. Daarnaast worden de vergoedingsmogelijkheden hierin besproken.

Is er een klik en komen de verwachtingen overeen? Dan kun je het traject starten! Zo niet, dan kun dan is het altijd nog mogelijk op opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in de plannen bij een andere psycholoog in Amsterdam.

Het traject met een psycholoog uit Amsterdam

Nu je een geschikte psycholoog uit Amsterdam hebt gevonden, waar je een klik mee hebt en waarbij de verwachtingen overeenkomen, kun je het traject starten. Je kunt samen met de psycholoog afstemmen hoelang het traject zal duren. Je hebt hier zelf volledige inbreng in en kunt dit dus zelf bepalen. Verder stel je met jouw psycholoog uit Amsterdam doelen op, waar jij het gedurende het traject naar toe gaat werken. Dit doe je aan de hand van gesprekken en oefeningen. Aan het eind van het traject zul je samen met de psycholoog uit Amsterdam reflecteren op het traject en zul je kijken of de doelen zijn behaald. Mocht je hierna nog behoefte hebben aan een follow-up gesprek, is dat mogelijk!

Kunnen wij jou adviseren?

Vind je het nou toch lastig om een passende psycholoog in Amsterdam te vinden? Helemaal begrijpelijk! Wij staan voor jou klaar om je hierover te adviseren. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 170 1500, of via het chatvenster rechts onderin beeld.

 

Hulp nodig bij het kiezen van een psycholoog? We helpen jou graag

 

Vind een psycholoog bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Amsterdam en waar ons team onder andere actief is. Zie je een psycholoog bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze psycholoog.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Amsterdam

Jouw psycholoog is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw traject. Samen met de psychologen zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1511