Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw psycholoog in Breda

Welkom bij GORTcoaching team psycholoog Breda!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw psycholoog

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een psycholoog meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PSYCHOLOOG

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte psycholoog – ☏ 088 170 1500

Voor wie is een psycholoog in Breda?

Een psycholoog richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw psycholoog aan de slag met het realiseren van jouw doelen. Je kunt bij een psycholoog van GORTcoaching terecht om verschillende redenen. Zo kun je bijvoorbeeld behoefte hebben aan een psycholoog in Breda wanneer je antwoord wil op vragen op het gebied van denken, voelen en gedrag met een oorzaak in het verleden. Soms weet je niet waar bepaald gedrag, bepaalde gevoelens en bepaalde gedachten vandaan komen, maar kun je er wel last van hebben in bijvoorbeeld belemmerende gedachtes. Een psycholoog zoekt met jou naar de achterliggende oorzaken om jou verder te helpen.

Waarom kiezen voor een psycholoog in Breda

Een psycholoog in Breda heeft een andere aanpak dan bijvoorbeeld een coach. Een psycholoog richt zich op achterliggende gedachtes van bepaald gedrag. Een traject met een psycholoog in Breda kan enorm verhelderend en inzichtgevend zijn!

Met welke vragen kan ik terecht bij een psycholoog?

Je kunt met verschillende onderwerpen bij een psycholoog terecht. Je kunt bijvoorbeeld bij een psycholoog terecht wanneer:

• Je niet helemaal lekker in je vel zit

• Je het gevoel hebt dat je ergens mee om moet leren gaan

• Je niet weet waar bepaald gedrag vandaan komt en hierachter wilt komen

• Andere belemmerende gedachtes te verhelderen

 

Hulp nodig bij het kiezen van een psycholoog? We helpen jou graag

 

Vind een psycholoog bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Breda en waar ons team onder andere actief is. Zie je een psycholoog bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze psycholoog.

Opzoek naar een psycholoog in Breda?

Ben je opzoek naar een psycholoog in Breda maar vind je het lastig de juiste keuze te maken? Dat snappen wij. Daarom hebben wij op deze pagina per psycholoog in Breda meer informatie staan, zodat je een psycholoog in Breda vindt die aansluit op jouw wensen en behoeftes. Zo kun je bijvoorbeeld meer lezen over de werkwijze en specialisaties van een psycholoog in Breda. Heb je een goed gevoel bij een psycholoog in Breda? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van de desbetreffende psycholoog in Breda onderaan de pagina en plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Het oriëntatiegesprek met een psycholoog in Breda

Je zult voor het eerst in gesprek komen met jouw psycholoog in Breda tijdens het oriëntatiegesprek. In dit gesprek is het belangrijk dat er een klik is tussen jou en jouw psycholoog in Breda. Ook zullen er in dit gesprek eventuele vergoedingsmogelijkheden besproken worden en zal de psycholoog in Breda vragen wat jouw verwachtingen van het traject zijn.

Wanneer je geen klik ervaart met de psycholoog in Breda of jouw verwachtingen niet overeenkomen, kan je opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij een andere psycholoog in Breda inplannen.

Hoe ziet een traject met een psycholoog in Breda eruit?

Heb je een goed gevoel na het oriëntatiegesprek met jouw psycholoog in Breda? Dan kan het traject van start gaan! Je stelt samen met jouw psycholoog in Breda doelen op. Gedurende het hele traject werk je aan deze doelen door verder in gesprek te gaan met jouw psycholoog in Breda en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Op die manier hopen we dat je aan het einde van het traject al jouw doelen hebt bereikt! In het laatste gesprek met jouw psycholoog in Breda zal er dan ook worden teruggekeken op het traject, heb je al jouw doelen behaald? Waar zou je nog aan willen werken?

De duur van het traject met jouw psycholoog in Breda is afhankelijk van jouw persoonlijke doelen maar gemiddeld duurt een traject tussen de 5 en 10 sessies. Dit gaat altijd in overleg met jouw psycholoog in Breda.

Laat je adviseren voor een geschikte psycholoog in Breda

Wanneer je moeite hebt met het vinden van een passende psycholoog in Breda staan wij voor je klaar met een persoonlijk advies. Je kunt bellen naar het nummerof gebruik maken van onze chatmogelijkheid rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Breda

Jouw psycholoog is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw traject. Samen met de psychologen zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 0881701511