Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw psycholoog in Den Bosch

Welkom bij GORTcoaching team psycholoog Den Bosch!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw psycholoog

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een psycholoog meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PSYCHOLOOG

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte psycholoog – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Chantal

DIT IS CHANTAL: Energiek, duidelijk, oprecht, van inzicht naar actie.

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Perfectionisten, Professionals, Keuzes maken, Zingeving, Vitaliteit, Twijfelaars, Bewustwording, Teamcoaching, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Psycholoog, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is een psycholoog in Den Bosch?

Een psycholoog richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw psycholoog aan de slag met het realiseren van jouw doelen. Je kunt bij een psycholoog van GORTcoaching terecht om verschillende redenen. Zo kun je bijvoorbeeld behoefte hebben aan een psycholoog in Den Bosch wanneer je antwoord wil op vragen op het gebied van denken, voelen en gedrag met een oorzaak in het verleden. Soms weet je niet waar bepaald gedrag, bepaalde gevoelens en bepaalde gedachten vandaan komen, maar kun je er wel last van hebben in bijvoorbeeld belemmerende gedachtes. Een psycholoog zoekt met jou naar de achterliggende oorzaken om jou verder te helpen.

Waarom kiezen voor een psycholoog in Den Bosch

Een psycholoog in Den Bosch heeft een andere aanpak dan bijvoorbeeld een coach. Een psycholoog richt zich op achterliggende gedachtes van bepaald gedrag. Een traject met een psycholoog in Den Bosch kan enorm verhelderend en inzichtgevend zijn!

Met welke vragen kan ik terecht bij een psycholoog?

Je kunt met verschillende onderwerpen bij een psycholoog terecht. Je kunt bijvoorbeeld bij een psycholoog terecht wanneer:

• Je niet helemaal lekker in je vel zit

• Je het gevoel hebt dat je ergens mee om moet leren gaan

• Je niet weet waar bepaald gedrag vandaan komt en hierachter wilt komen

• Andere belemmerende gedachtes te verhelderen

 

Hulp nodig bij het kiezen van een psycholoog? We helpen jou graag

 

Vind een psycholoog bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Den Bosch en waar ons team onder andere actief is. Zie je een psycholoog bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze psycholoog.

Hoe vind ik een psycholoog in Den Bosch?

Als je opzoek bent naar een psycholoog in Den Bosch, ben je bij GORTcoaching aan het juiste adres! Op deze pagina kan je een psycholoog in Den Bosch vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Door middel van de shortprofiles van de psychologen in Den Bosch aan te klikken, kan je kijken wie het beste bij je past. Vervolgens kan je gemakkelijk een gratis en vrijblijvend gesprek inplannen met een psycholoog in Den Bosch naar keuze. Vaak is het mogelijk om dezelfde week al te starten!

Kennismaken met jouw psycholoog in Den Bosch?

De eerste kennismaking met jouw psycholoog in Den Bosch is door middel van een oriëntatiegesprek. Dit gesprek in bedoelt om te kijken of de psycholoog in Den Bosch bij je past en of er een goede klik is. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of de psycholoog in Den Bosch jou goed kan helpen met je coachvraag. In het oriëntatiegesprek worden ook mogelijke vervolgstappen en vergoedingsmogelijkheden besproken. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 5 en 10 sessies, van elk 60 tot 75 minuten.

Is het oriëntatiegesprek bevallen? Dan kan je gelijk met een traject beginnen! Als je geen goede klik voelt, kan je nogmaals een gratis oriëntatiegesprek inplannen bij een andere psycholoog in Den Bosch.

Het GORTcoaching traject met een psycholoog uit Den Bosch

Als je na het oriëntatiegesprek een goed gevoel hebt over je psycholoog in Den Bosch, kan je met je traject beginnen. Jij en je psycholoog in Den Bosch stellen samen af hoelang het traject duurt. Ook stellen jullie doelen op waar je naar toewerkt. Je werkt hieraan met gesprekken en oefeningen. Je bent zelf volledig verantwoordelijk hoeveel je uit je coachtraject haalt, je eigen inzet in belangrijk. Je laatste coachgesprek met je psycholoog in Den Bosch is een evaluatie om te kijken hoe het traject is verlopen, en of je doelen behaald zijn. Als je graag nog een follow-up gesprek wilt, kan dat!

Hulp nodig bij het vinden van een psycholoog in Den Bosch

Een geschikte psycholoog in Den Bosch vinden, kan lastig zijn! Dat begrijpen we heel goed. Daarom staan wij voor je klaar om je te adviseren. Dit kan telefonisch via, 088 170 1500, of via de chatfunctie rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Den Bosch

Jouw psycholoog is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw traject. Samen met de psychologen zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl /