Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw psycholoog in Leiden

Welkom bij GORTcoaching team psycholoog Leiden!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw psycholoog

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een psycholoog meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PSYCHOLOOG

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte psycholoog – ☏ 088 170 1500

Coach Ellis

DIT IS ELLIS: Warm, Sensitief, Confronterend, Doelgericht

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Authenticiteit, Comfortzone, Communicatie, Compassie, Talentontwikkeling, Doelen, Emoties, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Manon

DIT IS MANON: Verhelderend, empowering, doeltreffend.

Specialisaties: ACT, Agile, Arbeidsmarkt, Assertiviteit, Authenticiteit, Avonturiers, Blended Learning, Big Five, Cultuurverschillen, Duurzame inzetbaarheid, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Outplacement, Loopbaancoaching, Psycholoog, Jobcoaching, Re-integratie 2e spoor.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Psycholoog Annette

DIT IS ANNETTE: oordeelvrij, verhelderend, empowering, praktisch

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Authenticiteit, Balanszoekers, Bewustwording, Communicatie, Compassie, Competentie coaching, Dertigers, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is een psycholoog in Leiden?

Een psycholoog richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw psycholoog aan de slag met het realiseren van jouw doelen. Je kunt bij een psycholoog van GORTcoaching terecht om verschillende redenen. Zo kun je bijvoorbeeld behoefte hebben aan een psycholoog in Leiden wanneer je antwoord wil op vragen op het gebied van denken, voelen en gedrag met een oorzaak in het verleden. Soms weet je niet waar bepaald gedrag, bepaalde gevoelens en bepaalde gedachten vandaan komen, maar kun je er wel last van hebben in bijvoorbeeld belemmerende gedachtes. Een psycholoog zoekt met jou naar de achterliggende oorzaken om jou verder te helpen.

Waarom kiezen voor een psycholoog in Leiden

Een psycholoog in Leiden heeft een andere aanpak dan bijvoorbeeld een coach. Een psycholoog richt zich op achterliggende gedachtes van bepaald gedrag. Een traject met een psycholoog in Leiden kan enorm verhelderend en inzichtgevend zijn!

Met welke vragen kan ik terecht bij een psycholoog?

Je kunt met verschillende onderwerpen bij een psycholoog terecht. Je kunt bijvoorbeeld bij een psycholoog terecht wanneer:

• Je niet helemaal lekker in je vel zit

• Je het gevoel hebt dat je ergens mee om moet leren gaan

• Je niet weet waar bepaald gedrag vandaan komt en hierachter wilt komen

• Andere belemmerende gedachtes te verhelderen

 

Hulp nodig bij het kiezen van een psycholoog? We helpen jou graag

 

Vind een psycholoog bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Leiden en waar ons team onder andere actief is. Zie je een psycholoog bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze psycholoog.

Behoefte aan loopbaanadvies in Leiden. Hoe vind ik de juiste loopbaanadviseur?

Als je behoefte hebt aan loopbaanadvies in Leiden kan het nog lastig zijn om de passende loopbaanadviseur te vinden. Daarom hebben wij het jou vast wat makkelijker gemaakt. Wij hebben de geschikte loopbaanadviseurs voor loopbaanadvies in Leiden voor jou voorgeselecteerd. Hier zie je een foto, de omschrijving, specialisaties en de doelgroep van de loopbaanadviseurs voor loopbaanadvies in Leiden. Is er een specifieke loopbaanadviseur die jou aanspreekt? Klik dan op de blauwe knop om het hele profiel te lezen. Hier vind je een uitgebreide omschrijving van de specialisaties van de loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden. Sluit dit goed aan op jouw vraag? Bekijk dan de agenda van deze loopbaanadviseur en plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek voor loopbaanadvies in Leiden

Nu je de geschikte loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden hebt gevonden, is het tijd voor het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of er een klik is met de loopbaanadviseur in Leiden en of de verwachtingen overeenkomen. In dit gesprek worden de behoeftes en verwachtingen besproken. Je komt er in dit gesprek achter of er een klik is tussen jou en de loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden. Ook de vergoedingsmogelijkheden worden besproken in dit gesprek.

Is dit niet helemaal de klik waar je op gehoopt hebt, of komen de verwachtingen niet overeen? Dan kun je altijd nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen met een andere loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden.

Het traject voor loopbaanadvies in Leiden

Nu je de juiste loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden hebt gevonden en je voelt een klik met deze loopbaanadviseur, dan kan het traject starten. Je stelt doelen voor jezelf en probeert deze samen met jou loopbaanadviseur in Leiden deze doelen te behalen. Dit doe je door middel van gespreksvoering, reflectie-oefeningen en opdrachten. Door optimale inzet te tonen haal je het meest uit jouw traject voor loopbaanadvies in Leiden. Aan het eind van het traject vindt er een evaluatiegesprek plaats. Deze is bedoeld om te kijken of je al jouw doelen hebt behaald en of er wellicht een vervolggesprek ingepland kan worden.

Gemiddeld duurt een traject 6 tot 10 gesprekken met een duur van 60 tot 75 minuten. Je bepaalt dit geheel in overleg met de coach en je kunt jouw voorkeur aangeven.

Het beste advies voor loopbaanadvies in Leiden

Het kan zijn dat je er toch niet helemaal uitkomt bij het vinden van een passende loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden. Geen zorgen! Wij staan voor jou klaar om je persoonlijk te adviseren. Neem telefonisch contact op via 088 170 1500, of via het chatvenster rechts onderin. Wij helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Leiden

Jouw psycholoog is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw traject. Samen met de psychologen zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl /