Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw psycholoog in Oss

Welkom bij GORTcoaching team psycholoog Oss!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw psycholoog

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een psycholoog meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PSYCHOLOOG

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte psycholoog – ☏ 088 170 1500

Coach Femke

DIT IS FEMKE: Inspirerend, invoelend, tactvol, oplossingsgericht.

Specialisaties: Assertiviteit, Geluk, Identiteit, Keuzes maken, Millennials, Pleasers, Solliciteren, Studenten, Vitaliteit, Werkgeluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Burn out coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Nienke

DIT IS NIENKE: humoristisch, confronterend, pakt door waar jij blijft hangen, effectief

Specialisaties: ACT, Avonturiers, Big Five, Expats, Faalangst, HeartMath, Keuzes maken, Lichaamsgericht werken, Management coaching, Mindfulness, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Elise

DIT IS ELISE: Warm, empathisch, oplossingsgericht, deskundig.

Specialisaties: Mindfulness, Persoonlijk leiderschap, Hoogsensitieven, Onderwijs, Zorg, Ondernemers, Perfectionisten, Studiekeuze, Ziekteverzuim, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek
Coach Franca

Top-level Coach Franca

DIT IS FRANCA: Enthousiasmerend, doelgericht, ondersteunend, laagdrempelig.

Specialisaties: Work-life balance, Veranderingen, Faalangst, Piekeren, Perfectionisten, Twijfelaars, Zelfvertrouwen, Communicatie, Competentie coaching, ACT, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is een psycholoog in Oss?

Een psycholoog richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw psycholoog aan de slag met het realiseren van jouw doelen. Je kunt bij een psycholoog van GORTcoaching terecht om verschillende redenen. Zo kun je bijvoorbeeld behoefte hebben aan een psycholoog in Oss wanneer je antwoord wil op vragen op het gebied van denken, voelen en gedrag met een oorzaak in het verleden. Soms weet je niet waar bepaald gedrag, bepaalde gevoelens en bepaalde gedachten vandaan komen, maar kun je er wel last van hebben in bijvoorbeeld belemmerende gedachtes. Een psycholoog zoekt met jou naar de achterliggende oorzaken om jou verder te helpen.

Waarom kiezen voor een psycholoog in Oss

Een psycholoog in Oss heeft een andere aanpak dan bijvoorbeeld een coach. Een psycholoog richt zich op achterliggende gedachtes van bepaald gedrag. Een traject met een psycholoog in Oss kan enorm verhelderend en inzichtgevend zijn!

Met welke vragen kan ik terecht bij een psycholoog?

Je kunt met verschillende onderwerpen bij een psycholoog terecht. Je kunt bijvoorbeeld bij een psycholoog terecht wanneer:

• Je niet helemaal lekker in je vel zit

• Je het gevoel hebt dat je ergens mee om moet leren gaan

• Je niet weet waar bepaald gedrag vandaan komt en hierachter wilt komen

• Andere belemmerende gedachtes te verhelderen

 

Hulp nodig bij het kiezen van een psycholoog? We helpen jou graag

 

Vind een psycholoog bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Oss en waar ons team onder andere actief is. Zie je een psycholoog bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze psycholoog.

Vind de geschikte psycholoog in Oss

Opzoek gaan naar een passende psycholoog in Oss, kan best wel een uitdaging zijn. Je wilt natuurlijk dat de psycholoog in Oss aansluit op jouw vraag. Daarom hebben wij voor jou alvast de psychologen voorgeselecteerd. Op deze pagina zie je de profielen van de psychologen in Oss. Je kunt per profiel de specialisaties, doelgroep en omschrijving van de psycholoog in Oss lezen. Zie je een psycholoog die jou aanspreekt? Klik dan op de blauwe knop en lees het gehele profiel. Sluit dit aan op jouw vraag? Bekijk dan de beschikbaarheid van deze psycholoog in Oss in de agenda en plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in.

Het gratis kennismakingsgesprek met de psycholoog in Oss

Nu je de juiste psycholoog in Oss hebt gevonden, kun je gaan kennismaken tijdens het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek. Je kunt er in dit gesprek achter komen of er een klik is met de psycholoog in Oss en of de verwachtingen overeenkomen. Ook worden eventuele vergoedingsmogelijkheden besproken. Tot slot wordt er besproken hoelang het traject ongeveer zal duren. Als het niet goed voelt met deze psycholoog in Oss of de verwachtingen komen niet overeen, kun je altijd nog even verder kijken. Plan dan gerust een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere psycholoog in Oss in.

Hoe verloopt het traject met de psycholoog in Oss

Het traject met de psycholoog in Oss verloopt als volgt. In het gratis oriëntatiegesprek is besproken hoelang je ongeveer nodig zult hebben voor een traject. Gemiddeld is dit tussen de 5 en 10 gesprekken per traject van 60 tot 75 minuten. Als je na het gratis oriëntatiegesprek akkoord hebt gegeven, kun je samen met de psycholoog in Oss van start gaan. Van tevoren stel je doelen op die jij wilt halen. Tijdens het traject met jouw psycholoog in Oss probeer je deze doelen te realiseren door middel van gesprekken, oefeningen en opdrachten. Aan het eind van het traject zal er een evaluatiegesprek plaatsvinden, waarin het gehele traject besproken wordt. Je kunt hierna altijd nog bepalen of je een follow-up gesprek wilt met de psycholoog in Oss.

Kom je er niet uit? Laat je adviseren!

Kom je er nou toch niet helemaal uit? Geen probleem! Wij staan voor jou klaar om je persoonlijk te adviseren over een passende psycholoog in Oss Neem telefonisch contact op via 088 170 1500, of via het chatvenster onder in beeld!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Oss

Jouw psycholoog is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw traject. Samen met de psychologen zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl /