Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw psycholoog in Tilburg

Welkom bij GORTcoaching team psycholoog Tilburg!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw psycholoog

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een psycholoog meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PSYCHOLOOG

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte psycholoog – ☏ 088 170 1500

Voor wie is een psycholoog in Tilburg?

Een psycholoog richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw psycholoog aan de slag met het realiseren van jouw doelen. Je kunt bij een psycholoog van GORTcoaching terecht om verschillende redenen. Zo kun je bijvoorbeeld behoefte hebben aan een psycholoog in Tilburg wanneer je antwoord wil op vragen op het gebied van denken, voelen en gedrag met een oorzaak in het verleden. Soms weet je niet waar bepaald gedrag, bepaalde gevoelens en bepaalde gedachten vandaan komen, maar kun je er wel last van hebben in bijvoorbeeld belemmerende gedachtes. Een psycholoog zoekt met jou naar de achterliggende oorzaken om jou verder te helpen.

Waarom kiezen voor een psycholoog in Tilburg

Een psycholoog in Tilburg heeft een andere aanpak dan bijvoorbeeld een coach. Een psycholoog richt zich op achterliggende gedachtes van bepaald gedrag. Een traject met een psycholoog in Tilburg kan enorm verhelderend en inzichtgevend zijn!

Met welke vragen kan ik terecht bij een psycholoog?

Je kunt met verschillende onderwerpen bij een psycholoog terecht. Je kunt bijvoorbeeld bij een psycholoog terecht wanneer:

• Je niet helemaal lekker in je vel zit

• Je het gevoel hebt dat je ergens mee om moet leren gaan

• Je niet weet waar bepaald gedrag vandaan komt en hierachter wilt komen

• Andere belemmerende gedachtes te verhelderen

 

Hulp nodig bij het kiezen van een psycholoog? We helpen jou graag

 

Vind een psycholoog bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Tilburg en waar ons team onder andere actief is. Zie je een psycholoog bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze psycholoog.

Ik zoek een psycholoog in Tilburg, hoe vind ik die?

Als je een traject met een psycholoog wilt starten, is de eerste stap die je moet zetten, de juiste psycholoog in Tilburg vinden. Wij hebben jou daar al een handje mee geholpen. Op deze pagina zie je alle psychologen in Tilburg en omgeving. Wij hebben hier de shortprofiles van de psychologen in Tilburg voor jou weergeven. Hier staat de omschrijving en specialisaties. Je kunt vervolgens op de blauwe knop klikken als deze psycholoog jou aanspreekt. Je komt dan op het gehele profiel van deze psycholoog in Tilburg terecht. Hier zie je een uitgebreide omschrijving. Sluit de omschrijving van deze psycholoog uit Tilburg aan op jouw behoeftes? Bekijk dan de agenda en plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met de psycholoog uit Tilburg.

Waarom een gratis oriëntatiegesprek met de psycholoog uit Tilburg?

De eerste stap is gezet: je hebt een passende psycholoog gevonden en een gratis oriëntatiegesprek ingepland bij deze psycholoog uit Tilburg. Maar waar is dit gesprek eigenlijk voor bedoeld? Dit eerste kennismakingsgesprek met de psycholoog uit Tilburg is bedoeld om erachter te komen of er een klik is tussen jou en de psycholoog en of de wederzijdse verwachtingen overeenkomen. Er wordt in dit gesprek nog niet gecoacht. Daarnaast worden de vergoedingsmogelijkheden hierin besproken.

Is er een klik en komen de verwachtingen overeen? Dan kun je het traject starten! Zo niet, dan kun dan is het altijd nog mogelijk op opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in de plannen bij een andere psycholoog in Tilburg.

Het traject met een psycholoog uit Tilburg

Nu je een geschikte psycholoog uit Tilburg hebt gevonden, waar je een klik mee hebt en waarbij de verwachtingen overeenkomen, kun je het traject starten. Je kunt samen met de psycholoog afstemmen hoelang het traject zal duren. Je hebt hier zelf volledige inbreng in en kunt dit dus zelf bepalen. Verder stel je met jouw psycholoog uit Tilburg doelen op, waar jij het gedurende het traject naar toe gaat werken. Dit doe je aan de hand van gesprekken en oefeningen. Aan het eind van het traject zul je samen met de psycholoog uit Tilburg reflecteren op het traject en zul je kijken of de doelen zijn behaald. Mocht je hierna nog behoefte hebben aan een follow-up gesprek, is dat mogelijk!

Kunnen wij jou adviseren?

Vind je het nou toch lastig om een passende psycholoog in Tilburg te vinden? Helemaal begrijpelijk! Wij staan voor jou klaar om je hierover te adviseren. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 170 1500, of via het chatvenster rechts onderin beeld.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Tilburg

Jouw psycholoog is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw traject. Samen met de psychologen zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 0881701511