Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE AMSTERDAM

RE-INTEGRATIE AMSTERDAM

Re-integratie Amsterdam
Re-integratie in Amsterdam richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. In het eerste jaar van ziekte wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

Vind jouw re-integratie coach in Amsterdam

 

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Amsterdam – ☏ 088 170 1500


Top-level Psycholoog Arjen

DIT IS ARJEN: Begripvol, toegankelijk, praktisch, resultaatgericht.

Specialisaties: Agile, Angst, Assertiviteit, Bewustwording, Biografisch coachen, Business coach, Communicatie, Competentie coaching, Concentratie, Conflicten, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie, Lifestyle coaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-Level Coach Hans-Jaap

DIT IS HANS-JAAP: Stimulerend, positief, uitdagend, doelgericht.

Specialisaties: Authenticiteit, Bewustwording, Comfortzone, Communicatie, Conflicten, Consultants, Daadkracht, Doelen, Executives, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Psycholoog Matti

DIT IS MATTI: Begripvol, inspirerend, empathisch, resultaatgericht

Specialisaties: Agile, Angst, Conflicten, Duurzame inzetbaarheid, Faalangst, Geluk, Imposter syndrome, Keuzes maken, Loopbaan onderzoek, Loopbaanbegeleiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching, Re-integratie, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Annette

DIT IS ANNETTE: Hartelijk, inspirerend, doortastend, creatief.

Specialisaties: Leiderschap, Executives, Reorganisaties, Veranderingen, Perfectionisten, Creativiteit, Mindfulness, Hoogsensitieven, Faalangst, Management coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Lifestyle coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Voor wie is re-integratie eerste spoor?

Langdurig zieke medewerkers in loondienst hebben recht op een re-integratie traject. In het eerste ziektejaar spreekt men ook wel van re-integratie eerste spoor. In dit eerste jaar wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Is dit niet het geval, dan wordt vaak gekeken naar een andere functie binnen de organisatie.

Het vinden van een passende nieuwe functie kan een uitdaging zijn. Onze re-integratie experts kunnen je begeleiden in je herstel en helpen je bij het vinden van een aangepaste of nieuwe functie die bij je past.

Hoe ziet een re-integratie traject eruit?

Traject duur is afhankelijk van de fase van het proces waarin de werknemer zich bevindt maar over het algemeen wordt gestart voor 3 of 6 maanden en kan er verlengd worden tot maximaal 1 jaar.

Tijdens het eerste spoor traject wordt gekeken naar de reden van uitval van de medewerker, maar ook naar de kwaliteiten, mogelijkheden en vaardigheden van de medewerker. Er is aandacht voor herstel van ziekte en er wordt gekeken naar hoe de medewerker weer kan instromen in de huidige functie, een aangepaste functie of in een nieuwe functie die bij de medewerker past.

Onze re-integratie coaches ondersteunen in het overleg tussen betrokken partijen, zoals de werkgever, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en de werknemer. Hierbij wordt het proces bewaakt voor een zo optimaal mogelijke uitkomst voor alle partijen.

Met welke vragen kan ik terecht bij een re-integratie coach?

Met deze (en andere re-integratie) vragen kan je terecht bij onze re-integratie coaches:

  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie past bij mij?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Hoe kan ik mijn uren weer opbouwen, zonder dat ik een terugval krijg?
  • Hoe kan ik mijn grenzen herkennen en bewaken?
  • Na een burn-out periode moet ik binnenkort weer terug. Maar ik durf niet ….
  • Na een arbeidsconflict ben ik een tijdje uit de running. Ik ben tot rust gekomen, de situatie op het werk is verbeterd. Hoe zet ik de stap terug.
  • Ik ben weer aan het werk na ziekte volgens een aangepast programma in overleg met de bedrijfsarts. Misschien moet ik tóch iets anders gaan doen.

Vind een re-integratie coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Amsterdam en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Amsterdam bij GORTcoaching

Re-integratie in Amsterdam bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Een re-integratie coach in Amsterdam

Wij bij GORTcoaching vinden het erg belangrijk dat je een re-integratie coach in Amsterdam vindt die bij je past. Hiervoor is het belangrijk dat jouw wensen en behoeftes overeenkomen met wat je re-integratie coach in Amsterdam jou kan bieden. Om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij op deze pagina meer informatie per re-integratie coach in Amsterdam. Zo zal de werkwijze van de re-integratie coach in Amsterdam worden omschreven en zijn/haar specialisaties. Wij hopen dat je op die manier de beste keuze kunt maken voor het kiezen van de beste re-integratie coach in Amsterdam. Wanneer je een goed gevoel hebt bij een bepaalde re-integratie coach in Amsterdam, is het mogelijk direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen! Bekijk de beschikbaarheid van de re-integratie coach in Amsterdam op zijn/haar profiel.

 

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een re-integratie coach in Amsterdam

Het eerste gesprek met jouw re-integratie coach in Amsterdam zal het oriëntatiegesprek zijn. In dit gesprek komt duidelijk naar voren wat jouw coachvraag is en zullen jouw verwachtingen van het coachgesprek naar voren komen. Wij vinden het belangrijk dat er een goede klik is met de re-integratie coach in Amsterdam en dat jouw verwachtingen overeenkomen met wat de re-integratie coach in Amsterdam jou verteld. Wanneer je geen klik met de re-integratie coach in Amsterdam ervaart of jouw verwachtingen niet overeenkomen, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere re-integratie coach in Amsterdam in te plannen.

 

Een coachtraject met een re-integratie coach in Amsterdam

Wanneer je start met het coachtraject zal je samen met jouw re-integratie coach in Amsterdam persoonlijke doelen gaan opstellen. Gedurende het coachtraject ga je door middel van gesprekken met jouw re-integratie coach in Amsterdam aan de slag met het verwezenlijken van deze doelen. Daarnaast zal je ook aan de slag gaan met het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen.

Hoelang het coachtraject zal duren is afhankelijk van jouw coachvraag, dit kan besproken worden met jouw re-integratie coach in Amsterdam. Een coachsessie duurt gemiddeld tussen de 60 en 75 minuten, maar ook dit is bespreekbaar.

 

Liever een persoonlijk advies voor een re-integratie coach in Amsterdam?

Het kan soms lastig zijn een goede keuze te maken voor een passende re-integratie coach in Amsterdam. Daarom staan wij voor jou klaar met een persoonlijk advies! Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer 088 170 1500 of je kunt gebruik maken van onze chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag