Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE BREDA

RE-INTEGRATIE BREDA

Re-integratie Breda

Re-integratie in Breda richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. Eerst wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

Vind jouw re-integratie coach in Breda

 

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Breda- ☏ 088 170 1500

Senior Coach Vincent

DIT IS VINCENT: Plezier! Positief! Power!

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Bewustwording, Coaching on the job, Communicatie, Duurzame inzetbaarheid, Identiteit, Keuzes maken, Loopbaan APK, Loopbaanadvies, Loopbaanbegeleiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Jobcoaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Wim

DIT IS WIM: luisterend, inspireren, oplossend, duidelijk.

Specialisaties: Accepteren, Agile, Assertiviteit, Bewustwording, Comfortzone, Conflicten, Cultuurverschillen, Emotionele intelligentie, Identiteit, Imposter syndrome, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Re-integratie, Outplacement, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Stresscoaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Nicole

DIT IS NICOLE: betrokken, recht door zee, prikkelend, inspirerend.

Specialisaties: Loopbaanbegeleiding, Wandelcoaching, Bewustwording, Solliciteren, Keuzes maken, Accepteren, Bore-out, Loopbaanbegeleiding, Communicatie, Doelen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Re-integratie, Re-integratie 2e spoor.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een re-integratie coach in Breda bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Breda en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Breda bij GORTcoaching

Re-integratie in Breda bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Een passende re-integratie coach in Breda

Wanneer je op zoek bent naar een re-integratie coach in Breda is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Je wilt aan de slag gaan met een re-integratie coach in Breda die goed bij je past en aansluit op jouw behoeftes. Op deze pagina vind je per re-integratie coach in Breda een coachprofiel. Dit coachprofiel bevat informatie over de re-integratiecoach in Breda. Zo kun je hier specialisaties, werkwijze en reviews over de re-integratie coach in Breda vinden. Zo hopen we jou het gemakkelijker te maken in het kiezen van de meest geschikte re-integratie coach in Breda. Bekijk de beschikbaarheid van de re-integratie coach in Breda op zijn/haar profiel en plan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

 

Een eerste kennismaking met jouw re-integratie coach in Breda

In het oriëntatiegesprek zal je voor het eerst kennismaken met jouw re-integratie coach in Breda. Het oriëntatiegesprek is bedoeld om te ondervinden of er een klik met is met de re-integratie coach en om jouw coachvraag en verwachtingen van het coachtraject te bespreken.

Kloppen je verwachtingen niet of ervaar je geen klik met de re-integratie coach in Breda? Dan is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij een andere re-integratie coach in Breda in te plannen.

 

Aan de slag met een re-integratie coach in Breda

Enthousiast geworden na het oriëntatiegesprek? Dan kan het volgende gesprek worden ingepland en zal het coachtraject met jouw re-integratie coach in Breda gestart worden. Je zal samen met jouw re-integratie coach in Breda doelen opstellen waar je het hele coachtraject aan kunt werken. Dit zal je doen door verder in gesprek te gaan met jouw re-integratie coach in Breda en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Op deze manier hopen we dat je aan het einde van het coachtraject al jouw doelen hebt bereikt! De duur van het coachtraject met jouw re-integratiecoach in Breda is afhankelijk van jouw coachvraag en jouw persoonlijke doelen. Dit gaat in overleg met jouw re-integratie coach in Breda, maar gemiddeld bestaat een coachtraject uit 5 à 10 coachsessies.

 

Een passend advies voor een re-integratie coach in Breda

Wij bij GORTcoaching staan voor je klaar wanneer je moeite hebt met het vinden van een geschikte re-integratie coach in v. Dit kan door te bellen naar het nummerof een chat met een van onze medewerkers te starten.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag