Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE DELFT

RE-INTEGRATIE AMSTERDAM

Re-integratie Delft

Re-integratie in Delft richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. In het eerste jaar van ziekte wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

loopbaancoaching

Ons team staat voor jou klaar!

Vind jouw re-integratie coach in Delft

 

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Delft- ☏ 088 170 1500

Senior Coach Nancy

DIT IS NANCY: Rust, persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Zingeving, Competentie coaching, Ziekteverzuim, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Werkgeluk, Werkdruk, Duurzame inzetbaarheid, Loopbaan APK, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een re-integratie coach in Delft bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Delft en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Delft bij GORTcoaching

Re-integratie in Amsterdam bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Een re-integratie coach in Delft

Wij bij GORTcoaching vinden het erg belangrijk dat je een re-integratie coach in Delft vindt die bij je past. Hiervoor is het belangrijk dat jouw wensen en behoeftes overeenkomen met wat je re-integratie coach in Delft jou kan bieden. Om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij op deze pagina meer informatie per re-integratie coach in Delft . Zo zal de werkwijze van de re-integratie coach in Delft worden omschreven en zijn/haar specialisaties. Wij hopen dat je op die manier de beste keuze kunt maken voor het kiezen van de beste re-integratie coach in Delft. Wanneer je een goed gevoel hebt bij een bepaalde re-integratie coach in Delft, is het mogelijk direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen! Bekijk de beschikbaarheid van de re-integratie coach in Delft op zijn/haar profiel.

 

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een re-integratie coach in Delft

Het eerste gesprek met jouw re-integratie coach in Delft zal het oriëntatiegesprek zijn. In dit gesprek komt duidelijk naar voren wat jouw coachvraag is en zullen jouw verwachtingen van het coachgesprek naar voren komen. Wij vinden het belangrijk dat er een goede klik is met de re-integratie coach in Delft en dat jouw verwachtingen overeenkomen met wat de re-integratie coach in Delft jou verteld. Wanneer je geen klik met de re-integratie coach in Delft ervaart of jouw verwachtingen niet overeenkomen, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere re-integratie coach in Delft in te plannen.

 

Een coachtraject met een re-integratie coach in Delft

Wanneer je start met het coachtraject zal je samen met jouw re-integratie coach in Delft persoonlijke doelen gaan opstellen. Gedurende het coachtraject ga je door middel van gesprekken met jouw re-integratie coach in Delft aan de slag met het verwezenlijken van deze doelen. Daarnaast zal je ook aan de slag gaan met het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen.

Hoelang het coachtraject zal duren is afhankelijk van jouw coachvraag, dit kan besproken worden met jouw re-integratie coach in Delft. Een coachsessie duurt gemiddeld tussen de 60 en 75 minuten, maar ook dit is bespreekbaar.

 

Liever een persoonlijk advies voor een re-integratie coach in Delft?

Het kan soms lastig zijn een goede keuze te maken voor een passende re-integratie coach in Delft. Daarom staan wij voor jou klaar met een persoonlijk advies! Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummerof je kunt gebruik maken van onze chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag