Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE DORDRECHT

RE-INTEGRATIE AMSTERDAM

Re-integratie Dordrecht

Re-integratie in Dordrecht richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. In het eerste jaar van ziekte wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

Vind jouw re-integratie coach in Dordrecht

 

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Dordrecht- ☏ 088 170 1500

Coach Leonie

DIT IS LEONIE: Humor, betrokken, praktisch, sensitief.

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Authenticiteit, Comfortzone, Doelen, Emoties, Faalangst, Harde werkers, Identiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Outplacement, Lifestyle coaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Ester

DIT IS ESTER: Resultaatgericht, uitdagend, betrokken, oprecht.

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Biografisch coachen, Coaching on the job, Conflicten, Dertigers, Familiecoaching, Familieopstelling, Geluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Wim

DIT IS WIM: luisterend, inspireren, oplossend, duidelijk.

Specialisaties: Accepteren, Agile, Assertiviteit, Bewustwording, Comfortzone, Conflicten, Cultuurverschillen, Emotionele intelligentie, Identiteit, Imposter syndrome, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Re-integratie, Outplacement, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Stresscoaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Nancy

DIT IS NANCY: Rust, persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Zingeving, Competentie coaching, Ziekteverzuim, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Werkgeluk, Werkdruk, Duurzame inzetbaarheid, Loopbaan APK, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een re-integratie coach in Dordrecht bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Dordrecht en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Dordrecht bij GORTcoaching

Re-integratie in Amsterdam bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Aan de slag met re-integratie coach in Dordrecht

Je hebt besloten om te starten met een re-integratie coach in Dordrecht. Heel goed! Maar hoe vind je nou de juiste re-integratie coach in Dordrecht die goed bij jou aansluit? Op deze pagina vind je verschillende re-integratie coaches in Dordrecht. Wanneer je op het profiel van een re-integratie coach in Dordrecht klikt, zul je meer informatie vinden over deze re-integratie coach in Dordrecht. Wanneer je een geschikte re-integratie coach in Dordrecht hebt gevonden, plan dan gemakkelijk en snel een oriëntatie gesprek in! Bekijk de beschikbaarheid van de desbetreffende re-integratie coach in Dordrecht op het desbetreffende coachprofiel.

 

Het eerste gesprek met een re-integratie coach in Dordrecht

Tijdens het oriëntatiegesprek zal je voor het eerst kennismaken met jouw re-integratie coach in Dordrecht. Het is belangrijk om een goede klik te ervaren met jouw re-integratie coach in Dordrecht. De re-integratie coach in Dordrecht zal in dit oriëntatiegesprek verder onderzoeken wat precies jouw coachvraag is en wat je uit dit coachtraject wilt halen. Ook worden jouw verwachtingen verder besproken.

Wij bij GORTcoaching vinden het belangrijk dat je een klik met de re-integratie coach in Dordrecht ervaart en dat jouw verwachtingen overeenkomen met wat je van tevoren had bedacht. Heb je hierover toch je twijfels na het oriëntatiegesprek met jouw re-integratie coach in Dordrecht? Dan is het altijd mogelijk opnieuw een oriëntatiegesprek met een andere re-integratie coach in Dordrecht in te plannen.

 

Het verloop van een coachtraject met een re-integratie coach in Dordrecht

Aan het begin van een coachtraject met een re-integratie coach in Dordrecht zul je persoonlijke doelen opstellen. Gedurende het coachtraject ga je samen met jouw re-integratie coach in Dordrecht aan de slag met het verwezenlijken van deze doelen. Dit doe je door middel van gesprekken met jouw re-integratie coach in Dordrecht en het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Aan het einde van het coachtraject zal er een evaluatie plaatsvinden, waarin je samen met de re-integratie coach in Dordrecht na gaat in hoeverre je je doelen hebt behaald en hoe je het coachtraject hebt ervaren. Hoelang het coachtraject zal duren is bespreekbaar met jouw re-integratie coach in Dordrecht en zal afhankelijk zijn van jouw coachvraag en doelen.

 

Hulp nodig bij het kiezen van een passende re-integratie coach in Dordrecht?

Het vinden van een geschikte re-integratie coach in Dordrecht kan soms een lastige opgave zijn. Wij bij GORTcoaching helpen je hier graag mee! Neem contact met ons op door te bellen naarof maar gebruik van onze chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm. Ook helpen we je graag met het inplannen van een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag