Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE ENSCHEDE

RE-INTEGRATIE AMSTERDAM

Re-integratie Enschede

Re-integratie in Enschede richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. Eerst wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

Vind jouw re-integratie coach in Enschede

 

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Enschede – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Carolien

DIT IS CAROLIEN: Inlevend, betrokken, stimulerend en resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Work-life balance, Competentie coaching, Management coaching, Talentontwikkeling, Teamcoaching, Rouw & Verlies, Professionals, Leiderschap, TMA, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Outplacement, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Re-integratie, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Judith

DIT IS JUDITH: ervaren coach, respectvol confronterend, doelgericht.

Specialisaties: Communicatie, Work-life balance, Flow, Werkgeluk, Werkdruk, Zelfvertrouwen, Emotionele Intelligentie, Timemanagement, Leiderschap, Persoonlijk leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Mayke

DIT IS MAYKE: Empathisch, analytisch, doortastend, resultaatgericht.

Specialisaties: Leiderschap, Management coaching, Executives, Expats, Solliciteren, Loopbaanadvies, Communicatie, Zingeving, Zelfvertrouwen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie 2e spoor, Stresscoaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Re-integratie, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een re-integratie coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Amsterdam en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Enschede bij GORTcoaching

Re-integratie in Amsterdam bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Aan de slag met re-integratie coach in Enschede

Je hebt besloten om te starten met een re-integratie coach in Enschede. Heel goed! Maar hoe vind je nou de juiste re-integratie coach in Enschede die goed bij jou aansluit? Op deze pagina vind je verschillende re-integratie coaches in Enschede. Wanneer je op het profiel van een re-integratie coach in Enschede klikt, zul je meer informatie vinden over deze re-integratie coach in Enschede. Wanneer je een geschikte re-integratie coach in Enschede hebt gevonden, plan dan gemakkelijk en snel een oriëntatie gesprek in! Bekijk de beschikbaarheid van de desbetreffende re-integratie coach in Enschede op het desbetreffende coachprofiel.

 

Het eerste gesprek met een re-integratie coach in Enschede

Tijdens het oriëntatiegesprek zal je voor het eerst kennismaken met jouw re-integratie coach in Enschede. Het is belangrijk om een goede klik te ervaren met jouw re-integratie coach in Enschede. De re-integratie coach in Enschede zal in dit oriëntatiegesprek verder onderzoeken wat precies jouw coachvraag is en wat je uit dit coachtraject wilt halen. Ook worden jouw verwachtingen verder besproken.

Wij bij GORTcoaching vinden het belangrijk dat je een klik met de re-integratie coach in Enschede ervaart en dat jouw verwachtingen overeenkomen met wat je van tevoren had bedacht. Heb je hierover toch je twijfels na het oriëntatiegesprek met jouw re-integratie coach in [plaatsnaam]? Dan is het altijd mogelijk opnieuw een oriëntatiegesprek met een andere re-integratie coach in Enschede in te plannen.

 

Het verloop van een coachtraject met een re-integratie coach in Enschede

Aan het begin van een coachtraject met een re-integratie coach in Enschede zul je persoonlijke doelen opstellen. Gedurende het coachtraject ga je samen met jouw re-integratie coach in Enschede aan de slag met het verwezenlijken van deze doelen. Dit doe je door middel van gesprekken met jouw re-integratie coach in Enschede en het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Aan het einde van het coachtraject zal er een evaluatie plaatsvinden, waarin je samen met de re-integratie coach in Enschede na gaat in hoeverre je je doelen hebt behaald en hoe je het coachtraject hebt ervaren. Hoelang het coachtraject zal duren is bespreekbaar met jouw re-integratie coach in Enschede en zal afhankelijk zijn van jouw coachvraag en doelen.

 

Hulp nodig bij het kiezen van een passende re-integratie coach in Enschede?

Het vinden van een geschikte re-integratie coach in Enschede kan soms een lastige opgave zijn. Wij bij GORTcoaching helpen je hier graag mee! Neem contact met ons op door te bellen naarof maar gebruik van onze chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm. Ook helpen we je graag met het inplannen van een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag