Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE HENGELO

RE-INTEGRATIE AMSTERDAM

Re-integratie Hengelo

Re-integratie in Hengelo richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. In het eerste jaar van ziekte wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

Vind jouw re-integratie coach in Hengelo

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Hengelo – ☏ 088 170 1500

Top-level Coach Judith

DIT IS JUDITH: ervaren coach, respectvol confronterend, doelgericht.

Specialisaties: Communicatie, Work-life balance, Flow, Werkgeluk, Werkdruk, Zelfvertrouwen, Emotionele Intelligentie, Timemanagement, Leiderschap, Persoonlijk leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Carolien

DIT IS CAROLIEN: Inlevend, betrokken, stimulerend en resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Work-life balance, Competentie coaching, Management coaching, Talentontwikkeling, Teamcoaching, Rouw & Verlies, Professionals, Leiderschap, TMA, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Outplacement, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Re-integratie, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een re-integratie coach in Hengelo bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Hengelo en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Hengelo bij GORTcoaching

Re-integratie in Amsterdam bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Ik zoek een re-integratie coach in Hengelo, wat nu?

Het vinden van een geschikte re-integratie coach in Hengelo kan soms een lastige opgave zijn.

Op deze pagina kan je meer informatie vinden over onze re-integratie specialisten in Hengelo. Klik op het profiel van de re-integratie specialist in Hengelo die je aanspreekt om meer informatie te krijgen over deze re-integratie specialist in Hengelo! Op het profiel staat meer informatie vermeldt over de certificeringen, de werkwijze en ervaringen van mensen die je voorgegaan zijn. De juiste re-integratie specialist in Hengelo gevonden? Dan kan je gemakkelijk via deze website een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen.

 

Altijd een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een re-integratie coach in Hengelo

Een oriëntatiegesprek bij een re-integratie coach in Hengelo is altijd gratis en vrijblijvend. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat er een klik is met de re-integratie coach in Hengelo, en je hier achter kunt komen in het oriëntatiegesprek. Naast het ervaren van een klik is het ook belangrijk dat jouw verwachtingen van het coachtraject overeenkomen met wat de re-integratie coach in Hengelo verteld. Dit zal dus ook besproken worden in het oriëntatiegesprek. Ook zal de re-integratie coach in Hengelo uitgebreider vragen wat jouw coachvraag is en wat je uit het coachtraject wilt halen.

Het is altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere re-integratie coach in Hengelo in te plannen wanneer je geen klik ervaart of jouw verwachtingen niet overeenkomen.

 

Het coachtraject met jouw re-integratie coach in Hengelo

Hoe het coachtraject met jouw re-integratie coach in Hengelo eruitziet, is afhankelijk van wat jij uit het coachtraject wilt halen. Door middel van coachsessies, reflectie-oefeningen en opdrachten ga je gedurende het hele coachtraject aan de slag met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Deze doelen zal je aan het begin van het coachtraject met jouw re-integratie coach in Hengelo opstellen. Aan het einde van het coachtraject zal er geëvalueerd worden hoe jij het coachtraject met jouw re-integratie coach in Hengelo hebt ervaren en wat je uit het coachtraject gehaald hebt.

 

Vind je het lastig om een geschikte re-integratie coach in Hengelo te vinden?

Wanneer je moeite hebt met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Hengelo, is het mogelijk contact met ons op te nemen voor een advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar het nummerof via de chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag