Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE LEIDEN

RE-INTEGRATIE AMSTERDAM

Re-integratie Leiden

Re-integratie in Leiden richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. In het eerste jaar van ziekte wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

Vind jouw re-integratie coach in Leiden

 

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Leiden- ☏ 088 170 1500

Senior Coach Ester

DIT IS ESTER: Resultaatgericht, uitdagend, betrokken, oprecht.

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Biografisch coachen, Coaching on the job, Conflicten, Dertigers, Familiecoaching, Familieopstelling, Geluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een re-integratie coach in Leiden bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Leiden en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Leiden bij GORTcoaching

Re-integratie in Amsterdam bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Starten met re-integratie coach in Leiden

Wil je starten met een re-integratie coach in Leiden? Dan is de eerste stap het kiezen van een re-integratie coach in Leiden. Hiervoor is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Wij bij GORTcoaching vinden het erg belangrijk dat je een coachtraject begint met een re-integratie coach in Leiden die écht bij jou past. Daarom proberen wij jou het zo gemakkelijk mogelijk te maken door op deze pagina per re-integratie coach in Leiden meer informatie te geven. Op het coachprofiel van een re-integratie coach in Leiden zul je zijn/haar specialisaties, doelgroepen, werkwijzen en veel voorkomende vragen vinden. Wij hopen dat je met deze informatie een goede keuze kunt maken in het vinden van een re-integratie coach in Leiden. Een re-integratie coach gevonden die goed bij jou wensen en behoeftes aansluit? Wacht dan niet langer en plan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

 

Het oriëntatiegesprek met een re-integratie coach in Leiden

De eerste stap in het coachtraject met jouw re-integratie coach in Leiden, is het oriëntatiegesprek. Dit gesprek is écht bedoeld om te kijken of er een klik is met de re-integratie coach in Leiden. Wij bij GORTcoaching vinden dit erg belangrijk. Daarnaast zal de re-integratie coach in Leiden vragen wat jouw coachvraag is en wat je van het coachtraject verwacht. Heb je tijdens het oriëntatiegesprek met de re-integratie coach in Leiden geen klik ervaren? Dan is het uiteraard mogelijk om opnieuw een oriëntatiegesprek met een andere re-integratie coach in Leiden in te plannen!

 

Hoe ziet een coachtraject eruit met een re-integratie coach in Leiden

Een coachtraject met een re-integratie coach in Leiden bestaat vooral uit verdiepende gesprekken met jouw re-integratie coach in Leiden. Naast deze gesprekken zal je ook aan de slag gaan met opdrachten en reflectie-oefeningen, om zo effectief en snel jouw persoonlijke doelen te behalen! Aan het einde van het coachtraject zul je met jouw re-integratie coach in Leiden evalueren hoe het coachtraject is bevallen en waar je nu staat. Hoelang het coachtraject zal duren is afhankelijk van jouw coachvraag en jouw persoonlijke doelen. Gemiddeld duurt een coachtraject tussen de 5 à 10 coachsessies, maar dit is bespreekbaar met jouw re-integratie coach in Leiden.

 

Moeite met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Leiden? Wij helpen je graag!

Wanneer je het lastig vindt om een geschikte re-integratie coach in Leiden te vinden, staan wij voor je klaar! Voor een passend advies voor de juiste re-integratie coach in Leiden, bel naar het nummerof maak gebruik van onze chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag