Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE MAASTRICHT

RE-INTEGRATIE AMSTERDAM

Re-integratie in Maastricht
Re-integratie in Maastricht richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. In het eerste jaar van ziekte wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

Vind jouw re-integratie coach in Maastricht

 

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Maastricht – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Claudia

DIT IS CLAUDIA: Open, nieuwsgierig, enthousiast, resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Professionals, Loopbaanadvies, Piekeren, Twijfelaars, Hoogsensitieven, Flow, Veerkracht, Artsen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Yvonne

DIT IS YVONNE: Enthousiast, eerlijk, analyserend en resultaatgericht.

Specialisaties: Assertiviteit, Authenticiteit, Balanszoekers, Bewustwording, Comfortzone, Communicatie, Compassie, Competentie coaching, Daadkracht, Duurzame inzetbaarheid, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Jobcoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Outplacement, Re-integratie, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een re-integratie coach in Maastricht bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Maastricht en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Maastricht bij GORTcoaching

Re-integratie in Amsterdam bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Een passende re-integratie coach in Maastricht

Wanneer je op zoek bent naar een re-integratie coach in Maastricht is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Je wilt aan de slag gaan met een re-integratie coach in Maastricht die goed bij je past en aansluit op jouw behoeftes. Op deze pagina vind je per re-integratie coach in Maastricht een coachprofiel. Dit coachprofiel bevat informatie over de re-integratiecoach in Maastricht. Zo kun je hier specialisaties, werkwijze en reviews over de re-integratie coach in Maastricht vinden. Zo hopen we jou het gemakkelijker te maken in het kiezen van de meest geschikte re-integratie coach in Maastricht. Bekijk de beschikbaarheid van de re-integratie coach in Maastricht op zijn/haar profiel en plan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

 

Een eerste kennismaking met jouw re-integratie coach in Maastricht

In het oriëntatiegesprek zal je voor het eerst kennismaken met jouw re-integratie coach in Maastricht. Het oriëntatiegesprek is bedoeld om te ondervinden of er een klik met is met de re-integratie coach en om jouw coachvraag en verwachtingen van het coachtraject te bespreken.

Kloppen je verwachtingen niet of ervaar je geen klik met de re-integratie coach in Maastricht? Dan is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij een andere re-integratie coach in Maastricht in te plannen.

 

Aan de slag met een re-integratie coach in Maastricht

Enthousiast geworden na het oriëntatiegesprek? Dan kan het volgende gesprek worden ingepland en zal het coachtraject met jouw re-integratie coach in Maastricht gestart worden. Je zal samen met jouw re-integratie coach in Maastricht doelen opstellen waar je het hele coachtraject aan kunt werken. Dit zal je doen door verder in gesprek te gaan met jouw re-integratie coach in Maastricht en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Op deze manier hopen we dat je aan het einde van het coachtraject al jouw doelen hebt bereikt! De duur van het coachtraject met jouw re-integratiecoach in Maastricht is afhankelijk van jouw coachvraag en jouw persoonlijke doelen. Dit gaat in overleg met jouw re-integratie coach in Maastricht, maar gemiddeld bestaat een coachtraject uit 5 à 10 coachsessies.

 

Een passend advies voor een re-integratie coach in Maastricht

Wij bij GORTcoaching staan voor je klaar wanneer je moeite hebt met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Maastricht. Dit kan door te bellen naar het nummerof een chat met een van onze medewerkers te starten.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag