Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE ROOSENDAAL

RE-INTEGRATIE AMSTERDAM

Re-integratie Roosendaal

Re-integratie in Roosendaal richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. In het eerste jaar van ziekte wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

Vind jouw re-integratie coach in Roosendaal

 

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Roosendaal- ☏ 088 170 1500

Senior Coach Nicole

DIT IS NICOLE: betrokken, recht door zee, prikkelend, inspirerend.

Specialisaties: Loopbaanbegeleiding, Wandelcoaching, Bewustwording, Solliciteren, Keuzes maken, Accepteren, Bore-out, Loopbaanbegeleiding, Communicatie, Doelen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Re-integratie, Re-integratie 2e spoor.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Vincent

DIT IS VINCENT: Plezier! Positief! Power!

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Bewustwording, Coaching on the job, Communicatie, Duurzame inzetbaarheid, Identiteit, Keuzes maken, Loopbaan APK, Loopbaanadvies, Loopbaanbegeleiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Jobcoaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Wim

DIT IS WIM: luisterend, inspireren, oplossend, duidelijk.

Specialisaties: Accepteren, Agile, Assertiviteit, Bewustwording, Comfortzone, Conflicten, Cultuurverschillen, Emotionele intelligentie, Identiteit, Imposter syndrome, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Re-integratie, Outplacement, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Stresscoaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een re-integratie coach in Roosendaal bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Roosendaal en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Roosendaal bij GORTcoaching

Re-integratie in Amsterdam bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Ik zoek een re-integratie coach in Roosendaal, wat nu?

Het vinden van een geschikte re-integratie coach in Roosendaal kan soms een lastige opgave zijn.

Op deze pagina kan je meer informatie vinden over onze re-integratie specialisten in Roosendaal. Klik op het profiel van de re-integratie specialist in Roosendaal die je aanspreekt om meer informatie te krijgen over deze re-integratie specialist in Roosendaal! Op het profiel staat meer informatie vermeldt over de certificeringen, de werkwijze en ervaringen van mensen die je voorgegaan zijn. De juiste re-integratie specialist in Roosendaal gevonden? Dan kan je gemakkelijk via deze website een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen.

 

Altijd een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een re-integratie coach in Roosendaal

Een oriëntatiegesprek bij een re-integratie coach in Roosendaal is altijd gratis en vrijblijvend. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat er een klik is met de re-integratie coach in Roosendaal, en je hier achter kunt komen in het oriëntatiegesprek. Naast het ervaren van een klik is het ook belangrijk dat jouw verwachtingen van het coachtraject overeenkomen met wat de re-integratie coach in Roosendaal verteld. Dit zal dus ook besproken worden in het oriëntatiegesprek. Ook zal de re-integratie coach in Roosendaal uitgebreider vragen wat jouw coachvraag is en wat je uit het coachtraject wilt halen.

Het is altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere re-integratie coach in Roosendaal in te plannen wanneer je geen klik ervaart of jouw verwachtingen niet overeenkomen.

 

Het coachtraject met jouw re-integratie coach in Roosendaal

Hoe het coachtraject met jouw re-integratie coach in Roosendaal eruitziet, is afhankelijk van wat jij uit het coachtraject wilt halen. Door middel van coachsessies, reflectie-oefeningen en opdrachten ga je gedurende het hele coachtraject aan de slag met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Deze doelen zal je aan het begin van het coachtraject met jouw re-integratie coach in Roosendaal opstellen. Aan het einde van het coachtraject zal er geëvalueerd worden hoe jij het coachtraject met jouw re-integratie coach in Roosendaal hebt ervaren en wat je uit het coachtraject gehaald hebt.

 

Vind je het lastig om een geschikte re-integratie coach in Roosendaal te vinden?

Wanneer je moeite hebt met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Roosendaal, is het mogelijk contact met ons op te nemen voor een advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar het nummerof via de chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag