Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE SITTARD

RE-INTEGRATIE AMSTERDAM

Re-integratie Sittard
Re-integratie in Sittard richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. In het eerste jaar van ziekte wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

Vind jouw re-integratie coach in Sittard

 

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Sittard- ☏ 088 170 1500

Claudia

DIT IS CLAUDIA: Open, nieuwsgierig, enthousiast, resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Professionals, Loopbaanadvies, Piekeren, Twijfelaars, Hoogsensitieven, Flow, Veerkracht, Artsen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Yvonne

DIT IS YVONNE: Enthousiast, eerlijk, analyserend en resultaatgericht.

Specialisaties: Assertiviteit, Authenticiteit, Balanszoekers, Bewustwording, Comfortzone, Communicatie, Compassie, Competentie coaching, Daadkracht, Duurzame inzetbaarheid, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Jobcoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Outplacement, Re-integratie, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een re-integratie coach in Sittard bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Sittard en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Sittard bij GORTcoaching

Re-integratie in Amsterdam bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Op zoek naar een re-integratie coach in Sittard

Op zoek naar een geschikte re-integratie coach in Sittard? GORTcoaching helpt je graag verder! Op deze pagina vind je al onze re-integratie coaches in Sittard. Door op het profiel te klikken dat je aanspreekt vind je meer informatie over de desbetreffende re-integratie coach in Sittard. Op de profielen staat onder andere informatie over de certificeringen, werkwijzen en ervaringen van mensen die gewerkt hebben met de desbetreffende re-integratie coach in Sittard. Wanneer je de juiste re-integratie coach in Sittard gevonden hebt, kan je gemakkelijk een gratis oriëntatiegesprek inplannen via deze website! Bekijk de beschikbaarheid van de re-integratie coach in Sittard op zijn/haar profiel.

 

Kennismaken met jouw re-integratie coach in Sittard

Heb je een passende re-integratie coach in Sittard gevonden? Dan is hierna de eerste stap het inplannen van een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit oriëntatiegesprek is bedoeld om te ondervinden of je een klik ervaart met de re-integratie coach in Sittard en om jouw coachvraag te bespreken. Daarnaast zal de re-integratie coach in Sittard vragen wat jouw verwachtingen van het coachtraject zijn en wat je hieruit wilt halen.

Voel je geen klik met de re-integratie coach in Sittard of kloppen jouw verwachtingen toch niet helemaal? Dan is het uiteraard mogelijk om een nieuw oriëntatiegesprek met een andere re-integratie coach in Sittard in te plannen.

 

Doelen nastreven in het coachtraject met jouw re-integratie coach in Sittard

Het nastreven van jouw persoonlijke doelen staat voorop in het coachtraject met jouw re-integratie coach in Sittard. Je zal hiermee aan de slag gaan door verder in gesprek te gaan met jouw re-integratie coach in Sittard en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Het laatste gesprek met jouw re-integratie coach in Sittard zal bestaan uit een evaluatie. Hier wordt er stil gestaan in hoeverre je je doelen hebt bereikt en waar je nog aan zou willen werken.

Hoelang het coachtraject duurt is afhankelijk van jouw coachvraag en jouw persoonlijke doelen, gemiddeld zal een coachtraject tussen de 5 à 10 coachsessies duren. Dit is verder bespreekbaar met de re-integratie coach in Sittard.

 

Persoonlijk advies voor een geschikte re-integratie coach in Sittard

Wanneer je moeite hebt bij het vinden van een passende re-integratie coach in Sittard staan wij voor je klaar! Neem contact met ons op door te bellen naarof start een chat met een van onze medewerkers.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag