Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ruben van Dijk

Coach

Neem contact met mij op via: 088-170 1500 of ruben@gortcoaching.nl

Kies hier voor een andere coach in jouw regio

DIT IS RUBEN: Warm, persoonlijk, inlevend, doelgericht

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching.

Specialisaties: Young professionals, Twijfelaars, Werkgeluk, Work-life balance, Werkdruk, Competentie coaching, Loopbaanbegeleiding

“Ik help jou om met meer plezier en vertrouwen naar je werk te gaan.“

Je kan bij mij terecht met vragen over

Je kan bij mij terecht voor al jouw werk- en loopbaan gerelateerde vragen. Ik kan jou helpen om met plezier en vertrouwen naar je werk te gaan, door weer energie in je huidige baan te vinden of door je te begeleiden naar een andere baan. Hieronder kun je de meest voorkomende thema’s vinden;

· Welk werk past nou echt bij mij?
· Ik ben toe aan iets nieuws, maar wat?
· Ik heb geen zin om te werken, ik ben niet meer gemotiveerd
· Ik ervaar veel stress op mijn werk
· Ik wil meer richting in mijn volgende stap
· Wat zijn mijn talenten?
· Ik wil meer zelfvertrouwen hebben in mijn werk

Zo werk ik

Tijdens een gratis oriëntatiegesprek maken we kennis met elkaar en beginnen we met het formuleren van jouw persoonlijke (loopbaan) doel. Iets wat je heel graag wilt bereiken. Samen gaan we tijdens de sessies onderzoeken wat jou in de weg staat en welke mogelijkheden je hebt om bij je doel te komen. Aan het einde van een coachtraject heb je voldoende handvatten en vertrouwen om het heft in eigen handen te nemen/je switch in gang te zetten. Het aantal sessies hangt af van jouw coachvraag. De gesprekken vinden over het algemeen een keer in de twee – drie weken plaats. Om het traject voor jou optimaal te laten verlopen zorg ik voor een persoonlijke en veilige omgeving, waar je volledig jezelf kunt zijn.

Certificeringen

  • Master Marketing (MsC)
  • Positieve Psychologie
  • NONONS Coach Intensive (EQA Practitioner Niveau)

Reviews

  • “Als coach is Ruben kritisch en betrokken. Zijn sessies hebben mij geholpen anders naar mijn werk een functioneren te kijken. Het heeft mij echt een aantal nieuwe inzichten opgeleverd, waar ik de komende tijd mee verder kan. Ik zou iedereen die behoefte heeft aan wat hulp en sturing aanraden om dit met beide handen aan te pakken.”
  • “Ik kwam bij Ruben om meer duidelijkheid te krijgen in mijn plannen om een carrièreswitch te maken. Ruben heeft mij geholpen om op een gestructureerde manier mijn gedachtes en gevoelens over de situatie uit te pluizen en weloverwogen keuzes te maken, waardoor ik nu vol zekerheid mijn hart kan volgen.”
  • “Ruben zijn coaching sessies zijn overzichtelijk, stralen rust uit en brengen sterke reflectie. De uitkomst heeft mij inzicht gegeven en handvatten om zelfstandig keuzes te maken vanuit eigen kracht.”
  • “Iemand die écht luistert. Het contact met Ruben heeft mij meer rust en in het nu gebracht, waardoor ik weer beweging ben en positieve impulsen ervaar.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

  • Coaching via Skype
  • Coaching via Facetime
  • Coaching-on-the-job

Helaas is Ruben van Dijk niet meer beschikbaar