Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw stress coach in Emmen

Welkom bij GORTcoaching stress team Emmen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw stress coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een stress coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons stress team staat voor u klaar!
gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

KIES JE STRESS COACH

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte stress coach in Emmen – ☏ 088 170 1500

Coach Ina

DIT IS INA: Positief, doortastend, inzichtgevend, analytisch.

Specialisaties: Work-life balance, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Ziekteverzuim, Assertiviteit, Ondernemers, Budgetcoach, Piekeren, Studenten, Authenticiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching, Outplacement, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Rosa

DIT IS ROSA: Zorgzaam, resultaatgericht, authentiek en creatief.

Specialisaties: Hoogsensitieven, Ondernemers, Piekeren, Perfectionisten, Autisme, Overtuigingen, Vitaliteit, Relatiecoaching, NLP, Counselling, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw stress coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Emmen en waar ons stress team onder andere actief is. Ziet u een stress coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een passende stress coach in Emmen

Een geschikte stress coach in Emmen vinden kan soms lastig zijn. Natuurlijk wil je iemand die goed aansluit bij jouw behoeftes en wensen, maar hoe maak je de juiste keuze? Wij proberen je dit zo gemakkelijk mogelijk te maken door op het profiel van de stress coach in Emmen meer informatie te plaatsen. Zo vind je hier de specialisaties van de stress coach in Emmen, de werkwijze en vragen waar de stress coach in Emmen veel mee werkt. Heb je een goed gevoel bij een stress coach in Emmen? Plan dan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in! De beschikbaarheid kun je vinden onderaan het profiel van de stress coach in Emmen.

Een eerste kennismaking met jouw stress coach in Emmen

In het oriëntatiegesprek zul je voor het eerst kennismaken met de gekozen stress coach in Emmen. Dit gesprek is bedoeld om te ondervinden of er een klik is met de stress coach in Emmen. Ook zal je stress coach in Emmen vragen wat jouw coachvraag is en zullen je verwachtingen van het coachtraject besproken worden.

Wanneer je na het oriëntatiegesprek toch twijfels hebt over of de stress coach in Emmen wel voldoende aansluit bij jouw wensen en behoeftes, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis een vrijblijvend oriëntatiegesprek bij een andere stress coach in Emmen in te plannen.

Het verloop van een coachtraject met een stress coach in Emmen

In het eerste gesprek van het coachtraject met jouw stress coach in Emmen zal er worden afgestemd hoelang het coachtraject zal duren. Dit is afhankelijk van jouw coachvraag en wat je uit dit coachtraject wilt halen. Hierna zal je verder in gesprek gaan met jouw stress coach in Emmen en stel je persoonlijke doelen op. Gedurende het hele coachtraject zul je samen met jouw stress coach in Emmen werken aan deze persoonlijke doelen. Dit zal gedaan worden door verder in gesprek te gaan met jouw stress coach in Emmen en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. In het laatste gesprek zal je samen met jouw stress coach in Emmen terugblikken op het coachtraject. In dit gesprek zal de stress coach in Emmen vragen waar je nu staat, wat je uit het coachtraject hebt gehaald en waar je nog aan zou willen werken.

Een passend advies voor een stress coach in Emmen

Liever een passend advies voor een geschikte stress coach in Emmen? Wij bij GORTcoaching helpen je graag! Telefonisch zijn we te bereiken op het 088 1700 1500 of maak gebruik van onze chatmogelijkheid rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Emmen

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501