Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw stress coach in Heerlen

Welkom bij GORTcoaching stress team Heerlen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw stress coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een stress coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons stress team staat voor u klaar!
gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

KIES JE STRESS COACH

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte stress coach in Heerlen – ☏ 088 170 1500

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw stress coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Heerlen en waar ons stress team onder andere actief is. Ziet u een stress coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een stress coach in Heerlen bij GORTcoaching 

Wij bij GORTcoaching vinden het belangrijk dat je een stress coach in Heerlen kiest die bij jou past. Hiervoor is het goed om te weten hoe een stress coach in Heerlen te werk gaat en met welke vraagstukken de stress coach in Heerlen veel werkt. Deze informatie kun je vinden wanneer je op het profiel van een stress coach in Heerlen klikt. Heb je een goed gevoel bij een gevonden stress coach in Heerlen? Bekijk dan direct de beschikbaarheid op het profiel en plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in.  

Een oriëntatiegesprek met een stress coach in Heerlen

In het oriëntatiegesprek kun je kennismaken met jouw stress coach in Heerlen. Op deze manier kan je kijken of je een klik ervaart met de gekozen stress coach in Heerlen. Wanneer dit niet het geval is, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis oriëntatiegesprek inplannen met een andere stress coach in Heerlen. Daarnaast zal de stress coach in Heerlen vragen wat je verwachtingen van het coachtraject zullen zijn en zullen eventuele vergoedingsmogelijkheden besproken worden.  

Wanneer je tijdens het oriëntatiegesprek erachter komt dat je geen klik met de stress coach in Heerlen voelt, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere stress coach in Heerlen in te plannen.  

Het nastreven van persoonlijke doelen met jouw stress coach in Heerlen

In het coachtraject met jouw stress coach in Heerlen staat het nastreven van jouw persoonlijke doelen centraal. Hiervoor zal je samen met jouw stress coach in Heerlen verder in gesprek gaan en zal jouw coachvraag verder worden onderzocht. Daarnaast zul je tijdens het coachtraject met jouw coachvraag in Heerlen werken aan reflectie-oefeningen en het maken van eventuele opdrachten. Hoelang het coachtraject zal duren gaat in afstemming met jouw stress coach in Heerlen, want dit is afhankelijk van jouw coachvraag en persoonlijke doelen.  

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte stress coach in Heerlen? Laat je adviseren! 

Vind je het lastig om een passende stress coach in Heerlen te vinden? Dan zijn wij er voor jou! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 1700 1500 of met ons te chatten door middel van de chatfunctie rechtsonder in het scherm. Graag helpen we met het vinden van de juiste stress coach in Heerlen.   

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Heerlen

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501