Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw stress coach in Hoofddorp

Welkom bij GORTcoaching stress team Hoofddorp!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw stress coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een stress coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons stress team staat voor u klaar!
gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

KIES JE STRESS COACH

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte stress coach in Hoofddorp – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Saskia

DIT IS SASKIA: Inlevend, inspirerend, ontwikkelingsgericht, spiegelend.

Specialisaties: Verlies, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Communiceren, Professionals, Balanszoekers, Twijfelaars, Competentie coaching, Scheiding, Loopbaanadvies, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Outplacement, Life coaching, Lifestyle coaching, Transitievergoeding coach, Burn out coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Saskia

Coach Miriam

DIT IS MIRIAM: Oplossingsgericht, geduldig, diepgang, confronterend, pragmatisch.

Specialisaties: Professionals, Ondernemers, Perfectionisten, Work-life balance, Leiderschap, Keuzes maken, Moeders, Competentie coaching, TMA, NLP, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Burn out coaching, Jobcoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Miriam

Senior Coach Jolanda

DIT IS JOLANDA: Praktisch, empathisch, rustgevend en resultaatgericht.

Specialisaties: Ziekteverzuim, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Onzekerheid, Leiderschap, Ondernemers, Competentie coaching, Management coaching, DISC, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Jolanda

Coach Willeke

DIT IS WILLEKE: Energiek, sensitief, praktisch en levenservaren.

Specialisaties: Identiteit, Zingeving, Persoonlijk leiderschap, Work-life balance, Professionals, Communicatie, Management coaching, Competentie coaching, NLP, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Willeke

Coach Sandra

DIT IS Sandra: Optimistisch, oprecht, warm, doortastend, doelgericht

Specialisaties: Professionals, Ondernemers, Moeders, Perfectionisten, Pleasers, Introverten, Keuzes maken, Zelfvertrouwen, Vitaliteit, Authenticiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Transitievergoeding coach.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Sandra

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag

Vind uw stress coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Hoofddorp en waar ons stress team onder andere actief is. Ziet u een stress coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Hoe vind ik een stress coach in Hoofddorp die bij mij past? 

Wanneer je op zoek bent naar een stress coach in Hoofddorp is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Hiervoor is het handig om te weten welke specialisaties een stress coach in Hoofddorp heeft en wat zijn/haar werkwijze is. Wanneer je op het profiel van een stress coach in Hoofddorp klikt, zul je deze informatie vinden. Op die manier hopen we dat je een goede keuze kunt.  

Denk je dat je een passende stress coach in Hoofddorp hebt gevonden? Bekijk dan de beschikbaarheid van de stress coach in Hoofddorp op het profiel en plan direct een oriëntatiegesprek in!  

Het oriëntatiegesprek met jouw stress coach in Hoofddorp

Het oriëntatiegesprek is echt bedoeld om te ondervinden of er een klik is met de stress coach in Hoofddorp. Dit vinden wij bij GORTcoaching erg belangrijk. Daarnaast zal de stress coach in Hoofddorp vragen wat jouw coachvraag is en wat jouw verwachtingen van het coachtraject zijn.  

Voelde je geen klik met de stress coach in Hoofddorp of komen je verwachtingen toch niet helemaal overeen met wat je van tevoren had gedacht? Dan is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere stress coach in Hoofddorp in te plannen. 

Het coachtraject met een stress coach in Hoofddorp

Als je besluit om te starten met een coachtraject samen met een stress coach in Hoofddorp, zal er allereerst worden afgestemd over de duur van het coachtraject en wanneer de sessies zullen plaatsvinden. Daarnaast ga je samen met jouw stress coach in Hoofddorp persoonlijke doelen opstellen. Gedurende het hele coachtraject werk je samen met jouw stress coach in Hoofddorp aan deze doelen. Dit zal je doen door verder in gesprek te gaan met jouw stress coach in Hoofddorp]. Ook zul je door middel van verschillende opdrachten en reflectie-oefeningen werken aan het behalen van deze doelen. Op die manier hopen we dat je aan het einde van het coachtraject samen met jouw stress coach in Hoofddorp positief kan terugblikken op het coachtraject.  

Wij helpen je graag bij het vinden van een passende stress coach in Hoofddorp

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte stress coach in Hoofddorp? Laat je adviseren door een van onze medewerkers, we helpen je graag! Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer 088 1700 1500. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze chatfunctie rechts onderin het scherm. 

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Hoofddorp

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ +31881701500