Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw stress coach in Lelystad

Welkom bij GORTcoaching stress team Lelystad!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw stress coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een stress coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons stress team staat voor u klaar!
gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

KIES JE STRESS COACH

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte stress coach in Lelystad – ☏ 088 170 1500

Coach Willem

DIT IS WILLEM: Praktisch, empathisch, effectief, ondersteunend.

Specialisaties: Angst, Arbeidsmarkt, Assertiviteit, Bewustwording, Biografisch coachen, Conflicten, Daadkracht, Dertigers, Doelen, Emoties, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Barbara

DIT IS BARBARA: goede luisteraar, invoelend, concreet, buitenmens.

Specialisaties: Wandelcoaching, Agile, Persoonlijk Leiderschap, Samenwerken, Doelen, Communicatie, Keuzes maken, Bewustwording, Werkdruk, Authenticiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Carla

DIT IS CARLA: Invoelend, motiverend, doortastend, resultaatgericht.

Specialisaties: ACT, Business coach, Faalangst, Herintreders, Kern Talentenanalyse, Kern Talentenontdekking, Keuzes maken, Loopbaanbegeleiding, Management coaching, Noloc, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Igor

DIT IS IGOR: Betrokken, nieuwsgierig, gepassioneerd, doelgericht.

Specialisaties: Ondernemers, Professionals, Expats, Leiderschap, Assertiviteit, Organisatieontwikkeling, Authenticiteit, Veranderingen, Management coaching, Loopbaanadvies, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek
 

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw stress coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Lelystad en waar ons stress team onder andere actief is. Ziet u een stress coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een passende stress coach in Lelystad

Een geschikte stress coach in Lelystad vinden kan soms lastig zijn. Natuurlijk wil je iemand die goed aansluit bij jouw behoeftes en wensen, maar hoe maak je de juiste keuze? Wij proberen je dit zo gemakkelijk mogelijk te maken door op het profiel van de stress coach in Lelystad meer informatie te plaatsen. Zo vind je hier de specialisaties van de stress coach in Lelystad, de werkwijze en vragen waar de stress coach in Lelystad veel mee werkt. Heb je een goed gevoel bij een stress coach in Lelystad? Plan dan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in! De beschikbaarheid kun je vinden onderaan het profiel van de stress coach in Lelystad.

Een eerste kennismaking met jouw stress coach in Lelystad

In het oriëntatiegesprek zul je voor het eerst kennismaken met de gekozen stress coach in [Lelystad. Dit gesprek is bedoeld om te ondervinden of er een klik is met de stress coach in Lelystad. Ook zal je stress coach in Lelystad vragen wat jouw coachvraag is en zullen je verwachtingen van het coachtraject besproken worden.

Wanneer je na het oriëntatiegesprek toch twijfels hebt over of de stress coach in Lelystad wel voldoende aansluit bij jouw wensen en behoeftes, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis een vrijblijvend oriëntatiegesprek bij een andere stress coach in Lelystad in te plannen.

Het verloop van een coachtraject met een stress coach in Lelystad

In het eerste gesprek van het coachtraject met jouw stress coach in Lelystad zal er worden afgestemd hoelang het coachtraject zal duren. Dit is afhankelijk van jouw coachvraag en wat je uit dit coachtraject wilt halen. Hierna zal je verder in gesprek gaan met jouw stress coach in Lelystad en stel je persoonlijke doelen op. Gedurende het hele coachtraject zul je samen met jouw stress coach in Lelystad werken aan deze persoonlijke doelen. Dit zal gedaan worden door verder in gesprek te gaan met jouw stress coach in Lelystad en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. In het laatste gesprek zal je samen met jouw stress coach in Lelystad terugblikken op het coachtraject. In dit gesprek zal de stress coach in Lelystad vragen waar je nu staat, wat je uit het coachtraject hebt gehaald en waar je nog aan zou willen werken.

Een passend advies voor een stress coach in Lelystad

Liever een passend advies voor een geschikte stress coach in Lelystad? Wij bij GORTcoaching helpen je graag! Telefonisch zijn we te bereiken op het 088 1700 1500 of maak gebruik van onze chatmogelijkheid rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Lelystad

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501