Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw stress coach in Nijmegen

Welkom bij GORTcoaching stress team Nijmegen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw stress coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een stress coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons stress team staat voor u klaar!
gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

KIES JE STRESS COACH

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte stress coach in Nijmegen – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Trijny

DIT IS TRIJNY: Oplossingsgericht, positief, stimulerend, betrokken.

Specialisaties: Perfectionisten, Balanszoekers, Piekeren, Leiderschap, Professionals, Zelfvertrouwen, Work-life balance, Ziekteverzuim, Zingeving, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie, Transitievergoeding coach, Jobcoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Trijny

Coach Marlous

DIT IS MARLOUS: Concreet, empathisch, optimistisch, doelgericht.

Specialisaties: Assertiviteit, Pleasers, Work-life balance, Communicatie, Solliciteren, Zelfvertrouwen, Faalangst, Patronen doorbreken, Persoonlijk leiderschap, Relatiecoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Marlous
Coach Franca

Top-level Coach Franca

DIT IS FRANCA: Enthousiasmerend, doelgericht, ondersteunend, laagdrempelig.

Specialisaties: Work-life balance, Veranderingen, Faalangst, Piekeraars, Perfectionisten, Twijfelaars, Zelfvertrouwen, Communicatie, Competentie coaching, ACT, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Burn out coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Franca

Senior Coach Elise

DIT IS ELISE: Warm, empathisch, oplossingsgericht, deskundig.

Specialisaties: Mindfulness, Persoonlijk leiderschap, Hoogsensitieven, Onderwijs, Zorg, Ondernemers, Perfectionisten, Ziekteverzuim, Competentie coaching, CMI, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Loopbaancoaching, Outplacement, Transitievergoeding coach, Re-integratie, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Elise

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag

Vind uw stress coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Nijmegen en waar ons stress team onder andere actief is. Ziet u een stress coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een stress coach in Nijmegen bij GORTcoaching 

Wij bij GORTcoaching vinden het belangrijk dat je een stress coach in Nijmegen kiest die bij jou past. Hiervoor is het goed om te weten hoe een stress coach in Nijmegen te werk gaat en met welke vraagstukken de stress coach in Nijmegen veel werkt. Deze informatie kun je vinden wanneer je op het profiel van een stress coach in Nijmegen klikt. Heb je een goed gevoel bij een gevonden stress coach in Nijmegen? Bekijk dan direct de beschikbaarheid op het profiel en plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in.  

Een oriëntatiegesprek met een stress coach in Nijmegen

In het oriëntatiegesprek kun je kennismaken met jouw stress coach in Nijmegen. Op deze manier kan je kijken of je een klik ervaart met de gekozen stress coach in Nijmegen. Wanneer dit niet het geval is, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis oriëntatiegesprek inplannen met een andere stress coach in Nijmegen. Daarnaast zal de stress coach in Nijmegen vragen wat je verwachtingen van het coachtraject zullen zijn en zullen eventuele vergoedingsmogelijkheden besproken worden.  

Wanneer je tijdens het oriëntatiegesprek erachter komt dat je geen klik met de stress coach in Nijmegen voelt, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere stress coach in Nijmegen in te plannen.  

Het nastreven van persoonlijke doelen met jouw stress coach in Nijmegen

In het coachtraject met jouw stress coach in Nijmegen staat het nastreven van jouw persoonlijke doelen centraal. Hiervoor zal je samen met jouw stress coach in Nijmegen verder in gesprek gaan en zal jouw coachvraag verder worden onderzocht. Daarnaast zul je tijdens het coachtraject met jouw coachvraag in Nijmegen werken aan reflectie-oefeningen en het maken van eventuele opdrachten. Hoelang het coachtraject zal duren gaat in afstemming met jouw stress coach in Nijmegen, want dit is afhankelijk van jouw coachvraag en persoonlijke doelen.  

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte stress coach in Nijmegen? Laat je adviseren! 

Vind je het lastig om een passende stress coach in Nijmegen te vinden? Dan zijn wij er voor jou! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 1700 1500 of met ons te chatten door middel van de chatfunctie rechtsonder in het scherm. Graag helpen we met het vinden van de juiste stress coach in Nijmegen. 

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Nijmegen

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 0881701511