Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw stress coach in Roosendaal

Welkom bij GORTcoaching stress team Roosendaal!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw stress coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een stress coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons stress team staat voor u klaar!
gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

KIES JE STRESS COACH

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte stress coach in Roosendaal – ☏ 088 170 1500

Coach Angeline

DIT IS ANGELINE: Doelgericht, oprecht, empathisch, creatief.

Specialisaties: Work-life balance, Patronen doorbreken, Leiderschap, Management coaching, Persoonlijk leiderschap, Assertiviteit, Professionals, Twijfelaars, Workaholics, Creativiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Wim

DIT IS WIM: luisterend, inspireren, oplossend, duidelijk.

Specialisaties: Accepteren, Agile, Assertiviteit, Bewustwording, Comfortzone, Conflicten, Cultuurverschillen, Emotionele intelligentie, Identiteit, Imposter syndrome, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Re-integratie, Outplacement, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Stresscoaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Nicole

DIT IS NICOLE: betrokken, recht door zee, prikkelend, inspirerend.

Specialisaties: Loopbaanbegeleiding, Wandelcoaching, Bewustwording, Solliciteren, Keuzes maken, Accepteren, Bore-out, Loopbaanbegeleiding, Communicatie, Doelen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Re-integratie, Re-integratie 2e spoor.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Carmen

DIT IS CARMEN: Creatief, integer, rustig en pragmatisch.

Specialisaties: Ondernemers, Expats, Zorg, Solliciteren, Studiekeuze, Relatiecoaching, Scheiding, Talentontwikkeling, Loopbaanadvies, Presenteren, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw stress coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Roosendaal en waar ons stress team onder andere actief is. Ziet u een stress coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Hoe vind ik een stress coach in Roosendaal die bij mij past? 

Wanneer je op zoek bent naar een stress coach in Roosendaal is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Hiervoor is het handig om te weten welke specialisaties een stress coach in Roosendaal heeft en wat zijn/haar werkwijze is. Wanneer je op het profiel van een stress coach in Roosendaal klikt, zul je deze informatie vinden. Op die manier hopen we dat je een goede keuze kunt.  

Denk je dat je een passende stress coach in Roosendaal hebt gevonden? Bekijk dan de beschikbaarheid van de stress coach in Roosendaal op het profiel en plan direct een oriëntatiegesprek in!  

Het oriëntatiegesprek met jouw stress coach in Roosendaal 

Het oriëntatiegesprek is echt bedoeld om te ondervinden of er een klik is met de stress coach in Roosendaal. Dit vinden wij bij GORTcoaching erg belangrijk. Daarnaast zal de stress coach in Roosendaal vragen wat jouw coachvraag is en wat jouw verwachtingen van het coachtraject zijn.  

Voelde je geen klik met de stress coach in Roosendaal of komen je verwachtingen toch niet helemaal overeen met wat je van tevoren had gedacht? Dan is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere stress coach in Roosendaal in te plannen. 

Het coachtraject met een stress coach in Roosendaal

Als je besluit om te starten met een coachtraject samen met een stress coach in Roosendaal, zal er allereerst worden afgestemd over de duur van het coachtraject en wanneer de sessies zullen plaatsvinden. Daarnaast ga je samen met jouw stress coach in Roosendaal persoonlijke doelen opstellen. Gedurende het hele coachtraject werk je samen met jouw stress coach in Roosendaal aan deze doelen. Dit zal je doen door verder in gesprek te gaan met jouw stress coach in Roosendaal. Ook zul je door middel van verschillende opdrachten en reflectie-oefeningen werken aan het behalen van deze doelen. Op die manier hopen we dat je aan het einde van het coachtraject samen met jouw stress coach in Roosendaal positief kan terugblikken op het coachtraject.  

Wij helpen je graag bij het vinden van een passende stress coach in Roosendaal

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte stress coach in Roosendaal? Laat je adviseren door een van onze medewerkers, we helpen je graag! Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer 088 1700 1500. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze chatfunctie rechts onderin het scherm. 

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Roosendaal

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501