Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw stress coach in Schiedam

Welkom bij GORTcoaching stress team Schiedam!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw stress coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een stress coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons stress team staat voor u klaar!
gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

KIES JE STRESS COACH

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte stress coach in Schiedam – ☏ 088 170 1500

Coach Nicolette

DIT IS NICOLETTE: Empathisch, ontwikkelingsgericht, intuïtief, motiverend.

Specialisaties: Identiteit, Zingeving, Professionals, Perfectionisten, Familiebedrijven, Persoonlijk leiderschap, Bewustwording, Zelfvertrouwen, Competentie coaching, RET, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Angeline

DIT IS ANGELINE: Doelgericht, oprecht, empathisch, creatief.

Specialisaties: Work-life balance, Patronen doorbreken, Leiderschap, Management coaching, Persoonlijk leiderschap, Assertiviteit, Professionals, Twijfelaars, Workaholics, Creativiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Mellika

DIT IS MELLIKA: Authentiek, empathisch, confronterend, doelgericht.

Specialisaties: ADHD, Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Bewustwording, Big Five, Communicatie, Competentie coaching, Cultuurverschillen, Emoties, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Jan Frits

DIT IS JAN FRITS: Doelgericht, empathisch, doortastend en betrokken

Specialisaties: Professionals, Executives, Perfectionisten, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Identiteit, Zingeving, Competentie coaching, Management coaching, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw stress coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Schiedam en waar ons stress team onder andere actief is. Ziet u een stress coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Op zoek naar een stress coach in Schiedam?

Het vinden van een geschikte stress coach in Schiedam kan soms een lastige opgave zijn. Daarom proberen wij jou dit zo gemakkelijk mogelijk te maken door op deze pagina per stress coach in Schiedam meer informatie te geven. Wanneer je op het profiel van een stress coach in Schiedam klikt, zul je onder andere veel voorkomende vraagstukken tegen komen en de specialisaties van de desbetreffende stress coach in Schiedam. Wij hopen op die manier dat je een goede keuze kunt maken in het vinden van een stress coach in Schiedam. Ben je enthousiast geworden over een stress coach in Schiedam en wil je een oriëntatiegesprek inplannen? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van de stress coach in Schiedam op het profiel.

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een stress coach in Schiedam

Het inplannen van een oriëntatiegesprek is de eerste stap in het coachtraject met een stress coach in Schiedam. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en is echt bedoeld om te kijken of er een klik is met de stress coach in Schiedam. In het oriëntatiegesprek zal de stress coach in Schiedam vragen wat jouw coachvraag is en wat jouw verwachtingen van het coachtraject zijn.

Wanneer je geen klik met de stress coach in Schiedam hebt ervaren of je verwachtingen toch niet overeenkwamen, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere stress coach in Schiedam in te plannen.

Een traject bij een stress coach in Schiedam

Heb je een goed gevoel overgehouden na het oriëntatiegesprek en ben je enthousiast geworden om op te starten met jouw stress coach in Schiedam? Dan zal je samen met jouw stress coach in Schiedam doelen op gaan stellen. Gedurende het hele coachtraject zul je werken aan het behalen van deze doelen. De duur van het coachtraject met jouw stress coach in Schiedam is afhankelijk van jouw coachvraag en welke doelen je hebt opgesteld. Dit zal dus in overleg gaan samen met jouw stress coach in Schiedam. Je werkt aan je persoonlijke doelen door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen, en natuurlijk door verder in gesprek te gaan met jouw stress coach in Schiedam. Aan het einde van het traject evalueer je samen met jouw stress coach in Schiedam het coachtraject. Je gaat na in hoeverre je je doelen hebt bereikt en waar je nog aan zou willen werken.

Hulp nodig bij het kiezen van een passende stress coach in Schiedam?

Wanneer je moeite hebt met het vinden van een geschikte stress coach in Schiedam kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag! Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 088 1700 1500 of start een chat met een van onze medewerkers door middel van de chatfunctie rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Schiedam

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501