Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw stress coach in Venlo

Welkom bij GORTcoaching stress team Venlo!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw stress coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een stress coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons stress team staat voor u klaar!
gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

KIES JE STRESS COACH

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte stress coach in Venlo – ☏ 088 170 1500

Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: Uitnodigend, empathisch, inspirerend, positief.

Specialisaties: Professionals, Ondernemers, Ouders, Perfectionisten, Piekeren, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Mindfulness, NLP, Scheiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw stress coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Venlo en waar ons stress team onder andere actief is. Ziet u een stress coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een stress coach in Venlo, hoe vind ik die? 

Op zoek naar een stress coach in VenloDit kan soms best lastig zijn. Op deze pagina zul je per stress coach in Venlo meer informatie kunnen vinden over de werkwijze en specialisaties van de stress coach in Venlo. Op deze manier hopen we dat je de juiste keuze kunt maken in het vinden van een geschikte stress coach in Venlo.   

Heb je een goed gevoel bij een stress coach in Venlo? Plan dan gemakkelijk en snel een oriëntatiegesprek in! De beschikbaarheid van de stress coach in Venlo kun je vinden op het profiel van de stress coach in Venlo 

Kennismaken met jouw stress coach in Venlo

In het oriëntatiegesprek zal je voor het eerst kennismaken met jouw stress coach in VenloDit gesprek is bedoelom te ondervinden of je een klik met de stress coach in Venlo ervaartWij bij GORTcoaching vinden dit erg belangrijkDaarnaast zal de stress coach in Venlo vragen wat jouw verwachtingen van dit coachtraject zijnWanneer je na het oriëntatiegesprek toch niet helemaal een goed gevoel hebt bij de stress coach in Venlokun je altijd opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere stress coach in Venlo inplannen. 

De werkwijze van een stress coach in Venlo

Als het oriëntatiegesprek met de stress coach in Venlo heeft plaatsgevondenzal het coachtraject verder van start gaan. In het coachtraject zal je werken aan het behalen van jouw persoonlijke doelenDaarnaast ga je samen met jouw stress coach in Venlo verder onderzoeken wat jouw coachvraag is. Hiervoor zul je opdracht en reflectie-oefeningen maken, en daarnaast natuurlijk verder in gesprek gaan met jouw stress coach in VenloHoelang het coachtraject zal duren is afhankelijk van jouw coachvraag en wat je uit het coachtraject wilt halen. Het coachtraject zal worden afgesloten met een evaluatieHeb je je doelen behaald en waar zou je nog aan willen werkenDit zijn vragen die jouw stress coach in Venlo op dat moment zal stellen 

Een persoonlijk advies voor een passende stress coach in Venlo 

Wanneer je liever een persoonlijk advies wilt voor het kiezen van de juiste stress coach in Venlo kun je altijd contact met ons opnemenTelefonisch zijn wij te bereiken op het nummer 088 1700 1500. Ook kun je gebruik maken van onze chatmogelijkheid rechts onderin het scherm. 

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Venlo

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501