STRESS VERMINDEREN

word een expert op het gebied van stress, overspannenheid & burn-out

GORTcoaching biedt samen met hoogleraar Witte Hoogendijk diverse mogelijkheden om je kennis te vergroten op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out. Je kunt deze kennis inzetten voor jezelf maar ook in de coachende rol voor bijv. een collega op de werkvloer. 

Over Witte Hoogendijk
Professor Witte Hoogendijk is psychiater, hoogleraar en hoofd van de afdeling Psychiatrie, psychosociale zorg, medische psychologie en psychotherapie van het Erasmus MC in Rotterdam. Witte doet al 30 jaar onderzoek naar de biologische-, psychologische- en sociale rol die stress speelt bij het ontstaan van klachten en aandoeningen, zoals depressie en burn-out. Witte zet de inzichten uit dit onderzoek in voor zijn behandeling van mensen die last hebben van o.a. burn-out.

Pers en boek
Resultaten en visie vanuit dit onderzoek heeft Witte regelmatig voor een breder publiek vertaald op televisie (Nieuwsuur, VARA’s Kassa, RTL nieuws, Omroep Max, NTR’s factscheckers, VPRO’s Labyrint, VARA’s Nieuwslicht, RVU’s Kijken in de ziel, Teleac’s Codenaam Mens en Kwintessents, VPRO’s Noorderlicht, NOS journaal, VARA’s Paul Witteman) en in de geschreven pers (NRC Handelsblad, Volkskrant, etc). Samen met Volkskrantjournalist Wilma de Rek schreef hij het boek Van Big Bang tot Burn-out: het grote verhaal over stress (2017).

Benieuwd wat jij allemaal in je bedrijf kan doen om stress en uitval te voorkomen?

Wat is er mogelijk?

Wil jij stress, overspannenheid en\of burn-out voorgoed aanpakken? Wij helpen je!
Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.

Individuele coaching

Individuele coaching is voor iedereen die wil leren omgaan met stress en/of burn-out klachten. Deze klachten kunnen werkgerelateerd zijn, maar ook deels door lastige privé-situaties ontstaan. Coaching dient zowel als preventie als interventie. Bij GORTcoaching zijn we gespecialiseerd de volgende soorten coaching:

N

Stress

N

Overspannenheid

N

Burn-out

Interactieve workshop

Ga je het liefste aan de slag met een klein groepje gelijkgestemden?
Kies dan voor de interactieve workshop van 3 uur.

N

Tijdens de interactieve workshop zullen verdiepende theorie, specifieke casussen en best-practises besproken worden.

N

De workshop vindt plaats in een kleine besloten groep waardoor uw persoonlijke casussen en vragen goed behandeld kunnen worden.

N

U kunt beter aan de slag met uw eigen stress en met die van uw collega’s.

N

U bent hierna een echte expert op het gebied van burn-out.

Workshop informatie:

}

2 uur

€360 per persoon

Boardroom sessie

We boeken voor jullie een geweldig luxe locatie waarbij Witte langs komt voor een 3 uur durende boardroomsessie. Gegarandeerd een waanzinnig inzicht.

N

GORTcoaching biedt een mogelijkheid tot verdieping in stress, overspannenheid en burn-out in de vorm van een boardroomressie met hoogleraar Witte Hoogendijk.

N

Tijdens de masterclass zullen specifieke casussen en best-practises van CEO’s besproken worden

N

De masterclass vindt plaats in een kleine besloten groep op een locatie van uw keuze.

N

U bent hierna een echte expert op het gebied van burn-out.

Boardroomsessie informatie:

}

3 uur

€500 per persoon

Locatie naar keuze

Lezing

Zoeken jullie een lezing die voor iedereen in het bedrijf leerzaam is? Zoek niet verder en boek de lezing van Witte. Inzichten gegarandeerd.

N

Een waanzinnige lezing voor iedereen die meer wilt weten over het onderwerp

Lezing informatie:

}

1 uur

v.a. €2000

Locatie naar keuze

Verdiepende training

Wil je levenslang jezelf of anderen kunnen beschermen van stress, overspannenheid en burn-out? Boek dan het verdiepende weekend. De kennis zal direct je eigen levensgeluk en die van anderen verhogen.

N

Vanuit de inspirerende en luxe trainingsruimte in Amsterdam gaat u in een kleine groep gelijkgestemden met een sterke interesse in persoonlijke ontwikkeling uw kennis en vaardigheden verdiepen op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out. Leer uzelf en het gedrag van anderen nog beter begrijpen en effectieve interventies toe te passen. U zult door middel van uw nieuw verworven kennis direct meer geluksgevoel creëren in uw leef- en werkomgeving.

Verdiepende training informatie:

}

3 dagen

€1190 per persoon

Locatie naar keuze

Hi, ik ben Judith!

Ik ben Coaching Consultant bij GORTcoaching.

Vanuit deze rol help ik je graag verder als je vragen hebt over de diensten die wij bieden i.s.m Hoogleraar Witte Hoogendijk.

Wil jij graag je kennis vergroten op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out?

Via onderstaande gegevens kan je mij bereiken.

Ik adviseer je graag!

Ben je op zoek naar een coach die je ondersteuning kan bieden bij stress en burn-out vragen. Zoek dan eenvoudig zelf een coach uit die bij je past en plan direct een gratis orientatiegesprek.

Stel per mail een vraag over stress, overspannenheid & burnout coaching:

Je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Je kunt mij telefonisch bereiken of per mail.

Wil je liever dat ik jou terugbel? Selecteer dan in onderstaand formulier je tijdsvoorkeur en ik bel je op het geselecteerde moment terug.

 


 >  Stress Verminderen