Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw studiekeuze coach in Amsterdam

Welkom bij GORTcoaching studiekeuze coach team Amsterdam!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE STUDIEKEUZE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte studiekeuze coach – ☏ 088 170 1500

Coach Floor

DIT IS FLOOR: Empathisch, nuchter, verhelderend, doelgericht.

Specialisaties: Accepteren, Bewustwording, Assertiviteit, Comfortzone, Mantelzorgers, Voice dialogue, Oplossingsgericht werken, Young professionals, Perfectionisten, Millennials, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Esther

DIT IS ESTHER: Energiek, intuïtief, goede luisteraar, concreet.

Specialisaties: Professionals, Solliciteren, Twijfelaars, Perfectionisten, Competentie coaching, Keuzes maken, Management coaching, Patronen doorbreken, CSR, Noloc, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is studiekeuze coaching?

Je kunt studiekeuze coaching inzetten wanneer je wél wilt studeren, maar er nog niet uit bent wat goed bij je past. Ook wanneer je al een studie hebt afgerond en je wilt doorstuderen maar er nog niet uit bent in welke richting, is studiekeuze coaching iets voor jou!

Aan de slag

Studiekeuze coaching is voor iedereen die een studie wilt volgen maar nog niet weet wat er het beste aansluit. Het maakt niet uit of je er al een studie op hebt zitten of dat je aan je eerste studie begint. Tijdens studiekeuze coaching kom je erachter waar jouw passie ligt!

Met welke vragen kan ik terecht bij studiekeuze coaching?

Met deze (en andere studiekeuze-) vragen kunt u terecht bij onze studiekeuze coaches:

  • Waar liggen mijn interesses?
  • Hoe ziet de ideale studie er voor mij uit?
  • Waar haal ik energie vandaan?
  • Wat past het beste bij mijn persoonlijkheid?
  • Welke studie past het best bij mijn talenten?
  • Welke studie heb ik nodig voor mijn droombaan?

Een studiekeuze coach in Amsterdam

Het vinden van een passende studiekeuze coach in Amsterdam kan een lastige opgave zijn. Wij bij GORTcoaching proberen dit jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op deze pagina vind je verschillende profielen van onze studiekeuze coaches in Amsterdam. Wanneer je op het profiel van een desbetreffende studiekeuze coach in Amsterdam klikt, zul je meer informatie vinden over de studiekeuze coach in Amsterdam. Op die manier hopen we dat je een studiekeuze coach in Amsterdam vindt, die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Wanneer je de juiste studiekeuze coach in Amsterdam hebt gevonden, kan je gemakkelijk een gratis oriëntatiegesprek inplannen via onze website!

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een studiekeuze coach in Amsterdam

Wanneer je een geschikte studiekeuze coach in Amsterdam hebt gevonden, kun je een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of er een klik is met de studiekeuze coach in Amsterdam. Wij bij GORTcoaching vinden dit erg belangrijk. Ook zal er in het oriëntatiegesprek besproken worden wat jouw coachvraag is en welke verwachtingen je hebt.

Is er geen klik met de studiekeuze coach in Amsterdam, of komen jouw verwachtingen niet overeen, dan is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij een andere studiekeuze coach in Amsterdam in te plannen.

Het coachtraject met jouw studiekeuze coach in Amsterdam

Gedurende het hele coachtraject met jouw studiekeuze coach in Amsterdam ga je aan de slag met het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen. Dit doe je door middel van individuele coachgesprekken met jouw studiekeuze coach in Amsterdam en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. De duur van een coachtraject met jouw studiekeuze coach in Amsterdam is afhankelijk van jouw coachvraag en jouw persoonlijke doelen. Gemiddeld duurt een coachtraject tussen de 5 en 10 sessies, van elk ongeveer 60-75 minuten. Dit gaat altijd in overleg met jouw studiekeuze coach in Amsterdam.

In het laatste gesprek met jouw studiekeuze coach in Amsterdam zal worden teruggekeken op het coachtraject. Je gaat samen met jouw studiekeuze coach in Amsterdam na in hoeverre je jouw persoonlijke doelen hebt bereikt, waar je nu staat en waar je in de toekomst misschien nog meer aan wilt werken.

Liever een passend advies voor een studiekeuze coach in Amsterdam?

Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Of wil je toch nog advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het nummerof maak gebruik van de chatmogelijkheid onderaan het scherm! Wij helpen jou dan graag bij het vinden van een geschikte studiekeuze coach in Amsterdam.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Amsterdam

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501