Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Suzanne Remmers

Coach

Neem contact met mij op via: 088-170 1500 of suzanne@gortcoaching.nl

Kies hier voor een andere coach in jouw regio

DIT IS SUZANNE: Helder, betrokken, intuïtief, ontwikkelings- en doelgericht

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Burn out coaching, Life coaching.

Specialisaties: Overheid, Creativiteit, Hoogbegaafden, Communicatie, Samenwerken, Perfectionisten, Work-life balance, Talentontwikkeling, Hoogsensitieven, Competentie coaching, ODC, Loopbaanbegeleiding

“Hoe zou het zijn om weer de vrijheid te ervaren vanuit je hele zelf te zijn, leven en werken?“

Je kan bij mij terecht met vragen over

 • Je voelt je eigenlijk al te lang druk, onrustig en gespannen. Misschien heb je al last van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid of andere stress en burn-outverschijnselen. Je wilt graag weer balans en je leven en werk ervaren en vitaliteit opbouwen.
 • Je wilt leren om meer regie te krijgen op je eigen leven en werk, beter grenzen te stellen en eigen keuzes te maken.
 • Je bent op zoek bent naar werk dat beter aansluit bij jouw talenten, passies en drijfveren. Je wilt daarbij ook graag meer van jezelf kwijt kunnen in je werk.
 • Je hebt net of al iets langer geleden ontdekt dat je (vermoedelijk) hoogbegaafd bent en vraagt je af welke rol dat heeft gespeeld in jouw leven en werken tot nu toe? En wat wil en kan je er nu verder mee?
 • Je wil ontdekken hoe je om kan gaan met de soms ook lastige kanten van hoogsensitiviteit én tegelijkertijd daarin jezelf kan blijven en laten zien.
 • Je loopt vaak tegen dezelfde soort lastige mensen, situaties en kritische feedback aan op je werk. Plezierig en effectief samenwerken en communiceren vind je niet altijd even makkelijk.

Zo werk ik

Ik daag je uit en ondersteun je bij jouw ontdekkingstocht om inzicht te krijgen in wat er precies voor jou speelt, wat dat voor jou betekent, concrete keuzes te maken en daar jouw eigen verantwoordelijkheid voor te nemen. Daarbij heb ik er het volste vertrouwen in dat je zelf de antwoorden op jouw eigen (levens)vragen bij je draagt.

In het eerste verkennende gesprek kijken we naar wat er voor jou speelt en wat je zou willen realiseren met het coachtraject. Vervolgens maak ik aan de hand van dit gesprek voor jou en de eventuele opdrachtgever een concept voorstel voor het vervolg. Het is belangrijk dat je jezelf en jouw vragen en doelen daarin helemaal herkent. De lengte van een coachingstraject varieert van een aantal ‘losse’ gesprekken tot een uitgebreider traject van 7-10 gesprekken. De gesprekken duren maximaal 1½ uur, verspreid over 3 tot 9 maanden.

Het maken van reflectieverslagen, biografische, schrijf- of tekenopdrachten zijn vaak onderdeel van het traject. Daarnaast is de ODC-Meting een instrument dat ik kan inzetten om je meer en diepgaand zicht te laten krijgen op jouw bewuste en onbewuste talenten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden.

Certificeringen

 • Route naar Vakmanschap in het coachen (senior practitioner), Coaching Academy Internationaal Jungiaanse Fundering 1 & 2, New Jung Academy
 • Licentie Werken met het ODC, New Jung Academy
 • Masterclass Coachen van hoogbegaafde volwassenen, Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen

Reviews

 • “Suzanne heeft de gave om jou met de juiste vragen zelf antwoorden te laten formuleren. Om je net dat duwtje te geven waardoor het gaat stromen. In een gezellige praktijk en veilige omgeving is zij in staat datgene te geven en aan bij te dragen dat jij nodig hebt.”
 • “Ik ben dankbaar dat ik mijzelf gegund heb mijn loopbaanvragen met Suzanne te delen. Ik heb haar als een betrokken, professionele en prettige coach ervaren. Terwijl zij als een gids met me meeliep, de juiste vragen stelde en me bewust maakte, heb ik zèlf zaken helder gekregen en kunnen verwoorden. Verhelderend, Waardevol, Groei zijn de 3 woorden die voor mijn passen bij dit coachtraject.”
 • “Ik heb me altijd veilig gevoeld tijdens de gesprekken, ik durfde eerlijk te zijn, en had het gevoel dat Suzanne ook eerlijk was tegen mij. Haar vragen en feedback waren met respect en zachtheid, en het op elkaar afstemmen ging als vanzelf. Een heel prettige omgeving om (soms pijnlijke) dingen te ontdekken en waar ik me oprecht gehoord en geholpen heb gevoeld. Ik heb behoorlijke stappen kunnen maken, en ook na het afronden van het coachtraject werkt het nog een hele tijd na.”
 • “Suzanne is erg professioneel, helder en duidelijk in haar communicatie. Ze is erg empathisch en daarnaast ook heel erg goed in staat om het gesprek op een goede manier te begeleiden.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • E-coaching / online coaching

Helaas is Suzanne Remmers niet meer beschikbaar