Informatie over Vragenlijst Stressklachten

Heeft u langdurige stress ondervonden en het vermoedde dat dit nog steeds nadelige gevolgen voor u heeft, de Vragenlijst Stressklachten van het CSR-centrum probeert de klachten uit te diepen om zo meer inzicht te geven.

De Vragenlijst Stressklachten bestaat uit 5 onderdelen en meet stress op 9 verschillende gebieden. De onderdelen zijn opgedeeld in: “Depressie, Angst, Stress Schalen”, “Herstelbehoefte na het werk”, “Checklist Individual Strength”, “Cognitief Functioneren” en “Stressbronnen op het werk”.

De Vragenlijst Stressklachten wordt veelal gebruikt door professionele hulpverleners om snel en efficiënt stress problematiek te achterhalen. De vragenlijst kan veranderingen meten en kan daarvoor ook gebruikt worden om te kijken hoe effectief behandelmethodes zijn. Er kan zo ook gekeken worden hoe effectief uw coaching is geweest. De vragenlijst kan dienen als een objectieve en betrouwbare effectmeting.

Voor het afnemen van de Vragenlijst Stressklachten dient men gecertificeerd te zijn. GORTcoaching heeft een aantal coaches die hiervoor gecertificeerd zijn.

Tarieven voor testafname:


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden >  Coaches  >  CSR-Methode – Vragenlijst Stressklachten