Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Occupational Personality Questionnaire (OPQ)

Hieronder ziet u onze coaches met een OPQ certificering:

Coach Diana

DIT IS DIANA: doelgericht, optimistisch, invoelend en ruimdenkend.

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Assertiviteit, Authenticiteit, Coaching on the job, Conflicten, Communicatie, Leiderschap, Loopbaanadvies, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijk leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Psycholoog Simone

DIT IS SIMONE: Vrijmoedig eerlijk, ontwapenend grappig, praktisch inspirerend.

Specialisaties: Authenticiteit, Balanszoekers, Bewustwording, Biografisch coachen, BN'ers, Consultants, Creatieve coaching, Dertigers, Executives, Harde werkers, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-Level Coach Sofie

DIT IS SOFIE: Eerlijk, what you see is what you get, resultaatgericht, internationaal georiënteerd.

Specialisaties: Executives, Management coaching, High Potentials, Ondernemers, Professionals, Competentie coaching, OPQ, MBTI, DISC, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Occupational Personality Questionnaire (OPQ)

Informatie over de Occupational Personality Questionnaire

De OPQ32 is wereldwijd één van de meest veelgebruikte en gerespecteerde metingen van gedragsstijlen op de werkplek.

De OPQ32 meet een aantal aan werk gerelateerde persoonlijkheidseigenschappen. De persoonlijkheidsvragenlijst bestaat uit stellingen die zijn ontwikkeld om het gedrag in een werksituatie in kaart te meten. De vijf belangrijke clusters van persoonlijkheidseigenschappen van de Big Five liggen hier aan ten grondslag, ofwel extraversie, emotionele onbekommerdheid, gewetensvolheid, vriendelijkheid en openheid.

Door het gebruik van de test krijgt men relevante en nauwkeurige informatie voor het nemen van snelle en goedgeïnformeerde beslissingen over mensen. De OPQ32 geeft duidelijk inzicht in de invloed van persoonlijkheid op arbeidsprestaties. De test is internationaal erkend voor zijn testnauwkeurigheid. Verschillende studies leveren concreet bewijs van de kracht van de OPQ32 van het voorspellen van prestaties op de werkplek.

De OPQ32 wordt onder andere gebruikt bij selectiegesprekken, loopbaanbegeleiding of teambuilding. Voor het afnemen van een OPQ dient men gecertificeerd te zijn. GORTcoaching heeft een aantal coaches die hiervoor gecertificeerd zijn.

ALTIJD EEN MATCH

Met meer dan 100 coaches door heel Nederland is er altijd een geschikte coach te vinden!                

SNEL GEHOLPEN

Vraag een (zakelijke) offerte aan en ontvang binnen één werkdag reactie.                                      

PERSOONLIJK CONTACT?

Spreek met één van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag!                                                               

meer informatie over opq

Wat is de OPQ?
OPQ is een verzamelnaam voor verschillende soorten testen die betrekking hebben op hoe u of uw medewerker op het werk functioneert. Zo zijn er testen die uw individuele drijfveren en functioneren testen. U kunt bijvoorbeeld denken aan verschillende rapportages op het gebied van persoonlijkheid, stress, emotionele intelligentie of effectiever leren. Via OPQ worden tevens een loopbaanadvies-test en diverse testen met betrekking tot competenties en functioneren aangeboden. Voorbeelden hiervan zijn Sales, Management Competentie of Universal Competency Rapport met ontwikkeltips. Als laatste zijn er ook testen op het niveau van organisatie en teams. Dit zijn rapportages die te maken hebben met selectie, individuele ontwikkeling, groepsontwikkeling, manager plus en leiderschap.

Wat Meet de OPQ
De Occupational Personality Questionnaire verschaft diepgaand inzicht in de natuurlijke stijl van een kandidaat en de manier waarop deze invloed heeft op de prestaties op het werk. Het is een wereldberoemde methode die speciaal is ontworpen voor werkomgevingen. De effectiviteit van de OPQ is inmiddels bevestigd in meer dan 100 onderzoeken in 20 landen en 40 branches.

Verder biedt de Occupational Personality Questionnaire kennis in wat mensen energie geeft en drijft. Dit kan gebruikt worden om bijvoorbeeld de betrokkenheid van personeel te vergroten en mensen beter aan te sturen. Ook geeft de OPQ de mogelijkheid om sterke punten te benutten, het volledige potentieel te gebruiken en de productiviteit en het personeelsbehoud te verbeteren. De OPQ kan zowel voor individuen als teams toegepast worden.

Gratis oriëntatiegesprek
Vragen over de OPQ? Welke test kan ik het best nemen om mijn vragen te beantwoorden? U kunt met de coach van uw keuze altijd eerst vooraf een gratis oriëntatie gesprek plannen zodat u al uw vragen persoonlijk kunt bespreken. De coach kan u adviseren over uw keuze. U kunt dit zien als uw persoonlijke informatiebijeenkomst.

Tarieven voor testafname: