Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ervaringsverhalen & Filmpjes

#workfuel – Ben jij op vakantie nog bezig met je werk?

Robin en Shaun volgden een coachtraject bij GORTcoaching. Zie hier een korte samenvatting van hun coachtraject.

Wil je een paar simpele sollicitatietips voor je CV? Bekijk dan het filmpje van arbeidspsychologe Tosca Gort.

Neem een kijkje achter de schermen op de teamdag van de GORTcoaches!

Sharon Doorson vertelt over haar burn-out en hoe een coach haar uiteindelijk goed heeft geholpen!

Sanny Verhoeven stelt vragen over coaching en ondernemen aan Tosca Gort

Sanne is de vlogger en blogger achter LaViesagista. Dit filmpje gaat over haar positieve ervaring met een GORTcoaching coach.

Iris Dijkers en haar ervaring met GORTcoaching

Willemijn is bekend van de blog 2WMN. Zij volgde ook coaching bij GORTcoaching en vertelt hier kort over in haar weekvlog.

Deze bloggers gingen ook aan de slag met een coach van GORTcoaching!

Lees hieronder uitgebreid over hun ervaring

Hij is zo verweven in mijn leven dat ik hem nauwelijks meer herken! Nu ik weet hoe belangrijk deze competentie is kan ik hier ook meer tijd insteken, omdat ik daar energie van krijg.

Amanda (Dit is ons)

Lees hier mijn blog!

Het is nooit verkeerd om stil te staan bij jezelf en de dingen die je doet. Ik zou er zelf nooit aan denken om een coach in te schakelen hiervoor, maar eigenlijk was dat precies wat ik op dat moment nodig had.

Bertine (Trendymama)

Lees hier mijn blog!

“Ja maar Lizzy, volgensmij wil jij helemaal niet weten waar je goed in bent. Jij kan er gewoon niet tegen als je niet weet waar je aan toe bent”. Tja, toen legde ze de vinger wel even op de zere plek.. En dat was eigenlijk nog maar tijdens het oriëntatiegesprek!

Lizzy (Ourfavourites)

Lees hier mijn blog!

Met een coach is het altijd super belangrijk dat er een klik is, want anders kun je niet of lastig je doel bereiken. Wat je precies zoekt in een coach is voor iedereen anders. Gelukkig voelde het gelijk goed met mijn coach, ze is een warme vrouw die doelgericht vragen stelde. 

Lize (Vriendinnenonline)

Lees hier mijn blog!

En ik wil ook vooral het taboe rondom coaching een beetje doorbreken, omdat er vaak nog wel wordt gedacht dat er echt iets mis met je moet zijn, wanneer je aan de coaching gaat. Dat het heel zweverig is, of eng, of raar. Ik ben nog geen expert, maar ik heb wel al gemerkt dat erover praten zoveel muurtjes afbreekt en dat er dan helemaal niets geks meer aan is. Als je de behoefte hebt om ergens hulp bij te krijgen, dan moet je die hulp zoeken.

Teske de Schepper

Lees hier mijn blog!

Een tijdje terug kwam ik op het idee om op zoek te gaan naar een coach. Iemand die mij niet kent en waarschijnlijk op een andere manier naar mij kijkt dan mensen die mij kennen. Ik ken een aantal mensen uit de freelance wereld die veel baat hadden bij een coach. Aangezien ik zelf nogal aan het strugglen was met een aantal dingen, was ik nieuwsgierig. Misschien was een coach ook wel iets voor mij.

Dionne van Diolifestyle

Lees hier mijn blog!

Iedereen zit wel eens vast, logisch want je komt wel eens in vervelende situaties terecht en denkt in bepaalde patronen. Een coach kan dit patroon doorbreken en nieuwe inzichten geven. Zo ben ik best gesloten en standvastig maar als puntje bij paaltje komt laat ik wél dingen gebeuren die ik niet oké vind. Ik laat het gebeuren, ik laat mensen te dichtbij komen en ik zeg te vaak ‘ja en amen’.

Annemarie van Enfait

Lees hier mijn blog!

Ik houd van persoonlijke groei en ontwikkeling. Stilstaan is zonde want er valt altijd wel een eigenschap te verbeteren of een doel te verwezenlijken.

Geertje van Lifesabout

Lees hier mijn blog!

Ik liep mijzelf weer helemaal voorbij en door de coaching ben ik weer met twee benen op de grond beland. Het is goed om ook aan jezelf te denken en niet te ver vooruit te lopen met je gedachten. Leven in het nu en genieten van het nu. Ik raad het echt iedereen aan.

Lesley van Mylittlehappiness

Lees hier mijn blog!

Het intakegesprek was al inspirerend. De coach wist binnen no time aan te voelen waar de knelpunten lagen. Wat ik ook heel goed vond was dat ze geen oplossingen aandroeg, maar meedacht. Ik kwam al direct tot wat inzichten waarmee ik aan de slag kan.

Cat van De rijkemeisjes

Lees hier mijn blog!

Mijn grootste aha-moment waar ik echt wat van geleerd heb en direct mee aan de slag kon? Dat ik mijn tijd eens niet zoals altijd in uren in kon delen, maar in energie. Geen tijdsmanagement dus, maar energiemanagement.

Desirée (Curvacious)

Lees hier mijn blog!

Dus daarom is het ook niet zo vreemd dat mensen toch een drempel over moeten om een coach te zoeken bij minder grote problemen. En dat is eigenlijk ontzettend jammer, want je hoeft het niet allemaal alleen te doen. En de inzicht van een coach kan zoveel opleveren.

Nicole (Meisje Eigenwijsje)

Lees hier mijn blog!

Ik denk dat iedereen dit wel een keer in zijn of haar leven kan gebruiken. Even stil staan bij waarom je doet wat je doet, hoe je je gewoontes en gedrag hebt ‘aangeleerd’ en of deze je wel gelukkig maken. 
Teni van Fitbeauty

Lees hier mijn blog!

Als moeders lopen wij denk ik grotendeels tegen dezelfde problemen aan van alles goed willen doen en een hoge druk leggen op jezelf, waardoor je je gespannen of gestresst voelt. Ik gaf mezelf een coach kado om te zien of deze mij verder kon helpen!

Claudia van Ohyeahbaby

Lees hier mijn blog!

Ik vond het zo inspirerend en leuk om dit gedaan te hebben, dat ik zou willen dat ik het eerder gedaan had. ik zie het als investering in mezelf. We zijn allemaal dol op mooie dingen kopen en vakanties boeken onder het mom van ‘jezelf iets gunnen’, maar aan je persoonlijke ontwikkeling werken is misschien nog wel het mooiste dat je jezelf kunt geven.

Willemijn van 2WMN

Lees hier mijn blog!

Mijn coach vertelde me, en dat geloof ik persoonlijk ook, dat ik niet een compleet ander mens word van coaching. En dat hoeft ook niet, want ik vind mezelf eigenlijk best leuk. Bovendien heb ik niet altijd last van mijn valkuilen, soms zijn ze zelfs erg handig. Maar soms zit je jezelf in de weg en juist dat is iets waar ik in gecoacht word.

Lindsay Vallen

Lees hier mijn blog!

Als ik op mijn werk zeg dat ik gisteravond bij een coach ben geweest, kijken ze mij verbaasd aan. Waarom? zegt mijn collega. Ik antwoord omdat ik daar behoefte aan had en ik zet mijn tas onder mijn bureau en ga achter mijn computer zitten.

Yvonne van PuurSuzanne

Lees hier mijn blog!

In april heb ik twee gesprekken gehad met een life coach. Ik had er eerst niet zoveel verwachtingen van, maar ik zat wel met wat persoonlijke struggles. Nu twijfel ik zelfs of ik niet vaker naar een life coach moet gaan, omdat het me zo goed geholpen heeft.

Esmée

Lees hier mijn blog!

Het hele ‘coach’ gebeuren klinkt in eerste instantie alsof je ergens hulp bij nodig hebt. Maar eigenlijk heb ik me tijdens deze sessies gerealiseerd dat dat niet per se zo is. Natuurlijk is het handig als je een begintpunt hebt, maar op deze manier jezelf verrijken is eigenlijk voor iedereen een heel goed idee. Het is een mooie investering in jezelf en het zorgt ervoor dat je door middel van oefeningen ook dichterbij jezelf kunt komen.

Roos

Lees hier mijn blog!

Ik heb nu de eerste stap gezet met coaching en nu wil ik doorpakken. Ik wil mijn plannen echt vorm gaan geven. Het is de hoogste tijd  Daarom plan ik nog een derde gesprek in met mijn coach. Ik kan wel een schop onder de kont gebruiken.

Daniëlle van Mamalifstyleblog

Lees hier mijn blog!

Ze stelde me vooral heel veel open vragen die me inzicht gaven in mezelf en mijn gedrag. Zo vroeg ze me bijvoorbeeld mijn waarden te rangschikken en hield ze me een spiegel voor dat ik werk verkies boven de dingen die ik echt belangrijk vind in het leven.

Marloes van budgetproof.nl

Lees hier mijn blog!

Toen mijn coach mij uitnodigde om naar Hoogeveen af te reizen om in haar eigen praktijk midden in de natuur een sessie te doen. In plaats van in zo’n kamertje, was de keuze snel gemaakt.

Romy (Muchable)

Lees hier mijn blog!

Ook keken we naar wat mijn energie vreters en mijn energie gevers zijn op werkgebied. En welke dingen ik moet en mag van mezelf. Allemaal enorme eye-openers en erg fijn om hier eens bij stil te staan.

Thessa (Love and Lifestyle blog)

Lees hier mijn blog!

Zelf één eigen coach hebben is écht onwijs waardevol! Om je techniek te verbeteren, je eigen ‘blind spots’ aan te pakken, nog beter te worden en daardoor je kwaliteit te verbeteren.

Iris (Fit met Iris )

Lees hier mijn blog!

Een coach helpt je op weg, waar jij de weg niet altijd even helder kan zien of soms niet eens bewust bent van het feit dat er een weg ís.

Zoe van Moderne Hippies

Lees hier mijn blog!

Het voelt sowieso goed om eens een keer met iemand (anders dan partner) te praten over wie je bent, wat je doet en tegen welke deur je soms aanloopt. Een soort klankbord. …Ook vind ik dat zo’n coachingssessie je uitnodigt tot zelfreflectie en dit is weer motivatie om te kijken waar je grenzen en mogelijkheden liggen zowel op werk- als persoonlijk vlak.

Sanne van La VieSagista

Lees hier mijn blog!

De gesprekken met mijn coach hebben me veel gevoel van vrijheid gegeven, kan meningen goed onderscheiden en kan makkelijker dingen langs me heen laten gaan. Bijzonder eigenlijk dat je dit in een paar coaching gesprekken voor elkaar kunt krijgen.

Jessica van Eat.Run.Love

Lees hier mijn blog!

Het is fijn om te reflecteren met een coach die overal doorheen prikt en het balletje goed terugkaatst waardoor je zelf het antwoord al geeft.

Shirley van Mommytobe

Lees hier mijn blog!

Op coachingsgesprek voor zelfvertrouwen en een betere tijdsindeling?!

Mellaah

Lees hier mijn blog!

Waar ik van tevoren niet zo goed het nut van coaching inzag, zit ik er nu juist aan te denken om zo af en toe weer eens een korte sessie te doen. Het is zo fijn om alleen al je hart te kunnen luchten en een andere blik op je verhaal te krijgen. Zelfs als je geen specifieke vraag hebt is coaching ontzettend fijn: een cadeautje aan jezelf. Je werkt namelijk aan jezelf, om je leven nog leuker en fijner te maken.

Marlous van Lastdayofspring

Lees hier mijn blog!

Het was voor mij fijn om met iemand te praten die geen bekende is. Hoewel ik er absoluut ik geloof dat het goed is om dingen met vrienden te bespreken, staat een coach er helemaal blanco in en dat werkt in dit geval goed.

Kelly van Goodfoodlove

Lees hier mijn blog!

Mijn coach heeft enorm goed geluisterd en ook tegenvragen gesteld. Vragen waar ik goed over na moest denken en er ging ook een wereld voor mij open.

Miss Sentinelli

Lees hier mijn blog!

Facebook Live sessies

Bekijk hier de VICE TONIC TALK over stress met hoogleraar Witte Hoogendijk en Tosca Gort.

Bekijk de FacebookLive sessie over stress en burnout met arbeidspsychologe Tosca Gort.

De Gladiool kreeg van ons een leuk pakket om te unboxen!

Ook meewerken aan een testimonial?

Wilt u ook met een foto op deze pagina met een link naar uw eigen verhaal? Vanuit het team van GORTcoaching zijn we op zoek naar klanten die willen meehelpen aan het maken van een professionele testimonial: een pagina op de website waarbij u aan het woord bent en uw ervaringen over uw coachtraject deelt. U heeft hierbij natuurlijk volledige zeggenschap over de inhoud en we zorgen er samen voor dat uw profiel gunstig is voor uw personal branding.

Ons doel is om een eerlijke weergave te geven over wat iemand kan verwachten van een coachtraject door uw persoonlijke toelichting. Wanneer u mee werkt aan het maken van deze professionele testimonials zal een medewerker uit het team van GORTcoaching bij u een interview afnemen. Gedurende het interview zal er bovendien een camera meedraaien, zodat er van u een mooi filmpje gemaakt wordt. Het is een mooie manier om uzelf te presenteren en aan andere mensen te laten zien wat u heeft geleerd van dit coachtraject.

Wilt u graag meewerken aan deze testimonials? Stuur een email met de tekst “ik wil graag meedoen aan de testimonials” naar info@gortcoaching.nl en wij nemen contact met u op om de verdere procedure te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

 

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? Wij helpen je graag!

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden