Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw wandelcoach in Breda

Welkom bij GORTcoaching wandelcoach team Breda!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE WANDELCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte wandelcoach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Vincent

DIT IS VINCENT: Plezier! Positief! Power!

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Bewustwording, Coaching on the job, Communicatie, Duurzame inzetbaarheid, Identiteit, Keuzes maken, Loopbaan APK, Loopbaanadvies, Loopbaanbegeleiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Jobcoaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Deborah

DIT IS DEBORAH: : Praktisch, empathisch, energiek, gestructureerd

Specialisaties: Accepteren, Assertiviteit, Communicatie, Flow, Keuzes maken, Management coaching, Mindfulness, Onzekerheid, Piekeren, Overtuigingen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Wim

DIT IS WIM: luisterend, inspireren, oplossend, duidelijk.

Specialisaties: Accepteren, Agile, Assertiviteit, Bewustwording, Comfortzone, Conflicten, Cultuurverschillen, Emotionele intelligentie, Identiteit, Imposter syndrome, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Re-integratie, Outplacement, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Stresscoaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Nicole

DIT IS NICOLE: betrokken, recht door zee, prikkelend, inspirerend.

Specialisaties: Loopbaanbegeleiding, Wandelcoaching, Bewustwording, Solliciteren, Keuzes maken, Accepteren, Bore-out, Loopbaanbegeleiding, Communicatie, Doelen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Re-integratie, Re-integratie 2e spoor.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Roland

DIT IS ROLAND: Toegankelijk, direct, positief, resultaatgericht.

Specialisaties: Professionals, Leiderschap, Studenten, Veranderingen, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Work-life balance, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Agnes

DIT IS AGNES: Vrolijk, praktisch, oplossingsgericht en stimulerend.

Specialisaties: Solliciteren, Persoonlijk leiderschap, Studiekeuze, Loopbaanadvies, Arbeidsmarkt, TMA, Noloc, ACT, Loopbaanbegeleiding, Wandelcoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Wat is wandelcoaching?

Samen met een wandelcoach in Breda werk je aan jouw persoonlijke of professionele doelen, terwijl je wandelt. Bewegen kan het makkelijker maken om na te denken en zorgt daarbij dat je hoofd tot rust komt. Jij en jouw wandelcoach in Breda voeren coachgesprekken tijdens het wandelen. Tempowisselingen, ruimte en prikkelingen van de zintuigen kunnen helpen bij het doorgronden van gedachten en emoties. Jullie hebben niet continu oogcontact, wat als prettig ervaren kan worden en kan bijdrage aan het vertrouwen tussen jou en de wandelcoach in Breda.

Voor wie is wandelcoaching?

Wandelcoaching in Breda is voor iedereen die met een levensvraag zit. Coachvragen die bij wandelcoaching in Breda ter sprake komen kunnen bijvoorbeeld werk-, stress-, competentie-, emotie-, of zingeving gerelateerd zijn. Alles wat ervoor zorgt dat jij ongemakken ervaart in je dagelijks leven, kan behandeld worden. Wandelcoaching in Breda is vooral geschikt voor coachees die niet graag in een kamer hun coachvraag bespreken, maar juist in beweging willen zijn. Wandelen is ook effectief voor coachees die moeite hebben met emoties reguleren, tijdens het wandelen kan je alles even van je af lopen. Jouw wandelcoach in Breda helpt je om weer op het juiste pad te komen door het traject geheel op jou af te stellen.

Met welke vragen kan ik terecht bij een wandelcoach in Breda?

Bij wandelcoaching in Breda kunnen verschillende soorten coachvragen behandeld worden, afhankelijk van de specialisaties van de desbetreffende wandelcoach. Je kan onder andere terecht met deze vragen:

  • Hoe kom ik op gezonde manier weer van mijn burn-out af?
  • Ik heb een coachvraag maar ik voel me ongemakkelijk wanneer ik tegenover iemand zit. Kan ik op een andere manier in gesprek?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee bereiken?
  • Ik heb weinig zin en plezier in mijn leven/werk, wat doe ik daaraan?
  • Ik moet een lastig besluit nemen en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken
  • Hoe verminder ik mijn stress?
  • Hoe ga ik verder in mijn loopbaan?

Opzoek naar de geschikte wandelcoach in Breda?

Om het coachtraject het best te laten verlopen is het belangrijk dat je de juiste wandelcoach in Breda vindt. De wandelcoach in Breda moet aansluiten op jouw coachvraag en behoeften. Wij helpen jou daar alvast bij. Alle wandelcoaches in Breda zijn op deze pagina te zien. Je ziet hier dus de profielen van de coaches en kunt hun specialisaties, doelgroep en omschrijving bekijken. Als een wandelcoach in Breda aansluit op jouw vraag en behoeften, dan kun je het profiel bekijken door op de knop de klikken onderin het profiel. Hier kun je een uitgebreide beschrijving van de wandelcoach in Breda lezen. Als dit aansluit bij jou dan kun je de beschikbaarheid van de wandelcoach in Breda inzien en een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen.

Het eerste gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek met een wandelcoach in Breda

Nu je een passende wandelcoach in Breda hebt gevonden kan het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek met jou wandelcoach in plaatsvinden. Jouw coachtraject is effectiever met een coach die past bij jou. Daarom vinden wij het belangrijk dat je goed nagaat in dit gesprek of er een klik is met jouw wandelcoach in Breda. Je komt er ook achter of deze wandelcoach in Breda aansluit bij jouw behoeften en of de verwachtingen overeenkomen. Verder worden eventuele vergoedingsmogelijkheden besproken en de duur van het traject. Dit is gemiddeld tussen de 6 en 10 gesprekken van 60 tot 75 minuten.

Als het klikt en de verwachtingen komen overeen, dan kan het traject van start gaan! Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Dan kun je gerust nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen bij een andere wandelcoach in Breda.

Een traject met een wandelcoach in Breda

Het traject met jouw wandelcoach in Breda begint als in het oriëntatiegesprek naar voren is gekomen dat er een klik is en de verwachtingen overeenkomen. Je zult samen met jouw wandelcoach in Breda doelen opstellen waar je tijdens het traject mee aan de slag gaat. Je gaat in gesprek met jouw wandelcoach in Breda en probeert zo deze doelen te behalen. Ook worden er opdrachten en oefeningen ingezet. Aan het einde van het traject bespreek je samen met jouw wandelcoach in Breda hoe ver je bent gekomen en waar je in de toekomst nog aan zou willen werken. Je kunt daarna nog een follow-up gesprek inplannen, mocht daar behoefte aan zijn.

 Laat je adviseren en vindt de beste wandelcoach in Breda

Wij helpen jou graag wanneer je er niet uit komt bij het vinden van een geschikte wandelcoach in Breda. Neem contact op viaof via het chatvenster op onze website en wij staan voor jou klaar!

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Breda

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501