Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

KIES JE WANDELCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte wandelcoach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Renata

DIT IS RENATA: Enthousiast, betrokken, creatief, Fries.

Specialisaties: Overheid, Professionals, Avonturiers, Talentontwikkeling, Persoonlijk leiderschap, Studiekeuze, Loopbaanadvies, Teamcoaching, Noloc, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Rosa

DIT IS ROSA: Zorgzaam, resultaatgericht, authentiek en creatief.

Specialisaties: Hoogsensitieven, Ondernemers, Piekeren, Perfectionisten, Autisme, Overtuigingen, Vitaliteit, Relatiecoaching, NLP, Counselling, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Ina

DIT IS INA: Positief, doortastend, inzichtgevend, analytisch.

Specialisaties: Work-life balance, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Ziekteverzuim, Assertiviteit, Ondernemers, Budgetcoach, Piekeren, Studenten, Authenticiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching, Outplacement, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Gerlanda

DIT IS GERLANDA: Sensitief, betrokken, integer en doelgericht.

Specialisaties: Hoogsensitieven, Millennials, Perfectionisten, Internationals, Expats, Zingeving, Communicatie, Bewustwording, Faalangst, Moeders, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Vivian

DIT IS VIVIAN: Enthousiast, ruimdenkend, laat je jezelf zijn, resultaatgericht.

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Leiderschap, Executives, Management coaching, Positiviteit, Talentontwikkeling, Werkgeluk, Daadkracht, Competentie coaching, Loopbaanadvies, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Greet

DIT IS GREET: Nieuwsgierig, betrokken, inspirerend, Fries.

Specialisaties: Organisatieontwikkeling, Zingeving, Profilering, Werkgeluk, Twijfelaars, Onzekerheid, Veranderingen, Competentie coaching, CMI, Noloc, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Outplacement, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Kies jouw wandelcoach in Groningen

Welkom bij GORTcoaching wandelcoach team Groningen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

Wat is wandelcoaching?

Samen met een wandelcoach in Groningen werk je aan jouw persoonlijke of professionele doelen, terwijl je wandelt. Bewegen kan het makkelijker maken om na te denken en zorgt daarbij dat je hoofd tot rust komt. Jij en jouw wandelcoach in Groningen voeren coachgesprekken tijdens het wandelen. Tempowisselingen, ruimte en prikkelingen van de zintuigen kunnen helpen bij het doorgronden van gedachten en emoties. Jullie hebben niet continu oogcontact, wat als prettig ervaren kan worden en kan bijdrage aan het vertrouwen tussen jou en de wandelcoach in Groningen.

Voor wie is wandelcoaching?

Wandelcoaching in Groningen is voor iedereen die met een levensvraag zit. Coachvragen die bij wandelcoaching in Groningen ter sprake komen kunnen bijvoorbeeld werk-, stress-, competentie-, emotie-, of zingeving gerelateerd zijn. Alles wat ervoor zorgt dat jij ongemakken ervaart in je dagelijks leven, kan behandeld worden. Wandelcoaching in Groningen is vooral geschikt voor coachees die niet graag in een kamer hun coachvraag bespreken, maar juist in beweging willen zijn. Wandelen is ook effectief voor coachees die moeite hebben met emoties reguleren, tijdens het wandelen kan je alles even van je af lopen. Jouw wandelcoach in Groningen helpt je om weer op het juiste pad te komen door het traject geheel op jou af te stellen.

Met welke vragen kan ik terecht bij een wandelcoach in Groningen?

Bij wandelcoaching in Groningen kunnen verschillende soorten coachvragen behandeld worden, afhankelijk van de specialisaties van de desbetreffende wandelcoach. Je kan onder andere terecht met deze vragen:

  • Hoe kom ik op gezonde manier weer van mijn burn-out af?
  • Ik heb een coachvraag maar ik voel me ongemakkelijk wanneer ik tegenover iemand zit. Kan ik op een andere manier in gesprek?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee bereiken?
  • Ik heb weinig zin en plezier in mijn leven/werk, wat doe ik daaraan?
  • Ik moet een lastig besluit nemen en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken
  • Hoe verminder ik mijn stress?
  • Hoe ga ik verder in mijn loopbaan?

De beste wandelcoach in Groningen voor jouw vraagstuk. Hoe vind je die?

Als je een wandelcoach in Groningen zoekt, kan het soms wel eens lastig zijn om de juiste te vinden. Want hoe kom je erachter of de wandelcoach in Groningen bij jou past? Wij helpen jou daarbij door op deze pagina alle profielen van de wandelcoaches te tonen. Je kunt hierop hun specialisaties en doelgroep vinden. Staat er iets tussen wat aansluit op jouw vraag? Bekijk dan het gehele profiel van deze wandelcoach in Groningen. Je vindt hier meer informatie en kunt zo beter oordelen of deze wandelcoach in Groningen echt bij jou past. Als dit zo is, kun je op hun profiel de agenda bekijken of er een plek vrij is. Plan vervolgens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij deze wandelcoach in Groningen.

Een gratis kennismakingsgesprek met de wandelcoach in Groningen

Wij bij GORTcoaching vinden het erg belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de wandelcoach in Groningen. Op deze manier heeft jouw coachtraject meer effect. Daarom is het belangrijk om er in het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek achter te komen of deze klik er is met jouw wandelcoach in Groningen. Je kunt er hierin ook achter komen of de verwachtingen overeenkomen en of deze wandelcoach aansluit op jouw vraagstuk. Verder bespreek je eventuele vergoedingsmogelijkheden en de duur van het coachtraject. Dit is gemiddeld tussen de 6 en 10 gesprekken van 60 tot 75 minuten. Als alles aansluit bij jouw verwachtingen en behoeften, dan kun je het traject starten met jouw wandelcoach in Groningen. Zo niet, plan dan gerust een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij een andere wandelcoach in Groningen.

Het coachtraject met jouw wandelcoach in Groningen.

Het traject met de wandelcoach in Groningen kan beginnen als jij akkoord hebt gegeven. Je gaat dan aan de slag met het behalen van jouw doelen door middel van gesprekken, (reflectie-) oefeningen en opdrachten.  Aan het eind van het traject met jouw wandelcoach in Groningen vindt er een evaluatie plaats. Je bespreekt dan of je jouw doelen hebt behaald en of je wellicht behoefte hebt aan een follow-up gesprek.

Laat je adviseren als je er niet uit komt bij het vinden van een wandelcoach in Groningen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je er niet helemaal uitkomt en je zelf niet de geschikte wandelcoach in Groningen kunt vinden. In dat geval kun je contact met ons opnemen. Telefonisch viaof via het chatvenster onderin beeld. Wij adviseren jou graag!

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Groningen

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501