Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw wandelcoach in Leidschendam

Welkom bij GORTcoaching wandelcoach team Leidschendam!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE WANDELCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte wandelcoach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Ester

DIT IS ESTER: Resultaatgericht, uitdagend, betrokken, oprecht.

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Biografisch coachen, Coaching on the job, Conflicten, Dertigers, Familiecoaching, Familieopstelling, Geluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Wat is wandelcoaching?

Samen met een wandelcoach in Leidschendam werk je aan jouw persoonlijke of professionele doelen, terwijl je wandelt. Bewegen kan het makkelijker maken om na te denken en zorgt daarbij dat je hoofd tot rust komt. Jij en jouw wandelcoach in Leidschendam voeren coachgesprekken tijdens het wandelen. Tempowisselingen, ruimte en prikkelingen van de zintuigen kunnen helpen bij het doorgronden van gedachten en emoties. Jullie hebben niet continu oogcontact, wat als prettig ervaren kan worden en kan bijdrage aan het vertrouwen tussen jou en de wandelcoach in Leidschendam.

Voor wie is wandelcoaching?

Wandelcoaching in Leidschendam is voor iedereen die met een levensvraag zit. Coachvragen die bij wandelcoaching in Leidschendam ter sprake komen kunnen bijvoorbeeld werk-, stress-, competentie-, emotie-, of zingeving gerelateerd zijn. Alles wat ervoor zorgt dat jij ongemakken ervaart in je dagelijks leven, kan behandeld worden. Wandelcoaching in Leidschendam is vooral geschikt voor coachees die niet graag in een kamer hun coachvraag bespreken, maar juist in beweging willen zijn. Wandelen is ook effectief voor coachees die moeite hebben met emoties reguleren, tijdens het wandelen kan je alles even van je af lopen. Jouw wandelcoach in Leidschendam helpt je om weer op het juiste pad te komen door het traject geheel op jou af te stellen.

Met welke vragen kan ik terecht bij een wandelcoach in Leidschendam?

Bij wandelcoaching in Leidschendam kunnen verschillende soorten coachvragen behandeld worden, afhankelijk van de specialisaties van de desbetreffende wandelcoach. Je kan onder andere terecht met deze vragen:

  • Hoe kom ik op gezonde manier weer van mijn burn-out af?
  • Ik heb een coachvraag maar ik voel me ongemakkelijk wanneer ik tegenover iemand zit. Kan ik op een andere manier in gesprek?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee bereiken?
  • Ik heb weinig zin en plezier in mijn leven/werk, wat doe ik daaraan?
  • Ik moet een lastig besluit nemen en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken
  • Hoe verminder ik mijn stress?
  • Hoe ga ik verder in mijn loopbaan?

Een wandelcoach in Leidschendam

Het vinden van een goed passende wandelcoach in Leidschendam kan wel eens lastig zijn. Wij proberen het jou daarom wat makkelijk te maken. Wij hebben op deze pagina een divers aanbod van de wandelcoaches in Leidschendam. Ook kun je alle wandelcoaches in Leidschendam hun specialisaties en doelgroep bekijken en op deze manier erachter komen welke wandelcoach in Leidschendam het beste bij jou past! Heb je een wandelcoach in Leidschendam gevonden waarbij je een goed gevoelt krijgt? Bekijk dan de beschikbaarheid in de agenda van deze wandelcoach in Leidschendam. Je kunt dan onderaan de pagina gemakkelijke het aanvraagformulier invullen voor een gratis oriëntatiegesprek met deze wandelcoach in Leidschendam.

Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de wandelcoach in Leidschendam

Het eerste kennismakingsmoment met jouw wandelcoach in Leidschendam is tijdens het oriëntatiegesprek. In dit gesprek zullen jouw behoeftes besproken worden en zal jouw coachvraag aan jou wandelcoach in Leidschendam naar voren komen. Verder vinden wij het heel belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de wandelcoach in Leidschendam, omdat het traject dan effectiever is. Het is dus ook de bedoeling dat je erachter komt of deze klik tussen jou en de wandelcoach in Leidschendam.

Als je geen klik is met de wandelcoach in Leidschendam of je verwachtingen komen niet helemaal overeen plan dan gerust opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere wandelcoach in Leidschendam.

Het traject met jouw wandelcoach in Leidschendam

Het oriëntatiegesprek heeft plaatsgevonden met jouw wandelcoach in Leidschendam. Jouw traject zal na akkoord van jou starten. Tijdens het coachtraject zul je door middel van coachgesprekken met jouw wandelcoach in Leidschendam, aan jouw doelen werken. Ook worden er oefeningen en opdrachten gemaakt. Het eindgesprek met de wandelcoach in Leidschendam zal bestaan uit een evaluatie. Hier wordt er gekeken naar jouw doelen en of deze behaald zijn. De duur van jouw coachtraject hangt af van jouw coachvraag. Je overlegt dit met jouw wandelcoach in Leidschendam. Een coachgesprek duurt ongeveer tussen de 60 en 75 minuten, maar ook hierin kun je jouw behoeftes aangeven.

Toch liever advies voor een wandelcoach in Leidschendam?

Vind je het toch moeilijk om een geschikte wandelcoach in Leidschendam te vinden? Wij helpen jou hier graag bij. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen en bellen naar 088 1700 1500 of via onze chatfunctie rechts onderin het scherm. Wij staat voor jou klaar.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Leidschendam

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501