Work-Life Balance Workshop

Work-life Balance

InhoudWorkshop
Tijdens de interactieve workshop krijg je leuke en hanteerbare oefeningen aangereikt door een professioneel team van psychologen dat zich met een persoonlijke insteek en attentie voor jou gaat inzetten. Belangrijk hierbij is dat er een sfeer wordt gecreëerd waarbij iedereen, zowel de coaches als de deelnemers, zich vrij voelt om zichzelf te uiten. Door deze vrijheid en vertrouwelijkheid zul je je beter op je gemak voelen in de groep en is het voor iedereen mogelijk om van elkaar te leren gedurende de dag.

Voor wie?
De work-life balance workshop zal zich speciaal richten op de jonge starter op de arbeidsmarkt. Wanneer je net bent begonnen met werken kun je te maken krijgen met vragen als:

[checklist]

  • “Hoe bereik ik een goede balans tussen mijn werk-  en privéleven?”
  • “Hoe kan ik mijn werk los laten wanneer ik thuis ben?”
  • “Wat betekent geluk voor mij?”

[/checklist]

De work-life balance workshop zal je helpen om tot concrete en toepasbare antwoorden op deze vragen te komen.

Resultaat
Aan de hand van interessante opdrachten worden er concrete handvatten aangeboden die je onmiddellijk kan toepassen en mee naar huis kan nemen. De inzichten die je tijdens de workshop opdoet helpen je persoonlijk te ontwikkelen en op nieuwe manieren te kijken naar de balans tussen je werk- en privéleven. Ook zul je op een andere en meer bijzondere wijze de geluksmomenten in het leven ervaren die ervoor zorgen dat jij je als jonge starter perfect kunt ontwikkelen in zowel je carrière als je privéleven.

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 3 mei 2014
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Zakkendragershof 33, Utrecht
Kosten: 75,- euro (inclusief borrel)
Contact: Meld je aan via workshop@gortcoaching.nl