Ontdek je Talent Ontdek je kwaliteiten & je unieke talent

“Laat geen van uw talenten onbenut: het bos zou erg stil zijn als onder de vogels alleen de beste zangers zich lieten horen”

~ Henry van Dyke

Wat levert deze workshop jou op?

Na deze workshop weet je waar jij goed in bent en wat jouw unieke talent is. Je leert hierop te vertrouwen en het op jouw eigen manier in te zetten. Het gebruiken van je talenten geeft je veel voldoening, plezier en energie.

Waarom zou je jouw talenten willen ontdekken?

Wat is het toch heerlijk om iemand helemaal in zijn element te zien en zijn talent optimaal te zien benutten. Arjen Robben in het Nederlands elftal. Wibi Soerjadi achter de piano. Matthijs van Nieuwkerk achter de tafel. Allemaal mensen die met ogenschijnlijk gemak en met plezier hun talent gebruiken. En dat kun jij ook! Iedereen heeft namelijk een uniek talent. Gevormd door jouw kwaliteiten, achtergrond, opvoeding, normen, waarden, etc. Dit talent gebruik je onbewust al de hele dag. In deze workshop gaan we jouw talent verwoorden en wordt je hier heel bewust van. Hierdoor kunt je leren deze optimaal te benutten in je werk en daarbuiten. En het is niet alleen leuk voor jou om je talent te benutten, het is ook voor de mensen om je heen erg waardevol! Kijk maar naar de voorbeelden die hierboven staan.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor iedereen die graag wil weten wat zijn/haar kwaliteiten en talenten zijn. Voor iedereen die in zijn huidige baan meer gebruik wil maken van zijn persoonlijke talent en voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan waarin hij volledig tot zijn recht wil komen.

Welke onderwerpen komen er aan bod in de workshop?

 • Talenten
 • Kernkwaliteiten
 • Vertrouwen
 • Toepassen in de praktijk
 • Van onbewust naar bewust
 • Jij in je kracht

Wat doe je in deze workshop?

In deze workshop ontdek je door middel van leuke en krachtige oefeningen wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. In een vertrouwde omgeving krijg en geef je veel feedback van en aan de andere deelnemers. Je maakt aan het einde van de workshop een persoonlijke missie waarin je aangeeft hoe je jouw kwaliteiten en talenten gaat inzetten zodat anderen ervan kunnen genieten.

Past deze workshop bij jou?

Als je:

 • graag wil weten wat jouw kwaliteiten en talenten zijn
 • jouw kwaliteiten en talenten kort en krachtig wil kunnen benoemen
 • wil werken vanuit jouw kwaliteiten en talenten
 • wil vertrouwen op je eigen kwaliteiten en talenten

…dan is de workshop Ontdek je Talent geschikt voor jou!

 

Aanmelden voor de Workshop “Ontdek je Talent”

Hieronder zie u het aanmeldformulier voor de workshop Ontdek je Talent. Geef alstublieft aan op welke datum u de workshop wilt volgen:

 • woensdag 14 september – Amsterdam
 • donderdag 15 september – Utrecht

Aanmeldformulier “Ontdek je Talent”

[contact-form-7 id=”29962″ title=”Aanmeldformulier Ontdek je Talent”]

Over de Trainer

Eelco van Hulsen (1979) is in 2006 afgestudeerd als sociaal psycholoog en ontwikkelt en geeft sindsdien met veel plezier en enthousiasme trainingen en workshops voor bedrijven en particulieren. Eelco weet in zijn workshops en trainingen een vertrouwde omgeving te creëren waarin de deelnemers op een persoonlijke en dynamische manier het onderwerp verdiepen. Eelco is een creatieve, inspirerende, hartelijke, energieke, speelse en eerlijke man. Als trainer maakt hij gebruik van zijn gezonde verstand, NLP, Systemisch Werken en creatieve werkvormen.

Interesse in onze andere workshops?

De locaties van de workshops

Onze locatie in Amsterdam

Onze locatie in Amsterdam

Seats2Meet Berlage

Oudebrugsteeg 9

Onze locatie in Utrecht

Onze locatie in Utrecht

Coachhuis Utrecht

Oorsprongpark 7

Programma

09:30 – Inloop
10:00 – Start
12:30 – Lunch
13:15 – Middagprogramma
16:45 – Einde

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust, we helpen u graag!

 >  Workshop Ontdek je Talent