Workshop ‘Solliciteren vanuit je kracht’

IMG_2712 (1)

Solliciteren – voor velen van ons een spannende stap. En zeker in de huidige tijd waarin het lastig is om díe baan te bemachtigen waar je altijd al van hebt gedroomd. Dagelijks horen we dat het solliciteren niet eenvoudig verloopt. Veel afwijzingen, teleurstellingen en obstakels zorgen ervoor dat de moed steeds verder in de schoenen zakt. Om deze negatieve draaikolk te doorbreken én om daadwerkelijk vooruitgang te boeken, verzorgen wij in samenwerking met ‘Meesters in de Psychologie’ voor jullie de workshop: ‘Solliciteren vanuit je kracht’. Het wordt tijd om de beren op de weg te omzeilen en te gaan denken in mogelijkheden!

Zelfvertrouwen en positiviteit – twee essentiële zaken voor het behalen van succes in het sollicitatieproces. Het is belangrijk dat jij je unieke krachten kent en weet hoe je deze kunt inzetten. Weet jij welke kwaliteiten jij in huis hebt? Wat voor werk zou jij het liefst willen doen? Wat voor toevoeging ben jij voor een bedrijf? Zou je wel wat tips and tricks kunnen gebruiken tijdens het solliciteren? Dan ben je bij deze workshop aan het juiste adres! Het geven van inzichten, opdoen van zelfvertrouwen en positiviteit zijn de kernpunten waar deze workshop om draait. Samen met de handvatten die je krijgt aangereikt ben je in staat om nog succesvoller te solliciteren!

Onder leiding van coach Karel (zie profiel) doorloop je deze avond een reeks aan frisse, vernieuwende en uitdagende oefeningen. Zo zal er stil worden gestaan bij jouw unieke kracht, het effect van non-verbaal gedrag, het nut van warm netwerken en LinkedIn en zul je leren hoe je je goed kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Na deze workshop ben jij in staat om:

  • Bewust te zijn van jezelf, te weten wie je bent en van daaruit te werken.
  • Een goed, oprecht en eerlijk CV op te stellen, gebaseerd op jouw passie, ambitie en talenten, die bovendien aansluit op de vacature.
  • Een passende motivatie als toelichting te leveren.
  • Een vooronderzoek te verrichten naar je toekomstige werkomgeving.

Met het verworven inzicht over jouw unieke kracht én de handige tools die je na afloop van deze workshop mee naar huis neemt, zal je met meer inzicht, positieve energie en vertrouwen het sollicitatieproces in gaan of vervolgen!

 

Praktische informatie

Data: 13 april
Locatie: Utrecht, Zakkendragershof 33
Contact: Voor meer informatie of om u in te schrijven kunt u een mail sturen naar info@meestersindepsychologie.nl