HOOGLERAAR WITTE HOOGENDIJK

Exclusieve burn-out masterclass voor HR

GORTcoaching biedt voor een selecte groep van 10 HR-managers een mogelijkheid tot verdieping in burn-out. Tijdens de masterclass zullen specifieke casussen en best-practises besproken worden. De masterclass vindt plaats in een kleine besloten groep waardoor uw persoonlijke casussen en vragen goed behandeld kunnen worden. U bent hierna een echte expert op het gebied van burn-out en u weet precies welke interventies u kunt toepassen op de werkvloer. U kunt beter aan de slag met uw eigen stress en met die van uw collega’s.

Over Witte Hoogendijk
Professor Witte Hoogendijk is psychiater, hoogleraar en hoofd van de afdeling Psychiatrie, psychosociale zorg, medische psychologie en psychotherapie van het Erasmus MC in Rotterdam. Witte doet al 30 jaar onderzoek naar de biologische-, psychologische- en sociale rol die stress speelt bij het ontstaan van klachten en aandoeningen, zoals depressie en burn-out. Witte zet de inzichten uit dit onderzoek in voor zijn behandeling van mensen die last hebben van o.a. burn-out.

Pers en boek
Resultaten en visie vanuit dit onderzoek heeft Witte regelmatig voor een breder publiek vertaald op televisie (Nieuwsuur, VARA’s Kassa, RTL nieuws, Omroep Max, NTR’s factscheckers, VPRO’s Labyrint, VARA’s Nieuwslicht, RVU’s Kijken in de ziel, Teleac’s Codenaam Mens en Kwintessents, VPRO’s Noorderlicht, NOS journaal, VARA’s Paul Witteman) en in de geschreven pers (NRC Handelsblad, Volkskrant, etc). Samen met Volkskrantjournalist Wilma de Rek schreef hij het boek Van Big Bang tot Burn-out: het grote verhaal over stress (2017).

Locatie: Ruyschstraat 74 in Amsterdam
Datum: vrijdag 9 november 2018
Tijd: 13.30 – 18.00 uur

RESERVEER HIER UW PLEK!

 >  Hoogleraar Witte J. G. Hoogendijk