Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Impactvolle gebeurtenissen

Onze coaches begeleiden uw medewerkers bij het verwerken van impactvolle gebeurtenissen in hun leven. Heel simpel kan gesteld worden dat een gebeurtenis impactvol is wanneer het effect heeft op dagelijks handelen. Zo kan iemand tijdens een ingrijpende verandering last hebben van concentratieverlies en onverklaarbaar heftige reacties. Of loopt uw medewerker tijdens je scheiding aan tegen onverwerkte emoties als boosheid en verdriet. Of merkt iemand na jaren ineens dat hij het overlijden van zijn moeder onvoldoende aandacht heeft kunnen geven.

Laat u verder informeren door één van onze consultants.

voor wie is coaching bij impactvolle gebeurtenissen?

In ons leven krijgen wij te maken met allerlei situaties, zowel van vrolijke als verdrietige aard. In al dit soort situaties gaat het erom dat je loslaat wat niet langer goed voor je is en vastpakt (of leert) wat jou verder helpt in het leven. Wanneer iemand te lang onder druk staat en gevaarlijk ver in de reserves komt, gaat je systeem noodsignalen uitzenden en is het raadzaam om hulp in te schakelen.

Samenwerken
Wij zetten ons in om samen met uw medewerker te werken aan vitaliteit en daarbij last te veranderen in draagkracht. Met de juiste begeleiding kunnen verkrampte emoties weer stromen en worden lichamelijke ongemakken verlicht. Dat wil niet zeggen dat krassen en wonden worden uitgewist. Deze blijven bestaan maar uw medewerker kan er mee verder leven.

Met welke vragen kan uw medewerker terecht bij coaching tijdens impactvolle gebeurtenissen?

Met deze (en andere loopbaan-) vragen kan uw medewerker terecht bij onze coaches:

Begeleiding bij omgang met:

  • Scheiding
  • Verlies van een dierbare / rouw
  • Zwangerschap
  • Verandering in de gezinssituatie
  • Heftige thuissituatie
  • Ziekte
  • Relatiestress
  • Mantelzorg
  • Rechtzaak

aan de slag met coaching bij impactvolle gebeurtenissen binnen uw organisatie

Hi, ik ben Thomas. Coaching consultant en mede-eigenaar van GORTcoaching. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, een coachtraject opstarten voor uw medewerker of sparren over een specifieke case? Bel ons op 088 – 170 1540 of plan een belafspraak in mijn agenda.

wellicht ook interessant voor uw organisatie

coachend leidinggeven

STAP-budget Coachend Leidinggeven

voor teams

teamcoaching

intervisie

intervisie