Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

coaching voor persoonlijke groei

Om talenten in uw organisatie zich verder te laten ontwikkelen, te binden en dus te behouden is het aan te raden om continu te investeren in hun persoonlijke groei. Coaching op het gebied van persoonlijke groei gaat uw medewerker helpen zich verder te ontwikkelen.

coaching voor persoonlijke groei

De voornaamste resultaten bij coaching op het gebied van persoonlijke groei zijn:

Talentontwikkeling
Een talent is het vermogen om iets heel goed te kunnen. Meestal is het aangeboren of later door persoonlijke interesses (verder) ontwikkeld. Mensen met talent leren graag en vragen zich vaak af wat er nodig is om beter te worden in hun werk en hoe zij daarin door kunnen groeien. Coaching op het gebied van persoonlijke groei voorziet hierin en zorgt voor zowel diepere kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als praktische vaardigheden zoals time-management.

Het werken aan (persoonlijk) leiderschap.
Een goede of betere leider worden, zowel voor jezelf als voor anderen is een vaardigheid die met kennis en oefening aan te leren is. Door te werken aan leiderschap leert iemand verantwoordelijkheid te nemen daar waar het nodig is maar ook om zaken los te laten als de situatie daarom vraagt.

Binden en boeien
Iemand met talent kan verveeld raken als er te weinig uitdaging is binnen zijn werkzaamheden. Door een persoonlijk groeitraject aan te bieden kunt u talent voor langere tijd binden en boeien aan uw organisatie.

Balans
Bij coaching voor persoonlijke groei bieden wij ook aandacht voor het bewaken van een goede balans. Talentvolle mensen met ambitie kunnen deze balans weleens uit het oog verliezen omdat ze voor de volle 100% voor hun doel gaan. Door bij een persoonlijke groei traject ook stil te staan bij het bewaken van het stress level en het behouden van een goede balans zetten we een dergelijk traject ook preventief in om het talent gezond aan het werk te houden.

Persoonlijke groei

aan de slag met coaching

Hi, ik ben Thomas. Coaching consultant en mede-eigenaar van GORTcoaching. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, een coachtraject opstarten voor uw medewerker of sparren over een specifieke case? Bel ons op 088 – 170 1540 of plan een belafspraak in mijn agenda.

wellicht ook interessant voor uw organisatie

coachend leidinggeven

STAP-budget Coachend Leidinggeven

voor teams

teamcoaching

intervisie

intervisie