Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Abe Hainja

Coach

Bel mij direct voor een afspraak op 085-301-2722 of mail naar: abe@gortcoaching.nl

Kies hier voor een andere coach in jouw regio

DIT IS ABE: Resultaatgericht, humoristisch, empathisch, ondersteunend en effectief.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Specialisaties: Zorg, Onderwijs, Ondernemers, Millennials, Perfectionisten, Vitaliteit, Patronen doorbreken, Zelfvertrouwen, Zingeving, Work-life balance, Big Five, NLP, Mindfulness, Loopbaanadvies, Hoogsensitieven, Faalangst, Solliciteren, Artsen, Expats, Noloc, Loopbaanbegeleiding, Counselling, PHD, Sporters, Mediator

“Samen zoeken wij naar iets nieuws waar je weer energie van krijgt en waar je je tanden in wilt zetten!“

Je kan bij mij terecht met vragen over

Bedenk je bij onderstaande vragen waar jij jezelf in herkent, zodat ik je er gericht en effectief mee kan helpen! Meestal zijn het meerdere vragen waarin jij jezelf zult herkennen en dat is prima..

 • De dilemma’s waar jij tegen aan loopt in werk en privé: hoe hervind ik mijn work–life balans?
 • Jouw zoekrichting: waarin ligt voor mij de nieuwe uitdaging?
 • Jouw vitaliteit: hoe krijg ik de energie terug die ik altijd had?
 • Jouw kwaliteiten: waar ben ik nou eigenlijk écht goed in?
 • Jouw zelfvertrouwen: hoe hervind ik mijn krachtige en doortastende ik?
 • Jouw zingeving: hoe ben ik in staat om in mijn werk het verschil te maken?
 • Jouw motivatie: hoe krijg ik weer zin in mijn werk?
 • Jouw twijfels: hoe kan ik leren voor mij goede beslissingen te nemen?
 • Jouw missie: hoe formuleer ik mijn doelen die er voor mij écht toe doen?
 • Jouw loopbaanplan: hoe ziet mijn carrière er over 5 jaar uit?

Zo werk ik

Het is mijn persoonlijke missie om de mensen om mij heen een vitaal perspectief te bieden in hun werk en leven. Ik schoolde mezelf om tot coach en loopbaanadviseur en in 2008 startte ik mijn eigen praktijk. Een beslissing waar ik nog elke dag volop van geniet.

Ik weet hoe het voelt om te twijfelen. Die onzekerheid vormde de start van mijn eigen zoektocht. Ik heb ervaren dat twijfel onder ogen zien en onderzoeken waar het vandaan komt, een opening biedt naar iets nieuws, spannends en moois.

Zelf de regie nemen over leven en werk
Ik leer je om zelf de regie nemen over jouw leven en werk. Ik laat je zien en ervaren waartoe je zelf allemaal in staat bent. Door met méér plezier en kracht in het leven te staan. Vertrouwen op je eigen, unieke talenten. Ik geef je de moed en daadkracht om jouw eigen weg te volgen. Daarbij bied ik structuur en helderheid zodat je jouw professionele én persoonlijke doelstellingen kunt bereiken.

Ik zal je zoveel mogelijk gericht aan de slag zetten met persoonlijke opdrachten, oefeningen en tests. Dat kan in de praktijk betekenen dat je gaat onderzoeken wat jouw carrière-drijfveren en competenties zijn of ga je aan de slag met welk type werknemer je nu eigenlijk bent en hoe je hierop aansluitend een passende functie en werkomgeving kunt selecteren.

Allemaal zoveel mogelijk toegespitst op jouw persoon en jouw situatie!

Samenvattend:

Samen creëren we voor jou een nieuw perspectief door effectief en methodisch te werken en je te ondersteunen vanuit mijn eigen ervaringsdeskundig perspectief.

Certificeringen

 • Arbeid & Organisatie Psychologie – Open Universiteit
 • Post- HBO counselling en coaching, Phoenix Professionele communicatie: NLP practitioner, Systemisch werken, Transactionele Analyse (TA)
 • Orthomoleculair geneeskundige: vanuit het geheel kijken naar het welzijn van het individu.
 • Sollicitatietrainer. Werken aan je competenties.
 • Gecertificeerd Tester (Orga/Meurs)
 • Personal Branding – hoe verkoop je jezelf (via social media) en hoe maak je jouw perfecte elevatorpitch.

Reviews

 • “Via via kwam ik bij Abe terecht. Ik zag er tegenop mijn problemen te bespreken met iemand die ik niet ken. Abe stelde mij meteen op mijn gemak en begreep heel goed met welke uitdagingen ik te maken had. Hij gaf me heldere opdrachten. Daardoor kreeg ik een goed beeld van wat bij mij past. Ik vond het contact met Abe erg prettig, zijn gevoel voor humor en het feit dat hij niet al te strikt op de tijd let. Hij heeft me laten zien welke kwaliteiten ik meer kan inzetten en daardoor zie ik weer perspectief in mijn huidige werk.”
 • “In mijn zoektocht naar de juiste baan kwam ik bij Abe. Ik kreeg van hem meer handvatten dan ik van tevoren had verwacht. De gesprekken en tests waren erg verhelderend, met name de bespreking ervan. Het werd me duidelijk hoe de uitkomst gebonden is aan de persoon die je op dit moment bent en het beeld dat je van jezelf hebt. Abe is oprecht geïnteresseerd en tegelijk confronterend, met een doel voor ogen. Ik was het vertrouwen in mezelf een beetje kwijt, maar Abe heeft me gestimuleerd het heft weer in eigen hand te nemen.”
 • “Ik heb Abes hulp ingeschakeld bij het kiezen van een nieuwe baan om inzicht te krijgen in mijn drijfveren, sterktes en zwaktes. Ik heb de gesprekken met Abe als bijzonder aangenaam ervaren. Hij straalt rust, begrip en empathie uit. Hij verplaatste zich volledig in mijn situatie en stelt duidelijk de cliënt centraal. Abe heeft mij niet een richting in geduwd maar slechts mijn gedachten begeleid. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Naast de inhoudelijke gesprekken was er ook tijd voor informele en persoonlijke uitwisseling van gedachten. Ik heb nooit ervaren dat er een bepaalde tijdsdruk op onze gesprekken zat. Dankzij de begeleiding heb ik zelfverzekerd mijn keuze gemaakt voor mijn nieuwe functie. Abe is een aanrader voor iedereen die een duwtje in de juiste richting nodig heeft!”
 • “Abe is een prettige en doortastende coach. Hij hielp mij om richting te kiezen in mijn loopbaan en concrete de stappen te zetten. Na het traject vond ik snel een baan.”
 • Via het ontwikkeladvies voor 45 plussers (traject via Rijksoverheid) ben ik bij Abe gekomen. Abe is vriendelijk, rustig, empathisch, positief en deskundig. Ik voelde me al snel op mijn gemak bij hem. De opdrachten van én gesprekken met Abe hebben mij inzicht gegeven over mijzelf als persoon en over mijzelf in relatie tot werksituaties. Dit heeft mij geholpen om keuzes te maken voor mijn verdere loopbaan."

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • 1 op 1 coaching
 • Wandelcoaching
 • E-coaching / online coaching
 • Coaching-on-the-job

Helaas is Abe Hainja niet meer beschikbaar