Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

OVER ONS

GORTcoaching is een family owned coachbureau wat bestaat sinds 2009 met meer dan 800 locaties in heel Nederland. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een waardevol coachtraject hebben doorlopen. Wij bedienen als marktleider de grootzakelijke markt, het MKB, overheid én particulieren met meer dan 60 soorten coaching.  Als je een gecertificeerde life changing coach zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder!

Certificeringen GORTcoaching
Certificeringen GORTcoaching

MISSIE

Het mogelijk maken van waardevolle inzichten die actief bijdragen aan het behalen van jouw professionele en persoonlijke doelen.

VISIE

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  1. bewustwording en persoonlijke groei
  2. het vergroten van zelfvertrouwen en
  3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

LEES VERDER

Certificeringen

Wist je dat we samen met onze coaches over meer dan 30 verschillende certificeringen beschikken?

The story of GORTcoaching

Wist je dat GORTcoaching 10 jaar geleden is opgericht door arbeids- en organisatiepsycholoog Tosca Gort?

9 zekerheden van GORT

Wist je dat ons coachbureau jou 9 zekerheden te bieden heeft? Lees snel verder!

In de pers

Wist je dat GORTcoaching regelmatig expert is bij EditieNL, RTLnieuws en vele andere pers?

ONZE TEAMWAARDEN

Persoonlijke ontwikkeling als levenswijze

Met hart en ziel geloven we in en werken we aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Resultaat

We leveren een constante hoge kwaliteit door altijd verantwoordelijkheid te nemen voor het beste resultaat.

Continue kwaliteitsverbetering

We werken continu aan verbeteringen en innovaties geïnspireerd door onze visie.

Verbondenheid

Door samen te werken creëren we intens veel meerwaarde voor onze klanten en kunnen we onze dromen waarmaken.

TEAM HOOFDKANTOOR

Tosca Gort

Tosca Gort

Algemeen Directeur

Over Tosca:

Ik ben de ”creative director” van GORTcoaching en verantwoordelijk voor de visie, missie en waarden van GORTcoaching. Ik ben de drijvende kracht die binnen groepen altijd net een stapje verder durft te denken. GORTcoaching is voor mij een droom die uitkomt en het is een eer om elke dag samen te werken met de beste a&o psychologen en coaches van Nederland!

Je kunt mij omschrijven als ondernemend, lange termijn denker, pragmatisch en creatief.

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

Sales directeur | Belafspraak

Over Thomas:

Ik heb geleerd dat zakelijk succes valt of staat met de mensen in een organisatie. Ondernemen in een team met mensen die samen werken aan het beste coachbureau van Nederland. Dit geeft me iedere dag weer veel energie en daar krijg ik geen genoeg van!

Je kunt mij omschrijven als betrouwbaar, doortastend, klantgericht en mensgericht.

Cheryl Kamermans

Cheryl Kamermans

Sales support | Belafspraak

Over Cheryl:

Werken met en voor mensen is altijd mijn belangrijkste drijfveer geweest. Ik word blij van taken die uitvoerend, dienstverlenend en klantgericht zijn.

Niet voor niks heb ik daarom ruim 15 jaar ervaring in het office management.

Ik laat me graag inspireren door nieuwe mensen en ervaringen en daarom vind ik het samenwerken in het team van GORTcoaching super fijn.

Je zou mij kunnen omschrijven als ondersteunend, adaptief, meewerkend en actief. Kwaliteiten die in ons support team goed van pas komen.

Sabine Hayn

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager Coaches | Opleidingscoördinator

Over Sabine:

Na een aantal jaren op de werkvloer heb ik gekozen voor een carriere switch en zit ik nu helemaal op mijn plek bij GORTcoaching. Vanuit mijn interesse in het optimaliseren van menselijke prestaties
en vanuit mijn interesse in psychologie op de werkvloer heb ik de master in arbeid- en organisatiepsychologie afgerond. Ik ben graag
bezig met persoonlijke ontwikkeling om zo ook anderen te kunnen helpen hun talenten maximaal te benutten. Bij GORTcoaching kan ik me vanuit mijn openheid en energie bezig houden met het verbinden van mensen en met het verbeteren van processen om
de organisatie en haar mensen vooruit te helpen.

Je zou mij kunnen beschrijven als energiek, enthousiast en leergierig.

Arjen Beerepoot

Arjen Beerepoot

Marketing Consultant

Over Arjen:

Ik ben een sociaal en optimistisch persoon die graag naar mensen luistert, met mensen meedenkt en een pro-actieve werkhouding heeft. Daarnaast ben ik zeer creatief en van nature een nuchter persoon.

Bij GORTcoaching kreeg ik de kans om al mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen. In ons team ben ik met veel plezier bezig om nieuwe, toffe concepten realiteit te maken en draag ik bij aan de continue kwaliteitsverbetering. Ik vind het heel leuk om in dit team te werken waar iedereen met kennis en motivatie samen naar één doel werkt, namelijk mensen met een coachvraag helpen.

Ik zou mijzelf omschrijven als nieuwsgierig, sociaal en gedreven.

Titia de Vries

Titia de Vries

Projectleider en hoofdtrainer

Over Titia:
Ik ben zelfstandig coach en supervisor. Daarnaast al meer dan 40 jaar ervaring in het werken met mensen, zowel individueel als in groepen waarin communicatie het hoofdthema is. Ik heb eerder gewerkt als communicatieadviseur, projectmanager en executive bij communicatieafdelingen.

Vanaf 2003 ben ik werkzaam als coach, supervisor en als trainer en docent/ ontwikkelaar van opleidingen en trainingsmodules bij de grootste opleidingsorganisatie van Nederland (NCOI/ Boertien Vergouwen Overduin). Nu daarnaast ook projectleider Opleidingen en Hoofdtrainer bij GORTcoaching, waarin ik inhoudelijk verantwoordelijk is voor zowel de huidige als de nieuw te ontwikkelen opleidingen.

Marloes van Hamburg

Marloes van Hamburg

Opleidingsconsultant

Over Marloes:

Ik heb enkele jaren werkervaring binnen de facilitaire dienstverlening en altijd al interesse gehad in de mensenkant ervan. Hoe werken grote teams samen, hoe is de communicatie binnen het bedrijf, hoe blijven mensen gemotiveerd en wat zijn de drijfveren van de medewerkers. Vooral de wijze waarop je organiseert en ontzorgt heeft uiteindelijk invloed op de resultaten. Met deze ervaring en interesse kwam ik bij GORTcoaching terecht. De coachwereld inspireert mij omdat er aandacht is voor de passie, eigenheid, kwaliteiten en de ontwikkeling van mensen.

Bij GORTcoaching krijg ik de kans om intensief samen te werken in een gemotiveerd team. Ieder met andere kwaliteiten en toegevoegde waarde voor het bedrijf. Een omgeving waarin we elkaar uitdagen en daarmee uiteindelijk betere resultaten kunnen behalen.

Vanuit mijn focus op efficiency en een klantgerichte aanpak kan ik binnen mijn functie als Office Manager / Financieel medewerker bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Je kunt mij omschrijven als: leergierig, resultaatgericht, klantgericht, accuraat.

Martine Pelle

Martine Pelle

Office assistant

Over Martine:

​Het helpen van mensen op een manier zodat degene zijn of haar kwaliteiten het meest gaat benutten en iemand laten ontdekken wat hij of zij echt wil vind ik een interessant materie. Mijn ruim 30 jaar ervaring in uiteenlopende ondersteunende functies bij verschillende bedrijven veelal in de automotive zal ik inzetten in mijn functie als Office Assistant.

In een ondersteunde en klantgerichte functie voel ik mij het meest thuis en ik laat graag alles op rolletjes lopen. Door collega’s werk uit handen te nemen zodat zij hun werk goed kunnen doen en zorgen dat klanten tevreden zijn, daar krijg ik voldoening van.

Bij GORTcoaching zit ik dus op de goede plek. Je kan mij omschrijven als efficiënt, gestructureerd, betrokken en loyaal.

Nancy Nieuwenhuis

Nancy Nieuwenhuis

Office Assistant

Over Nancy:
Ik hou van organiseren, leren, veelzijdigheid en werken in een leuk team. Het GORTcoaching team heeft mij in een hele korte tijd een betrokken, geïnteresseerd en ambitieus gevoel geven en mij zeer welkom geheten.
Een bedrijf met een zeer persoonlijke aanpak en altijd in ontwikkeling en daarmee ik zelf dus ook. Ik ben heel blij om met dit fantastische team aan een nieuw avontuur te beginnen.

Je kunt mij omschrijven als enthousiast, sociaal en gedreven.

Lars Koster

Lars Koster

Marketing Trainee

Over Lars:
Als student toegepaste psychologie zou je denken dat ik een sociale richting op zou willen gaan. Daarentegen wil ik het tegenovergestelde van dat. Marketing en Consumer Psychology zijn twee onderwerpen waar ik met veel passie naar kijk. Hier kan ik bij GORTcoaching mee aan de slag. Tijdens mijn studie heb ik veel kennis opgedaan van het beïnvloeden, beoordelen van gedrag en onderzoek. Wat ik naast Marketing ook graag in de praktijk terugbreng.

Ik kijk op het leven met een lach. Genieten van het leven is voor mij erg belangrijk. Dit genieten doe ik op dit moment door te sporten (voornamelijk basketbal) en door mijn vriendenkring.

Ik ben bij GORTcoaching gekomen omdat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Iets nieuws doen om te zien of ik in de goede richting ga. Bij deze uitdaging ga ik veel nieuwe praktijk kennis opdoen en skills en tools leren. Ik haal mijn enthousiasme hier ook uit. Het leren van nieuwe kennis maakt mij een sterkere professional in wording.

Ik beschrijf mijzelf als Assertief, Zelfstandig, Spraakzaam, Humoristisch.

NIEUWSTE BLOGS

Vergoedingsmogelijkheden coachtraject GORTcoaching

Vergoedingsmogelijkheden coachtraject GORTcoaching

Je hebt behoefte aan coaching en wilt graag precies weten welke vergoedingsmogelijkheden er zijn. Gelukkig zijn er meerdere manieren om toegang te krijgen tot een coachbudget. Bekijk het stappenplan hieronder om uit te zoeken welke optie voor jou geschikt is. Optie 1:...

Lees meer
Wat kan je verwachten van GORTcoaching?

Wat kan je verwachten van GORTcoaching?

GORTcoaching is een coachbureau met diverse locaties in Nederland. GORTcoaching is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door tevreden klanten die voor een eerlijke prijs een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Wie met ons werkt, ervaart dat we integer...

Lees meer
NOLOC Coach

NOLOC Coach

GORTcoaching is aangesloten bij het NOLOC Loopbaanadvies Amersfoort Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals in Nederland. Noloc heeft als belangrijkste doel om de loopbaanprofessie naar een volwassen beroepsstatus te brengen met een...

Lees meer

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is erop gericht om mensen te helpen loopbaanvraagstukken in kaart te brengen en acties naar aanleiding hiervan op gang te brengen. Op lange termijn moet de werknemer, of werkloze op eigen kracht verder kunnen werken aan zijn/haar eigen loopbaan....

Lees meer
Titia de Vries – Hoofdtrainer

Titia de Vries – Hoofdtrainer

Titia de Vries (1957) is  zelfstandig coach en supervisor. Ze heeft meer dan 40 jaar ervaring in het werken met mensen, zowel individueel als in groepen waarin communicatie het hoofdthema is. Ze werkte aanvankelijk als communicatieadviseur, projectmanager en executive...

Lees meer
Zo ben je goed voorbereid op de terugkeer naar kantoor

Zo ben je goed voorbereid op de terugkeer naar kantoor

Langzaam gaat het land van het slot. Ook kantoren zullen weer vaker opengaan. Hoe wen je aan dat nieuwe ritme? En hoe houd je gezonde gewoontes in stand? Arbeidspsycholoog Tosca Gort en vitaliteitsdeskundige Marije de Vries geven advies. Voorkomen dat je overprikkeld...

Lees meer
Coach column Angeline

Coach column Angeline

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Angeline een beetje beter kennen....

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Binnenkort delen wij groot nieuws! Mis het niet en meld je direct aan: