GORTcoaching - Vind uw coach - Over ons

Over ons

GORTcoaching is een familiebedrijf gespecialiseerd in individuele coaching en teamcoaching. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Wij werken veel voor bedrijven, particulieren en ambitieuze coachbureaus die hun coaches nog beter willen laten presteren. Kortom als u iets met coaching wilt bent u bij ons aan het juiste adres en helpen we u graag verder!

Visie op coaching

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  1. bewustwording en persoonlijke groei
  2. het vergroten van zelfvertrouwen en
  3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

Visie GORTcoaching

De visie van ons GOCOteam is: ”Resultaat door coaching voor iedereen mogelijk maken”. Aansluitend daarop is onze missie: ”De beste coach in elke plaats”. En dit alles natuurlijk altijd vanuit onze slogan: ”hart voor de mens, liefde voor het vak”.

over ons

Tevreden klanten

Locaties in heel Nederland

Topcoaches & psychologen

Jaar doorlopend in ontwikkeling

Waarom kiezen voor GORTcoaching?

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Het verhaal achter GORTcoaching

GORTcoaching is in 2008 in Utrecht begonnen als kleine coachpraktijk aan huis. Door samen te werken met collega’s is deze kleine praktijk uitgegroeid tot een prachtig landelijk coachbureau. Voor mij persoonlijk is het fijne aan coaching dat het uitgangspunt positief is, jij bent als mens al geweldig zoals je nu bent en waarmee kunnen wij jou van dienst zijn om nog beter te worden? Gelijkwaardigheid tussen coach en coachee zijn daarbij vanzelfsprekend en waarom niet je proces versnellen door iemand die je de juiste vragen durft te stellen? Op zoek naar inspiratie voor bedrijfsbrede samenwerking? Lunch een keer mee, neem contact met ons op via: tosca@gortcoaching.nl of kijk op toscagort.nl.

Directeur & oprichter,

Tosca Gort - Arbeids- & Organisatie Psycholoog, GORTcoaching.nl

“Wij zijn er trots op dat we in 8 jaar zijn uitgegroeid tot het nummer één coachbureau van Nederland. Als autoriteit voelen we ons verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de nieuwe standaard die wij neerzetten op het gebied van kwaliteit, resultaat en service.”

“Wij zijn er trots op dat we in 8 jaar zijn uitgegroeid tot het nummer één coachbureau van Nederland. Als autoriteit voelen we ons verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de nieuwe standaard die wij neerzetten op het gebied van kwaliteit, resultaat en service.”

Hoe we samenwerken met onze coaches

GORTcoaching is ontstaan door samen te werken en krachten te bundelen. Je voelt je thuis in ons team als je een passie hebt voor het vak dat coachen heet en het ook echt ziet als een vak. Wij zijn begonnen als een kleine club maar door de vraag groeide we al snel  uit tot een van de grootste coachbureaus van Nederland.

Selectie
Nadat een coach door de eerste 2 selectie rondes is gekomen nodigen we haar (of hem) graag een keer uit op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek gaat voornamelijk over waarden en de praktische uiting hiervan binnen GORTcoaching. De volgende stap is dan een uitgebreide inwerkdag.

Verbinding
GORTcoaching is opgezet door professionals voor professionals en alle systemen zijn er op ingericht dat een coach die aangesloten is bij GORTcoaching beter zal kunnen functioneren dan dat een coach dat als eenpitter zou kunnen. Een van onze waarden is verbinding met elkaar en dat uit zich in intervisies, regiomeetings, coachdagen, workshops en fun zoals BBQ’s op kantoor. Wij geloven er in dat we door samen te werken uiteindelijk meer kwaliteit en waarde kunnen leveren aan klanten.

Kwaliteitsmanagers
Een ander voordeel van samenwerken in een team is de samenwerking met de kwaliteitsmanagers. Zij zorgen samen met de coaches ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt voor klanten. De kwaliteitsmanagers spreken dagelijks met de coaches en zorgen ervoor dat iedereen hoog blijft scoren op alle Kritieke Prestatie Indicatoren. Wij meten kwaliteit op zo’n 25 punten en vinden dat zowel inhoudelijke als praktische zaken belangrijk zijn.

Familiebedrijf
GORTcoaching is een krachtig familiebedrijf en betrouwbare werkgever. Keuzes worden gemaakt op basis van lange termijn overwegingen waarbij goede relaties met klanten en coaches belangrijk zijn. Er is veel ruimte voor innovaties die bijdragen aan de stabiele en snelle groei van het bedrijf. Veel coaches dragen bij aan deze innovaties en zo vormen we samen een lerende netwerkorganisatie.

Neem een 360 graden kijkje bij onze coaches

360_0030_Stitch_XHC

Onze teamwaarden zijn:

Persoonlijke ontwikkeling als levenswijze

Met hart en ziel geloven we in en werken we aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Verbondenheid GORTcoaching

Door samen te werken creëren we intens veel werkplezier en kunnen we onze professionele dromen waarmaken.

Continue kwaliteitsverbetering

We werken continu aan verbeteringen en innovaties geïnspireerd door onze visie.

Resultaat

We leveren een constante hoge kwaliteit door altijd verantwoordelijkheid te nemen voor het beste resultaat.

Het team op het hoofdkantoor:

Tosca Gort

Tosca Gort

Algemeen directeur - tosca@gortcoaching.nl

Ik ben de ”creative director” van GORTcoaching en verantwoordelijk voor de visie, missie en waarden van GORTcoaching. Ik ben de drijvende kracht die binnen groepen altijd net een stapje verder durft te denken. GORTcoaching is voor mij een droom die uitkomt en het is een eer om elke dag samen te werken met de beste a&o psychologen en coaches van Nederland!

Je kunt mij omschrijven als ondernemend, lange termijn denker, pragmatisch en creatief.

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

Financieel directeur - thomas@gortcoaching.nl

Ik heb geleerd dat zakelijk succes valt of staat met de mensen in een organisatie. Ondernemen in een team met mensen die samen werken aan het beste coachbureau van Nederland. Dit geeft me iedere dag weer veel energie en daar krijg ik geen genoeg van!

Je kunt mij omschrijven als betrouwbaar, doortastend, klantgericht en mensgericht.

Robbert Lindeman

Robbert Lindeman

ICT manager - robbert@gortcoaching.nl

In een organisatie voel ik me op mijn gemak om een soort Zwitsers zakmes te zijn, een sociale nerd als je dat wilt noemen. Door les te geven aan verschillende soorten werknemers heb ik geleerd snel te schakelen en me in te leven in wat mensen nodig hebben om verder te komen.

Je kunt mij omschrijven als doortastend, vrolijk, creatief, analytisch en empathisch.

Sander van der Horst

Sander van der Horst

Kwaliteitsmanager - sander@gortcoaching.nl

In het dagelijks leven werk ik graag samen met ambitieuze, creatieve en inspirerende mensen die mij helpen om mijn blikveld te verbreden. Wanneer ik nieuwe mogelijkheden ontdek, blijf ik niet stil staan maar neem ik initiatief!

Je kunt mij omschrijven als een strategische denker, initiatiefnemer en betrouwbaar.

Joline Wortelboer

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager - joline@gortcoaching.nl

Ik kan een bijdrage leveren aan het team van GORTcoaching door mijn enthousiasme en betrokkenheid. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt binnen een organisatie. Hierin vind ik een transparante en communicatieve houding waardevol en treedt dan ook diplomatiek op in gesprekken. Ik neem een actieve, leidende rol in binnen groepsprocessen en voel me erg verantwoordelijk voor het slagen van een team.

Je kunt mij omschrijven als toegankelijk, energiek, assertief.

Justine Filippo

Justine Filippo

Trainee - justine@gortcoaching.nl

Tijdens mijn opleiding Gezondheidspsychologie is mijn interesse voor training en coaching gewekt. Ik ben erachter gekomen dat de positieve psychologie mij aanspreekt en dat het uitgangspunt van training en coaching hier mooi bij aansluit. Ik vind het fijn om mensen in hun kracht te zien staan en hieraan te kunnen bijdragen. Tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching wil ik mijzelf verder ontwikkelen en meer ervaring op doen als trainer.

Je kunt mij omschrijven als empatisch, gedreven en leergierig.

Shaun Sturgess

Shaun Sturgess

Trainee - shaun@gortcoaching.nl

Bij het volgen van mijn studie psychologie kwam ik er al snel achter dat mijn interesse ligt bij de sociale psychologie waardoor ik nu met veel plezier de master sociale & organisatie psychologie volg. Op professioneel vlak bevind ik me graag in een uitdagende omgeving waarbij inlevingsvermogen en flexibiliteit vereist zijn. Tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching wil ik mijn opgedane kennis combineren met mijn sociale openheid om daarmee een mooie bijdrage te kunnen leveren aan GORTcoaching.

Je kunt mij omschrijven als: sociaal, meedenkend en doortastend.

Emma van Arragon

Emma van Arragon

Trainee - emma@gortcoaching.nl

Tijdens mijn studie psychologie merkte ik dat erg geïnteresseerd was in groepsprocessen, hoe mensen op elkaar reageren en hoe je het beste uit jezelf/een team kan halen. Ik vind het heel interessant om te zien hoe een persoon of team met de juiste mindset beter kan presteren dan een persoon of team die die mindset niet heeft. Omdat het binnen mijn studie vooral bij theorie blijft, hoop ik tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching meer over groepsprocessen en training en coaching in de praktijk te leren.  

Je kunt mij omschrijven als nieuwsgierig, ambitieus en harmonieus.

Julian Blauwhoff

Julian Blauwhoff

Trainee - julian@gortcoaching.nl

Na mijn studies Consumentenwetenschappen en Entrepreneurship ben ik uiteindelijk de master Arbeids- en organisatiepsychologie gaan doen. Bij deze studie voelde ik mij echt op mijn plek en daarom heb ik besloten dat ik hier zeker mee verder wil. Specifiek vind ik het interessant hoe ieder mens met zijn of haar kwaliteiten het maximale uit zichzelf kan halen en de grote rol die mindset hierbij kan spelen. Coaching kan hier naar mijn idee een belangrijk hulpmiddel bij zijn. Ik verwacht dat ik hier tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching alleen maar meer over zal leren!

Je kunt mij omschrijven als: open-minded, proactief en ondernemend

Barbara Dijkhuizen

Barbara Dijkhuizen

Trainee - barbara@gortcoaching.nl

Tijdens een minor Sociale & Organisatiepsychologie en een cursus Positieve Psychologie, die ik heb gevolgd naast mijn studies Arbeidsrecht en Neerlandstiek, heb ik ontdekt dat ik een grote passie heb voor de sturende kracht van taal, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik vind het mooi om te zien hoe een positieve en inspirerende aanpak ertoe kan leiden dat iedereen de beste versie kan worden van zichzelf. Het begeleiden van mensen geeft mij heel veel energie. Gedurende mijn traineeship bij GORTcoaching hoop ik te ontdekken of ik coaching na mijn afstuderen ook op professioneel vlak wil gaan uitoefenen.

Je kunt mij omschrijven als ambitieus, empathisch en positief.

Jochem Bukman

Jochem Bukman

Trainee - Jochem@gortcoaching.nl

Al voor mijn studie Psychologie was ik bij andere mensen opzoek naar de connectie met anderen. Hierbij zoek ik dan ook graag de diepgang op. Later in mijn studie vond ik in trainingen geven echt mijn passie. Hoe mensen in een groep elkaar kunnen helpen om zoveel mogelijk uit hun eigen ontwikkeling te halen fascineert mij ontzettend, en ik draag dan ook graag bij aan dit proces. Tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching wil ik door middel van workshops geven mijn trainers-vaardigheden verder ontwikkelen. Ik verwacht veel te leren van het meedraaien in deze professionele organisatie!

Je kunt mij omschrijven als: gedreven, breed geïnteresseerd en positief.

Joëlle van Hoorn

Joëlle van Hoorn

Trainee - joelle@gortcoaching.nl

Bijdragen aan het groeiproces van anderen, zowel op individueel als op groepsniveau, is wat mij gelukkig maakt! Anderen zien floreren geeft mij een enorme energieboost. Door mijn ervaring in topsport en met de kennis van sociale psychologie heb ik geleerd hoe mensen op het hoogste niveau kunnen presteren. Recent heb ik geleerd hoe waardevol coaching en training zijn op het vlak van persoonlijke groei. Het is mijn ambitie om me verder in deze vakgebieden te ontwikkelen. Dit verwacht ik te doen tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching.

Je kunt mij omschrijven als loyaal, empathisch, nieuwsgierig en idealistisch

Hardy de Heer

Hardy de Heer

Trainee - hardy@gortcoaching.nl

Mijn vroege interesse in persoonlijke ontwikkeling heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik psychologie ben gaan studeren. Ik hou ervan om op een persoonlijk niveau met mensen te werken, en om psychologische kennis te gebruiken om zowel innerlijke vervulling als extern succes op verschillende gebieden van het leven voor mezelf en voor anderen te vergroten. Als trainee bij GORTcoaching hoop ik met mijn gedrevenheid en creativiteit veel bij te dragen, en om veel te leren over hoe coaching op hoog niveau in zijn werk gaat.

Je zou me kunnen omschrijven als gedreven, optimistisch, en empathisch.

De Alumni van GORTcoaching

Bij GORTcoaching hebben we onze ontwikkeling en de totstandkoming van onze kwaliteit uiteraard te danken aan de fantastische inzet van van oud-mederwerkers en voormalige Trainees! Wij zijn heel trots met ze te hebben samengewerkt. Wilt u zien wie deze kanjers zijn?

Bekijk onze Alumni

Het gehele team van Gortcoaching met de coaches

Onder andere deze klanten gingen u voor

De coaches van GORTcoaching zijn onder andere aangesloten bij