GORTcoaching - Vind uw coach - Over ons
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Over ons

GORTcoaching is een familiebedrijf gespecialiseerd in individuele coaching en teamcoaching. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Wij werken veel voor bedrijven, particulieren en ambitieuze coachbureaus die hun coaches nog beter willen laten presteren. Kortom als u iets met coaching wilt bent u bij ons aan het juiste adres en helpen we u graag verder!

Visie GORTcoaching

De visie van ons GOCOteam is: ”Resultaat door coaching voor iedereen mogelijk maken”. Aansluitend daarop is onze missie: ”De beste coach in elke plaats”. En dit alles natuurlijk altijd vanuit onze slogan: ”hart voor de mens, liefde voor het vak”.

Visie op coaching

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  1. bewustwording en persoonlijke groei
  2. het vergroten van zelfvertrouwen en
  3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

over ons

Certificeringen & Testen

Locaties in heel Nederland

Topcoaches & psychologen

Jaar doorlopend in ontwikkeling

Dit is waarom betrokken HR-managers kiezen voor GORTcoaching

R

GORTcoaches zijn deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches. GORTcoaches zijn inspirerend en authentiek en kunnen dat extraatje bieden wat coaching zo bijzonder en ”life changing” maakt.

R

Heldere communicatie en service

Wij geven altijd toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en er als u ons belt. Hierdoor kunnen we iedereen snel en goed helpen.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Meetbare veranderingen en concrete resultaten, daar gaat het om bij GORTcoaches. Laat u informeren over hoe wij resultaat meten!

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Het verhaal achter GORTcoaching

GORTcoaching is in 2008 in Utrecht begonnen als kleine coachpraktijk aan huis. Door samen te werken met familie waanzinnig gave en inspirerende collega’s is deze kleine praktijk uitgegroeid tot een prachtig landelijk coachbureau. Voor mij persoonlijk is het fijne aan coaching dat het uitgangspunt positief is, jij bent als mens al geweldig zoals je nu bent en waarmee kunnen wij jou van dienst zijn om de puntjes op de i te zetten? Gelijkwaardigheid tussen coach en coachee zijn daarbij vanzelfsprekend en waarom niet je proces versnellen door iemand die je de juiste vragen durft te stellen? Op zoek naar inspiratie voor bedrijfsbrede samenwerking? Lunch een keer mee, neem contact met ons op via: tosca@gortcoaching.nl of kijk op toscagort.nl.

Directeur & oprichter,

Tosca Gort - Arbeids- & Organisatie Psycholoog, GORTcoaching.nl

“Wij zijn er trots op dat we in 8 jaar zijn uitgegroeid tot het nummer één coachbureau van Nederland. Als autoriteit voelen we ons verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de nieuwe standaard die wij neerzetten op het gebied van kwaliteit, resultaat en service.”

“Wij zijn er trots op dat we in 8 jaar zijn uitgegroeid tot het nummer één coachbureau van Nederland. Als autoriteit voelen we ons verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de nieuwe standaard die wij neerzetten op het gebied van kwaliteit, resultaat en service.”

Hoe we samenwerken met onze coaches

GORTcoaching is ontstaan door samen te werken en krachten te bundelen. Je voelt je thuis in ons team als je een passie hebt voor het vak dat coachen heet en het ook echt ziet als een vak. Wij zijn begonnen als een kleine club maar door de vraag groeide we al snel  uit tot een van de grootste coachbureaus van Nederland.

Selectie
Nadat een coach door de eerste 2 selectie rondes is gekomen nodigen we haar (of hem) graag een keer uit op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek gaat voornamelijk over waarden en de praktische uiting hiervan binnen GORTcoaching. De volgende stap is dan een uitgebreide inwerkdag.

Verbinding
GORTcoaching is opgezet door professionals voor professionals en alle systemen zijn er op ingericht dat een coach die aangesloten is bij GORTcoaching beter zal kunnen functioneren dan dat een coach dat als eenpitter zou kunnen. Een van onze waarden is verbinding met elkaar en dat uit zich in intervisies, regiomeetings, coachdagen, workshops en fun zoals BBQ’s op kantoor. Wij geloven er in dat we door samen te werken uiteindelijk meer kwaliteit en waarde kunnen leveren aan klanten.

Kwaliteitsmanagers
Een ander voordeel van samenwerken in een team is de samenwerking met de kwaliteitsmanagers. Zij zorgen samen met de coaches ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt voor klanten. De kwaliteitsmanagers spreken dagelijks met de coaches en zorgen ervoor dat iedereen hoog blijft scoren op alle Kritieke Prestatie Indicatoren. Wij meten kwaliteit op zo’n 25 punten en vinden dat zowel inhoudelijke als praktische zaken belangrijk zijn.

Familiebedrijf
GORTcoaching is een krachtig familiebedrijf en betrouwbare werkgever. Keuzes worden gemaakt op basis van lange termijn overwegingen waarbij goede relaties met klanten en coaches belangrijk zijn. Er is veel ruimte voor innovaties die bijdragen aan de stabiele en snelle groei van het bedrijf. Veel coaches dragen bij aan deze innovaties en zo vormen we samen een lerende netwerkorganisatie.

Neem een 360 graden kijkje bij onze coaches

360_0030_Stitch_XHC

Onze teamwaarden zijn:

Persoonlijke ontwikkeling als levenswijze

Met hart en ziel geloven we in en werken we aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Verbondenheid GORTcoaching

Door samen te werken creëren we intens veel werkplezier en kunnen we onze professionele dromen waarmaken.

Continue kwaliteitsverbetering

We werken continu aan verbeteringen en innovaties geïnspireerd door onze visie.

Resultaat

We leveren een constante hoge kwaliteit door altijd verantwoordelijkheid te nemen voor het beste resultaat.

Het team op het hoofdkantoor:

Tosca Gort

Tosca Gort

Algemeen directeur - tosca@gortcoaching.nl

Ik ben de ”creative director” van GORTcoaching en verantwoordelijk voor de visie, missie en waarden van GORTcoaching. Ik ben de drijvende kracht die binnen groepen altijd net een stapje verder durft te denken. GORTcoaching is voor mij een droom die uitkomt en het is een eer om elke dag samen te werken met de beste a&o psychologen en coaches van Nederland!

Je kunt mij omschrijven als ondernemend, lange termijn denker, pragmatisch en creatief.

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

Financieel directeur - thomas@gortcoaching.nl

Ik heb geleerd dat zakelijk succes valt of staat met de mensen in een organisatie. Ondernemen in een team met mensen die samen werken aan het beste coachbureau van Nederland. Dit geeft me iedere dag weer veel energie en daar krijg ik geen genoeg van!

Je kunt mij omschrijven als betrouwbaar, doortastend, klantgericht en mensgericht.

Robbert Lindeman

Robbert Lindeman

ICT manager - robbert@gortcoaching.nl

In een organisatie voel ik me op mijn gemak om een soort Zwitsers zakmes te zijn, een sociale nerd als je dat wilt noemen. Door les te geven aan verschillende soorten werknemers heb ik geleerd snel te schakelen en me in te leven in wat mensen nodig hebben om verder te komen.

Je kunt mij omschrijven als doortastend, vrolijk, creatief, analytisch en empathisch.

Sander van der Horst

Sander van der Horst

Kwaliteitsmanager Business - sander@gortcoaching.nl

In het dagelijks leven werk ik graag samen met ambitieuze, creatieve en inspirerende mensen die mij helpen om mijn blikveld te verbreden. Wanneer ik nieuwe mogelijkheden ontdek, blijf ik niet stil staan maar neem ik initiatief!

Je kunt mij omschrijven als een innovatieve en energieke verbinder.

Joline Wortelboer

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager Coaches - joline@gortcoaching.nl

Ik kan een bijdrage leveren aan het team van GORTcoaching door mijn enthousiasme en betrokkenheid. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt binnen een organisatie. Hierin vind ik een transparante en communicatieve houding waardevol en treedt dan ook diplomatiek op in gesprekken. Ik neem een actieve, leidende rol in binnen groepsprocessen en voel me erg verantwoordelijk voor het slagen van een team.

Je kunt mij omschrijven als toegankelijk, energiek, assertief.

Shaun Sturgess

Shaun Sturgess

Kwaliteitsmanager Business - shaun@gortcoaching.nl

Bij het volgen van mijn studie psychologie kwam ik er al snel achter dat mijn interesse ligt bij de sociale psychologie waardoor ik nu met veel plezier de master sociale & organisatie psychologie heb gevolgd. Op professioneel vlak bevind ik me graag in een uitdagende omgeving waarbij inlevingsvermogen en flexibiliteit vereist zijn. Bij GORTcoaching combineer ik mijn opgedane kennis met mijn sociale openheid.

Je kunt mij omschrijven als: sociaal, meedenkend en doortastend.

Lex de Gouw

Lex de Gouw

Trainee - lex@gortcoaching.nl

Door mijn leven heen heb ik altijd interesse gehad in hoe de mens werkt. Ik ben er steeds meer achter gekomen hoe complex de mens is en welke factoren invloed hebben op het gedrag. Uitdagend vind ik om te kijken hoe je het beste haalt uit individuen of groepen. Op deze manier hoop ik niet alleen iedereen op de werkvloer zo effectief mogelijk te laten werken om zo als team en individueel meer resultaat te behalen, maar hoop ik ook elk individu te ondersteunen in het verwezenlijken van persoonlijke groei. Belangrijk vind ik hierbij dat elk persoon de ruimte krijgt en ervaart om te kunnen ontwikkelen. De interesse in persoonlijke ontwikkeling heeft er bij mij dan ook voor gezorgd dat ik bij GORTcoaching terecht ben gekomen.

Je kunt mij omschrijven als: optimistisch, open, analytisch en tolerant.

Alvaro Evers

Alvaro Evers

Trainee - alvaro@gortcoaching.nl

Al vanaf een jonge leeftijd is mijn passie voor psychologie ontstaan. Gedurende mijn studie is dit alleen maar toegenomen. Ik haal dan ook veel energie om mijn opgedane kennis te gebruiken voor mezelf en om anderen bij te staan het beste uit zichzelf te halen. Als trainee bij GORTcoaching wil ik een kijkje nemen achter de schermen van het allerbeste coachbureau van Nederland. Ik hoop hier te ontdekken waar mijn talenten liggen en deze verder te ontwikkelen om zo een mooie bijdrage te leveren aan de organisatie.

Je kunt mij omschrijven als: optimistisch, doelgericht en nieuwsgierig.

Hanne Michiels

Hanne Michiels

Trainee - hanne@gortcoaching.nl

Groepsverbanden en functioneren van individuen en groepen heeft mij altijd al geïnteresseerd, dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik psychologie ben gaan studeren. Interessant vind ik het om te zien hoe personen met kleine hulp of veranderingen kunnen groeien of waarom sommige groepen beter presteren dan andere groepen. Ik vind het een uitdaging om uit elke persoon het beste naar boven te halen en individuen en groepen maximaal te laten presteren. Tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching hoop ik mij verder te kunnen verdiepen in de verschillende vakgebieden van coaching en wat praktijkervaring op te doen.

Je kunt mij omschrijven als sociaal, doelgericht, nuchter en loyaal

Jurjen van den Berg

Jurjen van den Berg

Trainee -jurjen@gortcoaching.nl

Het maken van impact is voor mij altijd een sterke drijfveer geweest. Ik heb door de jaren heen in het binnen- en buitenland veel ervaring mogen opdoen in het coachen en faciliteren van groepen. Het optimaliseren van groei van een team of individu is iets wat mij persoonlijk veel voldoening geeft als Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Bij GORTcoaching kan ik deze passie voor ontwikkeling delen met mijn collega’s. Herkenbaar is de gedrevenheid waarbij hier op kantoor een landelijke bijdrage geleverd wordt aan ontwikkeling. Ik wil binnen mijn functie bijdragen door mijn kennis te delen en hierbij zelf ook geïnspireerd te raken door anderen in mijn zoektocht naar constante ontwikkeling.

Ik kan omschreven worden als gedreven, enthousiast, open en creatief

Sabine Hayn

Sabine Hayn

Trainee -sabine@gortcoaching.nl

Over hoe mensen werken heb ik al veel ervaring kunnen opdoen. Wat drijft hen? Hoe presteert men het best? Wat motiveert hen? Deze vragen houden me bezig en hebben er toe geleid dat ik economische psychologie ben gaan studeren. Vanuit mijn interesse in het optimaal laten presteren van mensen en ook mijn kennis over psychologie op de werkvloer te vergroten ben ik nu bezig met de master in arbeid- en organisatiepsychologie. Als Trainee bij GORTcoaching hoop ik met mijn openheid en extraversie waarde te kunnen toevoegen en alles over de verschillende gebieden van HR en coaching te kunnen leren. Ook zou ik graag willen verder ontdekken waar mijn sterke en zwakke punten liggen om persoonlijk te kunnen groeien.

Je kunt me omschrijven als energiek, enthousiast en leergierig.

 

Roeli de Klein

Roeli de Klein

Trainee -roeli@gortcoaching.nl

Onderwerpen als talentontwikkeling en groepsprocessen hebben altijd al mijn interesse gewekt. Het doet mij goed om mijn enthousiasme hierover over te brengen op anderen. Mijn passie ligt in het beste in mensen naar boven halen. Op deze manier hoop ik bij te kunnen dragen aan de groei van individuen en teams. Ik functioneer het best binnen een open team, waar creativiteit wordt gestimuleerd. Dit is wat ik zo waardeer aan mijn traineeship binnen GORTcoaching. Ik hoop me als trainee bij GORTcoaching te kunnen ontwikkelen als trainer en coach.

Je kunt mij omschrijven als open, enthousiast, zorgvuldig en bovendien inlevend.

De Alumni van GORTcoaching

Bij GORTcoaching hebben we onze ontwikkeling en de totstandkoming van onze kwaliteit uiteraard te danken aan de fantastische inzet van van oud-mederwerkers en voormalige Trainees! Wij zijn heel trots met ze te hebben samengewerkt. Wilt u zien wie deze kanjers zijn?

Het gehele team van Gortcoaching met de coaches

Onder andere deze klanten gingen u voor

Klanten van GORTcoaching

De coaches van GORTcoaching zijn onder andere aangesloten bij

Certificeringen GORTcoaching