Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Over ons

GORTcoaching is een familiebedrijf en superspecialist in individuele coaching en teamcoaching met locaties in heel Nederland. Wij bedienen als marktleider de grootzakelijke markt, het MKB én particulieren. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Als u iets met coaching wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder!

Onze missie

Het mogelijk maken van waardevolle inzichten die actief bijdragen aan het behalen van professionele en persoonlijke doelen.

Visie op coaching

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  1. bewustwording en persoonlijke groei
  2. het vergroten van zelfvertrouwen en
  3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

over ons

Certificeringen & Testen

Locaties in heel Nederland

Topcoaches & psychologen

Jaar doorlopend in ontwikkeling

Dit is waarom betrokken HR-managers kiezen voor GORTcoaching

R

GORTcoaches zijn deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches. GORTcoaches zijn inspirerend en authentiek en kunnen dat extraatje bieden wat coaching zo bijzonder en ”life changing” maakt.

R

Heldere communicatie en service

Wij geven altijd toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en er als u ons belt. Hierdoor kunnen we iedereen snel en goed helpen.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Meetbare veranderingen en concrete resultaten, daar gaat het om bij GORTcoaches. Laat u informeren over hoe wij resultaat meten!

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Doelen behalen met coaching

Ik geloof niet dat er 1 juiste manier is om iets te doen in het leven. Iedereen heeft zijn eigen pad en versie van wat een succesvol en effectief werkzaam leven is. Om mensen dichter bij zichzelf te laten komen en doelen te laten behalen vond ik coaching een waanzinnige tool. Om mensen te bereiken moest er een merk komen die de liefde voor het coachvak kon verenigen met het via HR leveren van coachdiensten voor werknemers uit alle branches. Dit merk is GORTcoaching geworden. Omdat mensen fantastisch zijn en iedereen soms dat ene inzicht of steuntje in de rug kan gebruiken. Wil je op de hoogte blijven? Kijk op toscagort.nl


Ik connect graag met je op linkedIn.

Directeur & oprichter,

Tosca Gort - Arbeids- & Organisatie Psycholoog, GORTcoaching.nl

“Wij zijn er trots op dat we in 8 jaar zijn uitgegroeid tot het nummer één coachbureau van Nederland. Als autoriteit voelen we ons verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de nieuwe standaard die wij neerzetten op het gebied van kwaliteit, resultaat en service.”

“Wij zijn er trots op dat we in 8 jaar zijn uitgegroeid tot het nummer één coachbureau van Nederland. Als autoriteit voelen we ons verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de nieuwe standaard die wij neerzetten op het gebied van kwaliteit, resultaat en service.”

Hoe we samenwerken met onze coaches

GORTcoaching is ontstaan door samen te werken en krachten te bundelen. Je voelt je thuis in ons team als je een passie hebt voor het vak dat coachen heet en het ook echt ziet als een vak. Wij zijn begonnen als een kleine club maar door de vraag groeide we al snel  uit tot een van de grootste coachbureaus van Nederland.

Selectie
Nadat een coach door de eerste 2 selectie rondes is gekomen nodigen we haar (of hem) graag een keer uit op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek gaat voornamelijk over waarden en de praktische uiting hiervan binnen GORTcoaching. De volgende stap is dan een uitgebreide inwerkdag.

Verbinding
GORTcoaching is opgezet door professionals voor professionals en alle systemen zijn er op ingericht dat een coach die aangesloten is bij GORTcoaching beter zal kunnen functioneren dan dat een coach dat als eenpitter zou kunnen. Een van onze waarden is verbinding met elkaar en dat uit zich in intervisies, regiomeetings, coachdagen, workshops en fun zoals BBQ’s op kantoor. Wij geloven er in dat we door samen te werken uiteindelijk meer kwaliteit en waarde kunnen leveren aan klanten.

Kwaliteitsmanagers
Een ander voordeel van samenwerken in een team is de samenwerking met de kwaliteitsmanagers. Zij zorgen samen met de coaches ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt voor klanten. De kwaliteitsmanagers spreken dagelijks met de coaches en zorgen ervoor dat iedereen hoog blijft scoren op alle Kritieke Prestatie Indicatoren. Wij meten kwaliteit op zo’n 25 punten en vinden dat zowel inhoudelijke als praktische zaken belangrijk zijn.

Familiebedrijf
GORTcoaching is een krachtig familiebedrijf en betrouwbare werkgever. Keuzes worden gemaakt op basis van lange termijn overwegingen waarbij goede relaties met klanten en coaches belangrijk zijn. Er is veel ruimte voor innovaties die bijdragen aan de stabiele en snelle groei van het bedrijf. Veel coaches dragen bij aan deze innovaties en zo vormen we samen een lerende netwerkorganisatie.

Neem een 360 graden kijkje bij onze coaches

360_0030_Stitch_XHC

Onze teamwaarden zijn:

Persoonlijke ontwikkeling als levenswijze

Met hart en ziel geloven we in en werken we aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Verbondenheid GORTcoaching

Door samen te werken creëren we intens veel werkplezier en kunnen we onze professionele dromen waarmaken.

Continue kwaliteitsverbetering

We werken continu aan verbeteringen en innovaties geïnspireerd door onze visie.

Resultaat

We leveren een constante hoge kwaliteit door altijd verantwoordelijkheid te nemen voor het beste resultaat.

Het team op het hoofdkantoor:

Tosca Gort

Tosca Gort

Algemeen directeur - tosca@gortcoaching.nl

Ik ben de ”creative director” van GORTcoaching en verantwoordelijk voor de visie, missie en waarden van GORTcoaching. Ik ben de drijvende kracht die binnen groepen altijd net een stapje verder durft te denken. GORTcoaching is voor mij een droom die uitkomt en het is een eer om elke dag samen te werken met de beste a&o psychologen en coaches van Nederland!

Je kunt mij omschrijven als ondernemend, lange termijn denker, pragmatisch en creatief.

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

Financieel directeur - thomas@gortcoaching.nl

Ik heb geleerd dat zakelijk succes valt of staat met de mensen in een organisatie. Ondernemen in een team met mensen die samen werken aan het beste coachbureau van Nederland. Dit geeft me iedere dag weer veel energie en daar krijg ik geen genoeg van!

Je kunt mij omschrijven als betrouwbaar, doortastend, klantgericht en mensgericht.

Joline Wortelboer

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager Coaches - joline@gortcoaching.nl

Ik kan een bijdrage leveren aan het team van GORTcoaching door mijn enthousiasme en betrokkenheid. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt binnen een organisatie. Hierin vind ik een transparante en communicatieve houding waardevol en treedt dan ook diplomatiek op in gesprekken. Ik neem een actieve, leidende rol in binnen groepsprocessen en voel me erg verantwoordelijk voor het slagen van een team.

Je kunt mij omschrijven als toegankelijk, energiek, resultaatgericht en positief kritisch.

Sabine Hayn

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager Coaches - sabine@gortcoaching.nl

Na een aantal jaren op de werkvloer heb ik gekozen voor een carrier switch en zit ik nu helemaal op mijn plek bij GORTcoaching. Vanuit mijn interesse in het optimaliseren van menselijke prestaties
en vanuit mijn interesse in psychologie op de werkvloer heb ik de master in arbeid- en organisatiepsychologie afgerond. Ik ben graag
bezig met persoonlijke ontwikkeling om zo ook anderen te kunnen helpen hun talenten maximaal te benutten. Bij GORTcoaching kan ik me vanuit mijn openheid en energie bezig houden met het verbinden van mensen en met het verbeteren van processen om
de organisatie en haar mensen vooruit te helpen.

Je zou mij kunnen beschrijven als energiek, enthousiast en leergierig.

Marlies van Toorenburg

Marlies van Toorenburg

Coaching Consultant - marlies@gortcoaching.nl

Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie ben ik een aantal jaren als HR-adviseur werkzaam geweest bij verschillende organisaties. Vanuit mijn opleiding en mijn werkervaring is mijn passie naar voren gekomen: aandacht voor mensen. Om die reden heb ik ook een coachopleiding gevolgd. Het geeft mij energie om een goed gesprek te hebben en inzichten te creëren bij een ander. Ik vind het daarin belangrijk dat anderen zich gehoord voelen en dat iedereen zichzelf mag zijn. In een team ben ik degene die zoekt naar de oplossingen, nieuwe ideeën en verbetering.

Mijn streven voor de zakelijke tak binnen GORTcoaching is coaching binnen iedere organisatie in Nederland voor iedere medewerker.

Je kunt mij omschrijven als ambitieus, open, opmerkzaam en positief.

Judith Burgemeister

Judith Burgemeister

Coaching Consultant - judith@gortcoaching.nl

Als HR-adviseur heb ik first-hand meegemaakt hoe coaching tot interessante inzichten en gedragsveranderingen kan leiden. Het heeft mij nog enthousiaster gemaakt over coaching en dit deel ik graag met anderen. Bij GORTcoaching werk ik als Coaching Consultant, waarbij ik managers help bij het maken van de juiste keuze voor hun organisatie, team of individuele vraagstuk op het gebied van coaching.

Je kunt mij omschrijven als sociaal, ondernemend, creatief en oplossingsgericht.

 

Jessica de Groot

Jessica de Groot

Coaching Consultant - jessica@gortcoaching.nl

De afgelopen jaren heb ik als HR-adviseur binnen verschillende organisaties ervaren hoe belangrijk persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling zijn. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie en het loont, zowel op de korte als lange termijn, om hierin te investeren.

Als Coaching Consultant bij GORTcoaching denk ik graag met managers mee over de knelpunten en de vraagstukken die binnen de organisatie liggen en hoe coaching hierin kan ondersteunen. Hoe zorg je ervoor dat ieder individu in zijn of haar kracht komt te staan? En welke tools kunnen worden ingezet om jouw team of bedrijf naar een volgend niveau te tillen? Onderwerpen waar ik enthousiast van word en organisaties graag bij help!

Je kunt mij omschrijven als: enthousiast, mensgericht, ondernemend en accuraat.

Shaun Sturgess

Shaun Sturgess

Teamcoaching Consultant - shaun@gortcoaching.nl

Bij het volgen van mijn studie psychologie kwam ik er al snel achter dat mijn interesse ligt bij de sociale psychologie waardoor ik nu met veel plezier de master sociale & organisatie psychologie heb gevolgd. Op professioneel vlak bevind ik me graag in een uitdagende omgeving waarbij inlevingsvermogen en flexibiliteit vereist zijn. Bij GORTcoaching combineer ik mijn opgedane kennis met mijn sociale openheid.

Je kunt mij omschrijven als: sociaal, meedenkend en doortastend.

Tom Braam

Tom Braam

Trainee - tom@gortcoaching.nl

Met grote nieuwsgierigheid kijk en luister ik naar de wereld om mij heen. De vragen die ik
hierbij stel en de interesse in het leren begrijpen van de ander hebben mij ertoe gebracht
Toegepaste Psychologie te studeren. Vanuit deze interesse en motivatie wil ik mij inzetten
om anderen te kunnen ondersteunen in het (her)vinden van hun werkgeluk. Tijdens mijn
specialisatie Arbeids- & Organisatiepsychologie heb ik hiervoor de theoretische basis
gelegd. Nu, als trainee bij GORTcoaching wil ik de eerste stappen in de praktijk zetten. Ik
hoop hier mijn talenten en interesses verder te ontdekken en ontwikkelen.

Je kunt mij omschrijven als: nieuwsgierig, analytisch en empathisch.

Micky van Waesberge

Micky van Waesberge

Trainee - micky@gortcoaching.nl

Iedereen beschikt over zijn eigen unieke talenten. Maar waar liggen deze talenten en hoe pas je deze uiteindelijk het beste toe in de praktijk en dan met name binnen je team?

Ik ben ervan overtuigd dat een team het beste functioneert wanneer unieke talenten worden ingezet en goede communicatie en verbondenheid centraal staan. Dit zal niet alleen leiden tot een plezierige samenwerking maar ook tot creatieve inzichten en een groei in persoonlijke ontwikkelingen. Verder hecht ik waarde aan het écht naar elkaar luisteren gecombineerd met een sterk inlevingsvermogen. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat een ander zich begrepen en erkend voelt. Ik hoop dit gevoel binnen de organisatie van GORTcoaching in de praktijk te brengen, zowel intern als extern. Ik zie het als een uitdaging om unieke persoonlijke talenten te ontdekken en zo de krachten binnen een team te bundelen waardoor een optimale ontplooiing ontstaat.

Ik zit momenteel in mijn laatste fase van mijn masteropleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie. Werken als trainee bij GORTcoaching ervaar ik als de ideale mogelijkheid om met veel plezier in een professionele omgeving specifieke kennis op te doen op het gebied van coaching.

Je kunt mij omschrijven als: doorzetter, empathisch, resultaatgericht en enthousiast.

Rieke Straatsma

Rieke Straatsma

Trainee - rieke@gortcoaching.nl

Wat mensen beweegt en waarin ze verschillen is altijd al een interesse van mij geweest. Ik vind het fijn om met mensen in contact te zijn, het gesprek aan te gaan en het geeft me energie om anderen te helpen. Daarom heb ik psychologie gestudeerd en uiteindelijk voor mijn huidige master Consultancy and Organisational Development gekozen. In deze master leer ik veel over de dynamiek binnen organisaties en hoe ze hun werknemers tevreden en gezond kunnen houden.

Mijn specifieke interesse in training en coaching is sterk gegroeid tijdens mijn bestuursjaar voor een internationale studentenorganisatie. Hier kwam ik erachter dat ik de dynamiek binnen groepen heel interessant vind. Want hoe zorg je ervoor dat een diverse groep met heel verschillende persoonlijkheden goed samenwerkt en ieders kracht optimaal benut wordt? Erover praten als iets niet goed verloopt, kijken naar de persoon zelf, de omgeving en vervolgens vaststellen welke stappen er ondernomen kunnen worden vind ik onwijs leuk om te doen.

Tijdens mijn stage bij GORTcoaching hoop ik meer te leren over coaching en in de praktijk deze interesse en vaardigheid verder te ontwikkelen.

Je kunt mij omschrijven als empatisch, betrokken, doelgericht en open.

Melissa van der Zwan

Melissa van der Zwan

Trainee - melissa@gortcoaching.nl

Mijn interesse voor coaching is ontstaan tijdens mijn master Arbeids- en Organisatiepsychologie en door het fanatiek uitoefenen van sporten. De mentaliteit van het constant verbeteren en het doorzettingsvermogen vertalen naar de werkvloer, hoe doe je dat? Naar mijn idee zet je met die kennis en vaardigheden een optimale organisatie neer, die klaar is voor de veranderlijke toekomst.

Vraagstukken omtrent werk, optimaal presteren en vitaliteit boeien bij enorm. Uit literatuur en praktijk is gebleken dat coaching zich aandient als bewezen hulpmiddel bij het behalen van persoonlijke en professionele doelen. Dat maakt dat ik me hierin verder wil verdiepen.

Binnen GORTcoaching krijg ik de kans om praktijkervaring op te doen binnen een professioneel en gedreven team. Aan mij hebben ze een energieke teamspeler die zich graag vastbijt in HR en coaching gerelateerde vraagstukken, om vervolgens samen tot oplossingen te komen.

Je kunt mij omschrijven als energiek, teamspeler, leergierig en gedreven

De Alumni van GORTcoaching

Bij GORTcoaching hebben we onze ontwikkeling en de totstandkoming van onze kwaliteit uiteraard te danken aan de fantastische inzet van van oud-mederwerkers en voormalige Trainees! Wij zijn heel trots met ze te hebben samengewerkt. Wilt u zien wie deze kanjers zijn?

Het gehele team van Gortcoaching met de coaches

Onder andere deze klanten gingen u voor

Klanten van GORTcoaching

De coaches van GORTcoaching zijn onder andere aangesloten bij

Certificeringen GORTcoaching
 >  Over ons