Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Over ons

GORTcoaching is een familiebedrijf en superspecialist in individuele coaching en teamcoaching met locaties in heel Nederland. Wij bedienen als marktleider de grootzakelijke markt, het MKB én particulieren. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Als u iets met coaching wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder!

Visie GORTcoaching

Omdat alleen de beste coaches goed genoeg zijn!

Visie op coaching

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  1. bewustwording en persoonlijke groei
  2. het vergroten van zelfvertrouwen en
  3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

over ons

Certificeringen & Testen

Locaties in heel Nederland

Topcoaches & psychologen

Jaar doorlopend in ontwikkeling

Dit is waarom betrokken HR-managers kiezen voor GORTcoaching

R

GORTcoaches zijn deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches. GORTcoaches zijn inspirerend en authentiek en kunnen dat extraatje bieden wat coaching zo bijzonder en ”life changing” maakt.

R

Heldere communicatie en service

Wij geven altijd toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en er als u ons belt. Hierdoor kunnen we iedereen snel en goed helpen.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Meetbare veranderingen en concrete resultaten, daar gaat het om bij GORTcoaches. Laat u informeren over hoe wij resultaat meten!

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Doelen behalen met coaching

Ik geloof niet dat er 1 juiste manier is om iets te doen in het leven. Iedereen heeft zijn eigen pad en versie van wat een succesvol en effectief werkzaam leven is. Om mensen dichter bij zichzelf te laten komen en doelen te laten behalen vond ik coaching een waanzinnige tool. Om mensen te bereiken moest er een merk komen die de liefde voor het coachvak kon verenigen met het via HR leveren van coachdiensten voor werknemers uit alle branches. Dit merk is GORTcoaching geworden. Omdat mensen fantastisch zijn en iedereen soms dat ene inzicht of steuntje in de rug kan gebruiken. Wil je op de hoogte blijven? Kijk op toscagort.nl


Ik connect graag met je op linkedIn.

Directeur & oprichter,

Tosca Gort - Arbeids- & Organisatie Psycholoog, GORTcoaching.nl

“Wij zijn er trots op dat we in 8 jaar zijn uitgegroeid tot het nummer één coachbureau van Nederland. Als autoriteit voelen we ons verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de nieuwe standaard die wij neerzetten op het gebied van kwaliteit, resultaat en service.”

“Wij zijn er trots op dat we in 8 jaar zijn uitgegroeid tot het nummer één coachbureau van Nederland. Als autoriteit voelen we ons verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de nieuwe standaard die wij neerzetten op het gebied van kwaliteit, resultaat en service.”

Hoe we samenwerken met onze coaches

GORTcoaching is ontstaan door samen te werken en krachten te bundelen. Je voelt je thuis in ons team als je een passie hebt voor het vak dat coachen heet en het ook echt ziet als een vak. Wij zijn begonnen als een kleine club maar door de vraag groeide we al snel  uit tot een van de grootste coachbureaus van Nederland.

Selectie
Nadat een coach door de eerste 2 selectie rondes is gekomen nodigen we haar (of hem) graag een keer uit op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek gaat voornamelijk over waarden en de praktische uiting hiervan binnen GORTcoaching. De volgende stap is dan een uitgebreide inwerkdag.

Verbinding
GORTcoaching is opgezet door professionals voor professionals en alle systemen zijn er op ingericht dat een coach die aangesloten is bij GORTcoaching beter zal kunnen functioneren dan dat een coach dat als eenpitter zou kunnen. Een van onze waarden is verbinding met elkaar en dat uit zich in intervisies, regiomeetings, coachdagen, workshops en fun zoals BBQ’s op kantoor. Wij geloven er in dat we door samen te werken uiteindelijk meer kwaliteit en waarde kunnen leveren aan klanten.

Kwaliteitsmanagers
Een ander voordeel van samenwerken in een team is de samenwerking met de kwaliteitsmanagers. Zij zorgen samen met de coaches ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt voor klanten. De kwaliteitsmanagers spreken dagelijks met de coaches en zorgen ervoor dat iedereen hoog blijft scoren op alle Kritieke Prestatie Indicatoren. Wij meten kwaliteit op zo’n 25 punten en vinden dat zowel inhoudelijke als praktische zaken belangrijk zijn.

Familiebedrijf
GORTcoaching is een krachtig familiebedrijf en betrouwbare werkgever. Keuzes worden gemaakt op basis van lange termijn overwegingen waarbij goede relaties met klanten en coaches belangrijk zijn. Er is veel ruimte voor innovaties die bijdragen aan de stabiele en snelle groei van het bedrijf. Veel coaches dragen bij aan deze innovaties en zo vormen we samen een lerende netwerkorganisatie.

Neem een 360 graden kijkje bij onze coaches

360_0030_Stitch_XHC

Onze teamwaarden zijn:

Persoonlijke ontwikkeling als levenswijze

Met hart en ziel geloven we in en werken we aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Verbondenheid GORTcoaching

Door samen te werken creëren we intens veel werkplezier en kunnen we onze professionele dromen waarmaken.

Continue kwaliteitsverbetering

We werken continu aan verbeteringen en innovaties geïnspireerd door onze visie.

Resultaat

We leveren een constante hoge kwaliteit door altijd verantwoordelijkheid te nemen voor het beste resultaat.

Het team op het hoofdkantoor:

Tosca Gort

Tosca Gort

Algemeen directeur - tosca@gortcoaching.nl

Ik ben de ”creative director” van GORTcoaching en verantwoordelijk voor de visie, missie en waarden van GORTcoaching. Ik ben de drijvende kracht die binnen groepen altijd net een stapje verder durft te denken. GORTcoaching is voor mij een droom die uitkomt en het is een eer om elke dag samen te werken met de beste a&o psychologen en coaches van Nederland!

Je kunt mij omschrijven als ondernemend, lange termijn denker, pragmatisch en creatief.

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

Financieel directeur - thomas@gortcoaching.nl

Ik heb geleerd dat zakelijk succes valt of staat met de mensen in een organisatie. Ondernemen in een team met mensen die samen werken aan het beste coachbureau van Nederland. Dit geeft me iedere dag weer veel energie en daar krijg ik geen genoeg van!

Je kunt mij omschrijven als betrouwbaar, doortastend, klantgericht en mensgericht.

Robbert Lindeman

Robbert Lindeman

ICT manager - robbert@gortcoaching.nl

In een organisatie voel ik me op mijn gemak om een soort Zwitsers zakmes te zijn, een sociale nerd als je dat wilt noemen. Door les te geven aan verschillende soorten werknemers heb ik geleerd snel te schakelen en me in te leven in wat mensen nodig hebben om verder te komen.

Je kunt mij omschrijven als doortastend, vrolijk, creatief, analytisch en empathisch.

Sander van der Horst

Sander van der Horst

Kwaliteitsmanager Business - sander@gortcoaching.nl

In het dagelijks leven werk ik graag samen met ambitieuze, creatieve en inspirerende mensen die mij helpen om mijn blikveld te verbreden. Wanneer ik nieuwe mogelijkheden ontdek, blijf ik niet stil staan maar neem ik initiatief!

Je kunt mij omschrijven als een innovatieve en energieke verbinder.

Joline Wortelboer

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager Coaches - joline@gortcoaching.nl

Ik kan een bijdrage leveren aan het team van GORTcoaching door mijn enthousiasme en betrokkenheid. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt binnen een organisatie. Hierin vind ik een transparante en communicatieve houding waardevol en treedt dan ook diplomatiek op in gesprekken. Ik neem een actieve, leidende rol in binnen groepsprocessen en voel me erg verantwoordelijk voor het slagen van een team.

Je kunt mij omschrijven als toegankelijk, energiek, assertief.

Shaun Sturgess

Shaun Sturgess

Kwaliteitsmanager Business - shaun@gortcoaching.nl

Bij het volgen van mijn studie psychologie kwam ik er al snel achter dat mijn interesse ligt bij de sociale psychologie waardoor ik nu met veel plezier de master sociale & organisatie psychologie heb gevolgd. Op professioneel vlak bevind ik me graag in een uitdagende omgeving waarbij inlevingsvermogen en flexibiliteit vereist zijn. Bij GORTcoaching combineer ik mijn opgedane kennis met mijn sociale openheid.

Je kunt mij omschrijven als: sociaal, meedenkend en doortastend.

Marlies van Toorenburg

Marlies van Toorenburg

Kwaliteitsmanager Business - marlies@gortcoaching.nl

Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie ben ik een aantal jaren als HR-adviseur werkzaam geweest bij verschillende organisaties. Vanuit mijn opleiding en mijn werkervaring is mijn passie naar voren gekomen: aandacht voor mensen. Om die reden heb ik ook een coachopleiding gevolgd. Het geeft mij energie om een goed gesprek te hebben en inzichten te creëren bij een ander. Ik vind het daarin belangrijk dat anderen zich gehoord voelen en dat iedereen zichzelf mag zijn. In een team ben ik degene die zoekt naar de oplossingen, nieuwe ideeën en verbetering.

Mijn streven voor de zakelijke tak binnen GORTcoaching is coaching binnen iedere organisatie in Nederland voor iedere medewerker.

Je kunt mij omschrijven als ambitieus, open, opmerkzaam en positief.

Eline Driebergen

Eline Driebergen

Office Medewerker - eline@gortcoaching.nl

Een groot deel van ons leven zijn we aan het werk. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat werknemers plezier uit hun werk halen en gemotiveerd zijn? Hoe kan het beste in mensen naar boven worden gehaald? Hoe kan voorkomen worden dat werknemers opgebrand en uitgeput raken? Deze vragen houden mij bezig en ik zou hierin graag een bijdrage willen leveren. Om op deze gebieden meer kennis op te doen ben ik bezig met mijn master Arbeids- en Organisatiepsychologie. Als trainee bij GORTcoaching wil ik mezelf daarnaast verder ontwikkelen en wil ik meer leren op het gebied van HR en coaching.

Je kunt mij omschrijven als sociaal, gedreven en doelgericht.

Judith Burgemeister

Judith Burgemeister

Kwaliteitsmanager business - judith@gortcoaching.nl

Als HR-adviseur heb ik first-hand meegemaakt hoe coaching tot interessante inzichten en gedragsveranderingen kan leiden. Het heeft mij nog enthousiaster gemaakt over coaching en dit deel ik graag met anderen. Bij GORTcoaching werk ik als kwaliteitsmanager, waarbij ik managers help bij het maken van de juiste keuze voor hun organisatie, team of individuele vraagstuk op het gebied van coaching.

Je kunt mij omschrijven als sociaal, ondernemend, creatief en oplossingsgericht.

 

Eva van Mourik

Eva van Mourik

Trainee - eva@gortcoaching.nl

Hoe kunnen we het beste in onszelf naar boven halen? Wat is mijn ideale baan en hoe kan ik mijn competenties inzetten op mijn werk? Dit zijn vragen die mij interesseren, omdat het ons ons hele leven bezig houdt. In mijn bachelor Algemene Sociale Wetenschappen heb ik mij om deze reden gespecialiseerd in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ik hoop later mensen verder te kunnen helpen met loopbaanvraagstukken en persoonlijkheidsvragen. Als trainee bij GORTcoaching hoop ik hierin mijn eerste stap in die richting te maken, meer ervaring op te doen binnen HR, en mijn eigen talenten te ontdekken.

Je kunt mij omschrijven als leergierig, zorgvuldig en betrouwbaar

Tom Braam

Tom Braam

Trainee - tom@gortcoaching.nl

Met grote nieuwsgierigheid kijk en luister ik naar de wereld om mij heen. De vragen die ik
hierbij stel en de interesse in het leren begrijpen van de ander hebben mij ertoe gebracht
Toegepaste Psychologie te studeren. Vanuit deze interesse en motivatie wil ik mij inzetten
om anderen te kunnen ondersteunen in het (her)vinden van hun werkgeluk. Tijdens mijn
specialisatie Arbeids- & Organisatiepsychologie heb ik hiervoor de theoretische basis
gelegd. Nu, als trainee bij GORTcoaching wil ik de eerste stappen in de praktijk zetten. Ik
hoop hier mijn talenten en interesses verder te ontdekken en ontwikkelen.

Je kunt mij omschrijven als: nieuwsgierig, analytisch en empatisch.

Cheyenne Nectar

Cheyenne Nectar

Trainee - cheyenne@gortcoaching.nl

Innerlijke gedrevenheid, het ontwikkelen van kwaliteiten en onderlinge verbondenheid; in het dagelijks leven houd ik mij het liefst bezig met deze onderwerpen. Tijdens mijn bachelor Toegepaste Psychologie ontdekte ik al vrij snel dat mijn interesse ligt op het gebied van de arbeids-en organisatiepsychologie. Om mijzelf hierin verder te specialiseren hoop ik als trainee/trainer bij Gortcoaching met veel plezier meer ervaring op te doen binnen de HR en training.

Je kunt mij omschrijven als innovatief, gepassioneerd, analytisch en mensgericht.

Sander Dijkgraaf

Sander Dijkgraaf

Trainee - sandertrainee@gortcoaching.nl

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat mensen op zo’n manier worden gestimuleerd waardoor ze hun persoonlijke doelen, competenties en talenten naar voren kunnen laten komen. Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie kwam ik erachter dat ik het super gaaf vond om voor groepen te staan en deze groepen te faciliteren tijdens hun ontwikkeling. Om deze reden heb ik een doorstroomprogramma gedaan naar de Universiteit en ben ik de master Training and Development gaan doen. Als trainee bij GORTcoaching wil ik mezelf verder ontwikkelen als professionele trainer en wil ik meer leren op het gebied van alle facetten die een rol spelen bij trainingen geven binnen een bedrijf.

Je kunt mij omschrijven als enthousiaste, toegankelijke, leergierige doorzetter.

Ellis Driessen

Ellis Driessen

Trainee - ellistrainee@gortcoaching.nl

Wat gaat er al goed en wat kan er beter? Hoe bouw je voort op je krachten? Hoe krijg én behoud je een positieve mindset om zo je doelen te bereiken, zowel in de privésfeer als op zakelijk gebied?

Dit zijn vraagstukken die behoren bij persoonlijke ontwikkeling, iets wat steeds meer mensen bezig houdt. Mijn doel is om persoonlijke ontwikkeling nog meer te stimuleren onder mensen. Om dit doel te kunnen behalen wil ik graag meer leren over het inzetten van coaching tools en hoop ik coaching beter bereikbaar te kunnen maken voor een grotere groep mensen. Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn master Arbeids- en Organisatiepsychologie en denk ik veel te kunnen leren over de bovengenoemde vraagstukken en doelen als trainee bij GORTcoaching.

Je kunt mij omschrijven als een doorzetter, zorgzaam en analytisch.

De Alumni van GORTcoaching

Bij GORTcoaching hebben we onze ontwikkeling en de totstandkoming van onze kwaliteit uiteraard te danken aan de fantastische inzet van van oud-mederwerkers en voormalige Trainees! Wij zijn heel trots met ze te hebben samengewerkt. Wilt u zien wie deze kanjers zijn?

Het gehele team van Gortcoaching met de coaches

Onder andere deze klanten gingen u voor

Klanten van GORTcoaching

De coaches van GORTcoaching zijn onder andere aangesloten bij

Certificeringen GORTcoaching