Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

OVER ONS

GORTcoaching is een family owned coachbureau wat bestaat sinds 2009 met meer dan 800 locaties in heel Nederland. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een waardevol coachtraject hebben doorlopen. Wij bedienen als marktleider de grootzakelijke markt, het MKB én particulieren met meer dan 60 soorten coaching.  Als je kwalitatieve coaching of outplacement zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder!

Certificeringen GORTcoaching
Certificeringen GORTcoaching

MISSIE

Het mogelijk maken van waardevolle inzichten die actief bijdragen aan het behalen van jouw professionele en persoonlijke doelen.

VISIE

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  1. bewustwording en persoonlijke groei
  2. het vergroten van zelfvertrouwen en
  3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

LEES VERDER

Certificeringen

Wist je dat we samen met onze coaches over meer dan 30 verschillende certificeringen beschikken?

The story of GORTcoaching

Wist je dat GORTcoaching 10 jaar geleden is opgericht door arbeids- en organisatiepsycholoog Tosca Gort?

9 zekerheden van GORT

Wist je dat ons coachbureau jou 9 zekerheden te bieden heeft? Lees snel verder!

In de pers

Wist je dat GORTcoaching regelmatig expert is bij EditieNL, RTLnieuws en vele andere pers?

ONZE TEAMWAARDEN

Persoonlijke ontwikkeling als levenswijze

Met hart en ziel geloven we in en werken we aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Resultaat

We leveren een constante hoge kwaliteit door altijd verantwoordelijkheid te nemen voor het beste resultaat.

Continue kwaliteitsverbetering

We werken continu aan verbeteringen en innovaties geïnspireerd door onze visie.

Verbondenheid

Door samen te werken creëren we intens veel meerwaarde voor onze klanten en kunnen we onze dromen waarmaken.

TEAM HOOFDKANTOOR

Tosca Gort

Tosca Gort

Algemeen Directeur

Over Tosca:

Ik ben de ”creative director” van GORTcoaching en verantwoordelijk voor de visie, missie en waarden van GORTcoaching. Ik ben de drijvende kracht die binnen groepen altijd net een stapje verder durft te denken. GORTcoaching is voor mij een droom die uitkomt en het is een eer om elke dag samen te werken met de beste a&o psychologen en coaches van Nederland!

Je kunt mij omschrijven als ondernemend, lange termijn denker, pragmatisch en creatief.

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

DGA

Over Thomas:

Ik heb geleerd dat zakelijk succes valt of staat met de mensen in een organisatie. Ondernemen in een team met mensen die samen werken aan het beste coachbureau van Nederland. Dit geeft me iedere dag weer veel energie en daar krijg ik geen genoeg van!

Je kunt mij omschrijven als betrouwbaar, doortastend, klantgericht en mensgericht.

Marloes van Hamburg

Marloes van Hamburg

Coaching Consultant

Over Marloes:

Ik heb enkele jaren werkervaring binnen de facilitaire dienstverlening en altijd al interesse gehad in de mensenkant ervan. Hoe werken grote teams samen, hoe is de communicatie binnen het bedrijf, hoe blijven mensen gemotiveerd en wat zijn de drijfveren van de medewerkers. Vooral de wijze waarop je organiseert en ontzorgt heeft uiteindelijk invloed op de resultaten. Met deze ervaring en interesse kwam ik bij GORTcoaching terecht. De coachwereld inspireert mij omdat er aandacht is voor de passie, eigenheid, kwaliteiten en de ontwikkeling van mensen.

Bij GORTcoaching krijg ik de kans om intensief samen te werken in een gemotiveerd team. Ieder met andere kwaliteiten en toegevoegde waarde voor het bedrijf. Een omgeving waarin we elkaar uitdagen en daarmee uiteindelijk betere resultaten kunnen behalen.

Vanuit mijn focus op efficiency en een klantgerichte aanpak kan ik binnen mijn functie als Office Manager / Financieel medewerker bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Je kunt mij omschrijven als: leergierig, resultaatgericht, klantgericht, accuraat.

Cheryl Kamermans

Cheryl Kamermans

Coaching Consultant

Over Cheryl:

Werken met en voor mensen is altijd mijn belangrijkste drijfveer geweest. Ik word blij van taken die uitvoerend, dienstverlenend en klantgericht zijn.

Niet voor niks heb ik daarom ruim 15 jaar ervaring in het office management.

Ik laat me graag inspireren door nieuwe mensen en ervaringen en daarom vind ik het samenwerken in het team van GORTcoaching super fijn.

Je zou mij kunnen omschrijven als ondersteunend, adaptief, meewerkend en actief. Kwaliteiten die in ons support team goed van pas komen.

Sabine Hayn

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager Coaches

Over Sabine:

Na een aantal jaren op de werkvloer heb ik gekozen voor een carrier switch en zit ik nu helemaal op mijn plek bij GORTcoaching. Vanuit mijn interesse in het optimaliseren van menselijke prestaties
en vanuit mijn interesse in psychologie op de werkvloer heb ik de master in arbeid- en organisatiepsychologie afgerond. Ik ben graag
bezig met persoonlijke ontwikkeling om zo ook anderen te kunnen helpen hun talenten maximaal te benutten. Bij GORTcoaching kan ik me vanuit mijn openheid en energie bezig houden met het verbinden van mensen en met het verbeteren van processen om
de organisatie en haar mensen vooruit te helpen.

Je zou mij kunnen beschrijven als energiek, enthousiast en leergierig.

Ellis Driessen

Ellis Driessen

Marketing

Over Ellis:

Aan het eind van mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie ben ik begonnen als Trainee bij GORTcoaching. Tijdens het traineeship kwam ik achter mijn liefde voor marketing en de drijfveer om coaching meer onder de aandacht te brengen in de maatschappij. Daarnaast krijg ik veel energie van het adviseren van HR professionals en leidinggevenden rondom coaching voor medewerkers. In mijn huidige functie binnen marketing en sales kan ik dan ook helemaal mijn ei kwijt. 

Binnen het team ben ik een luisterend oor en vind ik het belangrijk om bij te dragen aan een fijne, warme sfeer. 

Je kunt mij omschrijven als nieuwsgierig, doorzetter, zorgzaam en analytisch.

Jeannet Hokke

Jeannet Hokke

Trainee

Over Jeannet:

“Wat motiveert de mens?” Dit is een vraag die mij altijd al heeft bezig gehouden. Gedurende mijn Master opleiding Sociale- en Organisatie psychologie heb ik beter inzicht gekregen in hoe mensen samenwerken, hoe ze beslissingen nemen en wat hen motiveert. Ik begrijp dat ieder mens anders is en op een unieke manier opereert. Daarin ligt naar mijn inzien ook de kracht van een divers team!

Bij GORTcoaching heb ik de kans gekregen om mijn kennis en nieuwsgierigheid in de praktijk toe te passen. Als HR-stagiair heb ik de mogelijkheid om op zoek te gaan naar de unieke talenten van mensen en deze voor het bedrijf in te zetten. Deze uitdaging ga ik iedere dag met plezier aan!

Je kan mij omschrijven als nieuwsgierig, onderzoekend, betrokken en sociaal!

Gaby Asabina

Gaby Asabina

Trainee

Over Gaby:

Vanwege de verschillende bijbaantjes die ik had als tiener werd het voor mij al gauw duidelijk dat het gedrag van mensen in verschillende sectoren heel erg verschillend was. Vanaf dat punt begon ik mij erin te verdiepen en viel het me al snel op dat dit veel te maken had met de organisatie cultuur maar ook met de workload. Dit wilde ik graag beter gaan begrijpen en besloot toen om Arbeids- en Organisatiepsychologie te studeren. Tijdens de studie heb ik heel veel kennis opgedaan over het gedrag van mensen in organisaties en bij Gortcoaching krijg ik de kans om mijn kennis en nieuwsgierigheid op de beste manier toe te passen.

Ik vind het heel fijn dat wij hier in ons team continue bezig zijn met de kwaliteitsverbetering in de organisatie… Of dit nou is door middel van werving en selectie, of de werksystemen te vernieuwen of gewoon een gezellige borrel!

Je kunt mij omschrijven als ambitieus, energiek, gedreven en humoristisch.

Lieke van Vught

Lieke van Vught

Trainee

Over Lieke:

Gedurende mijn Bachelor Psychologie groeide mijn interesse naar de invloed van psychologie in koopgedrag. Waarom kopen we liever een product van €6,98 dan een van €7,02 of worden we beïnvloed door het woordje sale? Uiteindelijk heeft dit ervoor gezorgd dat ik de master Economische & Consumenten Psychologie ben gaan volgen. Dit bleek de juiste keus! Binnen deze master leerde ik van alles: Adverteren, media marketing en communicatie, maar ook kennis over leiderschap, de invloed van emoties en duurzaamheid.

Ik ben vol enthousiasme begonnen aan mijn stage bij GORTcoaching, waar ik de kans krijg om al deze theoretische kennis om te zetten naar de praktijk en daar ook resultaten van te zien. Daarnaast hoop ik veel nieuwe aspecten van marketing te leren en mijn creatief ei kwijt te kunnen in o.a. social media posts.

Ik beschrijf mijzelf als leergierig, nieuwsgierig, gezellig, empatisch en kritisch.

 

NIEUWSTE BLOGS

5 tips voor een betere nachtrust

5 tips voor een betere nachtrust

Goed slapen is belangrijk voor onze gezondheid. Na een goede nachtrust voel jij je vaak positiever, energieker en minder gestrest. Daarnaast heeft je lijf slaap nodig om tot rust te komen. In de nacht herstellen je spieren en organen van een dag lang werken. Een...

Lees meer
Coaching zakelijk vergoed krijgen

Coaching zakelijk vergoed krijgen

Lees hier meerdere argumenten om jouw traject zakelijk te laten verlopen!Onderbouwen was nog nooit zo makkelijk:1.Organisaties van de toekomst zien in hoe belangrijk een open coachingscultuur is voor het succes van hun organisatie. Het prijskaartje dat...

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Binnenkort delen wij groot nieuws! Mis het niet en meld je direct aan: