Over ons

GORTcoaching is een familiebedrijf en superspecialist in individuele coaching en teamcoaching met locaties in heel Nederland. Wij bedienen als marktleider de grootzakelijke markt, het MKB én particulieren. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Als u iets met coaching wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder!

Onze missie

Het mogelijk maken van waardevolle inzichten die actief bijdragen aan het behalen van professionele en persoonlijke doelen.

Visie op coaching

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  1. bewustwording en persoonlijke groei
  2. het vergroten van zelfvertrouwen en
  3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

over ons

De coaches van GORTcoaching zijn onder andere aangesloten bij

Certificeringen GORTcoaching
N

Vrijblijvend kennis maken:
Altijd een gratis oriëntatiegesprek! Vind een coach die bij je past

N

Certificering:
Alle GORTcoaches zijn gecertificeerd (NOBCO/EMCC, ICF, CMI)

N

Constante kwaliteitsbewaking:
35 kwaliteitseisen voor alle GORTcoaches. Alleen de beste coaches zijn goed genoeg!

N

Snel beginnen:
Start deze week al bij jou in de buurt! Kijk direct in de agenda van de coach

N

3 Expertise levels:
Keuze uit coaches, senior coaches of top-level coaches

N

Wij zijn er voor jou:
Vrijblijvend hulp van onze coachexperts bij het kiezen van jouw GORTcoach - ☏ 088 170 1500

Dit is waarom betrokken HR-managers kiezen voor GORTcoaching

R

GORTcoaches zijn deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches. GORTcoaches zijn inspirerend en authentiek en kunnen dat extraatje bieden wat coaching zo bijzonder en ”life changing” maakt.

R

Heldere communicatie en service

Wij geven altijd toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en er als u ons belt. Hierdoor kunnen we iedereen snel en goed helpen.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Meetbare veranderingen en concrete resultaten, daar gaat het om bij GORTcoaches. Laat u informeren over hoe wij resultaat meten!

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Doelen behalen met coaching

Ik geloof niet dat er 1 juiste manier is om iets te doen in het leven. Iedereen heeft zijn eigen pad en versie van wat een succesvol en effectief werkzaam leven is. Om mensen dichter bij zichzelf te laten komen en doelen te laten behalen vond ik coaching een waanzinnige tool. Om mensen te bereiken moest er een merk komen die de liefde voor het coachvak kon verenigen met het via HR leveren van coachdiensten voor werknemers uit alle branches. Dit merk is GORTcoaching geworden. Omdat mensen fantastisch zijn en iedereen soms dat ene inzicht of steuntje in de rug kan gebruiken. Wil je op de hoogte blijven? Kijk op toscagort.nl


Ik connect graag met je op linkedIn.

Directeur & oprichter,

Tosca Gort - Arbeids- & Organisatie Psycholoog, GORTcoaching.nl

Onze teamwaarden zijn:

Persoonlijke ontwikkeling als levenswijze

Met hart en ziel geloven we in en werken we aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Verbondenheid GORTcoaching

Door samen te werken creëren we intens veel werkplezier en kunnen we onze professionele dromen waarmaken.

Continue kwaliteitsverbetering

We werken continu aan verbeteringen en innovaties geïnspireerd door onze visie.

Resultaat

We leveren een constante hoge kwaliteit door altijd verantwoordelijkheid te nemen voor het beste resultaat.

Het team op het hoofdkantoor:

Tosca Gort

Tosca Gort

Algemeen directeur - tosca@gortcoaching.nl

Ik ben de ”creative director” van GORTcoaching en verantwoordelijk voor de visie, missie en waarden van GORTcoaching. Ik ben de drijvende kracht die binnen groepen altijd net een stapje verder durft te denken. GORTcoaching is voor mij een droom die uitkomt en het is een eer om elke dag samen te werken met de beste a&o psychologen en coaches van Nederland!

Je kunt mij omschrijven als ondernemend, lange termijn denker, pragmatisch en creatief.

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

Operationeel directeur - thomas@gortcoaching.nl

Ik heb geleerd dat zakelijk succes valt of staat met de mensen in een organisatie. Ondernemen in een team met mensen die samen werken aan het beste coachbureau van Nederland. Dit geeft me iedere dag weer veel energie en daar krijg ik geen genoeg van!

Je kunt mij omschrijven als betrouwbaar, doortastend, klantgericht en mensgericht.

Sabine Hayn

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager Coaches - sabine@gortcoaching.nl

Na een aantal jaren op de werkvloer heb ik gekozen voor een carrier switch en zit ik nu helemaal op mijn plek bij GORTcoaching. Vanuit mijn interesse in het optimaliseren van menselijke prestaties
en vanuit mijn interesse in psychologie op de werkvloer heb ik de master in arbeid- en organisatiepsychologie afgerond. Ik ben graag
bezig met persoonlijke ontwikkeling om zo ook anderen te kunnen helpen hun talenten maximaal te benutten. Bij GORTcoaching kan ik me vanuit mijn openheid en energie bezig houden met het verbinden van mensen en met het verbeteren van processen om
de organisatie en haar mensen vooruit te helpen.

Je zou mij kunnen beschrijven als energiek, enthousiast en leergierig.

Marloes van Hamburg

Marloes van Hamburg

Office Manager/ Financieel medewerker - marloes@gortcoaching.nl

Ik heb enkele jaren werkervaring binnen de facilitaire dienstverlening en altijd al interesse gehad in de mensenkant ervan. Hoe werken grote teams samen, hoe is de communicatie binnen het bedrijf, hoe blijven mensen gemotiveerd en wat zijn de drijfveren van de medewerkers. Vooral de wijze waarop je organiseert en ontzorgt heeft uiteindelijk invloed op de resultaten. Met deze ervaring en interesse kwam ik bij GORTcoaching terecht. De coachwereld inspireert mij omdat er aandacht is voor de passie, eigenheid, kwaliteiten en de ontwikkeling van mensen.

Bij GORTcoaching krijg ik de kans om intensief samen te werken in een gemotiveerd team. Ieder met andere kwaliteiten en toegevoegde waarde voor het bedrijf. Een omgeving waarin we elkaar uitdagen en daarmee uiteindelijk betere resultaten kunnen behalen.

Vanuit mijn focus op efficiency en een klantgerichte aanpak kan ik binnen mijn functie als Office Manager / Financieel medewerker bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Je kunt mij omschrijven als: leergierig, resultaatgericht, klantgericht, accuraat.

Christiaan Hazelaar

Christiaan Hazelaar

Coaching Consultant - christiaan@gortcoaching.nl

Het werken met en voor mensen is de rode draad in mijn loopbaan waar ik blij van wordt. Na 20 jaar gewerkt te hebben in de financiële wereld en met mijn bedrijfseconomische achtergrond ben ik goed in staat om onze zakelijke cliënten binnen GORTcoaching van advies te voorzien.

In de diverse functies die ik heb bekleed heb ik zelf coaching ervaren, maar ook zelf trainingen gegeven op het gebied van cultuurveranderingen binnen een organisatie. Deze twee werelden komen nu samen in mijn functie als Coaching Consultant. Ik ben in staat om op diverse niveau’s binnen organisaties het gesprek aan te gaan over diverse soorten coaching en de effecten hiervan.

Het belangrijkste kapitaal van een organisatie zijn de medewerkers. Wat mij opvalt is dat het coachen van medewerkers steeds meer een primaire arbeidsvoorwaarde is. Daarnaast is de borging hiervan binnen de organisatie vaak een uitdaging waarbij wij een goede partner zijn je hierin te ondersteunen en te ontzorgen.

Ik houd klanten (met een beetje humor) graag een spiegel voor en vind het een uitdaging om verwachtingen te overtreffen, door een indrukwekkende ervaring achter te laten.

Ellis Driessen

Ellis Driessen

Marketing & Sales Consultant - ellis@gortcoaching.nl

Aan het eind van mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie ben ik begonnen als Trainee bij GORTcoaching. Tijdens het traineeship kwam ik achter mijn liefde voor marketing en de drijfveer om coaching meer onder de aandacht te brengen in de maatschappij. Daarnaast krijg ik veel energie van het adviseren van HR professionals en leidinggevenden rondom coaching voor medewerkers. In mijn huidige functie binnen marketing en sales kan ik dan ook helemaal mijn ei kwijt. 

Binnen het team ben ik een luisterend oor en vind ik het belangrijk om bij te dragen aan een fijne, warme sfeer. 

Je kunt mij omschrijven als nieuwsgierig, doorzetter, zorgzaam en analytisch.

 

Anouk Evers

Anouk Evers

Trainee - anouk@gortcoaching.nl

Mensen ontwikkelen ligt al heel lang in mijn interessegebied. Dit heeft tot de studiekeuze Bachelor Internationale Ontwikkelingsstudies geleid. Ik merkte dat de politiek of de economie vaak de mogelijkheid tot ontwikkeling op internationaal niveau in de weg zit. Ik vond dit erg teleurstellend en besloot om mensen op een kleinere schaal te ontwikkelen om toch het verschil te kunnen maken. Na mijn Bachelor ben ik daarom de master Work and Organizational Psychology gaan doen, met als onderdeel een stage bij GORTcoaching.

Met mijn zorgzame, behulpzame en hardwerkende karakter wil ik graag mensen op een praktische en directe manier ontwikkelen. Als trainee bij GORTcoaching krijg ik de kans om coaches, klanten en collega’s te helpen. Dit geeft mij enorm veel energie en voldoening.

Je kunt mij omschrijven als zorgzaam, leergierig, actief en sociaal.

 

Melissa van der Zwan

Melissa van der Zwan

Coaching Consultant - melissa@gortcoaching.nl

Mijn interesse voor coaching is ontstaan tijdens mijn master Arbeids- en Organisatiepsychologie en door het fanatiek uitoefenen van sporten. De mentaliteit van het constant verbeteren en het doorzettingsvermogen vertalen naar de werkvloer, hoe doe je dat? Naar mijn idee zet je met die kennis en vaardigheden een optimale organisatie neer, die klaar is voor de veranderlijke toekomst.

Vraagstukken omtrent werk, optimaal presteren en vitaliteit boeien bij enorm. Uit literatuur en praktijk is gebleken dat coaching zich aandient als bewezen hulpmiddel bij het behalen van persoonlijke en professionele doelen. Dat maakt dat ik me hierin verder wil verdiepen.

Binnen GORTcoaching krijg ik de kans om praktijkervaring op te doen binnen een professioneel en gedreven team. Aan mij hebben ze een energieke teamspeler die zich graag vastbijt in HR en coaching gerelateerde vraagstukken, om vervolgens samen tot oplossingen te komen.

Je kunt mij omschrijven als energiek, teamspeler, leergierig en gedreven.

Iris de Vries

Iris de Vries

Trainee - iris@gortcoaching.nl

Tijdens de eerste twee jaar van mijn opleiding Toegepaste Psychologie ben ik erachter gekomen dat psychologie van de consument mij erg interesseert. Het gedrag van mensen bestuderen en met deze informatie een bijdrage leveren aan de marketing van een bedrijf, is iets wat mij persoonlijk erg enthousiasmeert.

Gedurende mijn stage bij GORTcoaching verwacht ik deze energie ook over te dragen op het team en op die manier een toegevoegde waarde te leveren. Daarnaast hoop ik mijn marketing kennis in te zetten om coaching nog beter bereikbaar te maken voor iedereen die hier behoefte aan heeft.

Ik kan mijzelf omschrijven als creatief, betrokken en nauwkeurig. Deze kwaliteiten zal ik tijdens mijn stage voor de volle 100% inzetten.

 

Sonya Hzami

Sonya Hzami

Trainee - sonya@gortcoaching.nl

Het gedrag van mensen heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik wilde begrijpen waarom mensen doen wat ze doen. Om deze reden ben ik Toegepaste Psychologie gaan studeren en daar heb ik geen dag spijt van gehad. Al vrij snel werd mijn interesse voor de consumentenpsychologie gewekt. Deze richting ben ik dan ook op gegaan binnen mijn studie.

Tijdens mijn stage binnen het marketingteam van GORTcoaching, mag ik mijn kennis toepassen en ervaring opdoen in de praktijk.

Je kunt mij omschrijven als positief, enthousiast, open en behulpzaam. 

 

De Alumni van GORTcoaching

Bij GORTcoaching hebben we onze ontwikkeling en de totstandkoming van onze kwaliteit uiteraard te danken aan de fantastische inzet van van oud-mederwerkers en voormalige Trainees! Wij zijn heel trots met ze te hebben samengewerkt. Wilt u zien wie deze kanjers zijn?

Het gehele team van Gortcoaching met de coaches

Onder andere deze klanten gingen u voor

Klanten van GORTcoaching
 >  Over ons