Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

OVER ONS

GORTcoaching is een family owned coachbureau wat bestaat sinds 2009 met meer dan 800 locaties in heel Nederland. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een waardevol coachtraject hebben doorlopen. Wij bedienen als marktleider de grootzakelijke markt, het MKB én particulieren met meer dan 60 soorten coaching.  Als je een gecertificeerde life changing coach zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder!

Certificeringen GORTcoaching
Certificeringen GORTcoaching

MISSIE

Het mogelijk maken van waardevolle inzichten die actief bijdragen aan het behalen van jouw professionele en persoonlijke doelen.

VISIE

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  1. bewustwording en persoonlijke groei
  2. het vergroten van zelfvertrouwen en
  3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

LEES VERDER

Certificeringen

Wist je dat we samen met onze coaches over meer dan 30 verschillende certificeringen beschikken?

The story of GORTcoaching

Wist je dat GORTcoaching 10 jaar geleden is opgericht door arbeids- en organisatiepsycholoog Tosca Gort?

9 zekerheden van GORT

Wist je dat ons coachbureau jou 9 zekerheden te bieden heeft? Lees snel verder!

In de pers

Wist je dat GORTcoaching regelmatig expert is bij EditieNL, RTLnieuws en vele andere pers?

ONZE TEAMWAARDEN

Persoonlijke ontwikkeling als levenswijze

Met hart en ziel geloven we in en werken we aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Resultaat

We leveren een constante hoge kwaliteit door altijd verantwoordelijkheid te nemen voor het beste resultaat.

Continue kwaliteitsverbetering

We werken continu aan verbeteringen en innovaties geïnspireerd door onze visie.

Verbondenheid

Door samen te werken creëren we intens veel meerwaarde voor onze klanten en kunnen we onze dromen waarmaken.

TEAM HOOFDKANTOOR

Tosca Gort

Tosca Gort

Algemeen Directeur

Over Tosca:

Ik ben de ”creative director” van GORTcoaching en verantwoordelijk voor de visie, missie en waarden van GORTcoaching. Ik ben de drijvende kracht die binnen groepen altijd net een stapje verder durft te denken. GORTcoaching is voor mij een droom die uitkomt en het is een eer om elke dag samen te werken met de beste a&o psychologen en coaches van Nederland!

Je kunt mij omschrijven als ondernemend, lange termijn denker, pragmatisch en creatief.

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

Sales directeur | Belafspraak

Over Thomas:

Ik heb geleerd dat zakelijk succes valt of staat met de mensen in een organisatie. Ondernemen in een team met mensen die samen werken aan het beste coachbureau van Nederland. Dit geeft me iedere dag weer veel energie en daar krijg ik geen genoeg van!

Je kunt mij omschrijven als betrouwbaar, doortastend, klantgericht en mensgericht.

Cheryl Kamermans

Cheryl Kamermans

Sales support | Belafspraak

Over Cheryl:

Werken met en voor mensen is altijd mijn belangrijkste drijfveer geweest. Ik word blij van taken die uitvoerend, dienstverlenend en klantgericht zijn.

Niet voor niks heb ik daarom ruim 15 jaar ervaring in het office management.

Ik laat me graag inspireren door nieuwe mensen en ervaringen en daarom vind ik het samenwerken in het team van GORTcoaching super fijn.

Je zou mij kunnen omschrijven als ondersteunend, adaptief, meewerkend en actief. Kwaliteiten die in ons support team goed van pas komen.

Martine Pelle

Martine Pelle

Office assistant

Over Martine:

Het helpen van mensen op een manier zodat degene zijn of haar kwaliteiten het meest gaat benutten en iemand laten ontdekken wat hij of zij echt wil vind ik een interessant materie. Mijn ruim 30 jaar ervaring in uiteenlopende ondersteunende functies bij verschillende bedrijven veelal in de automotive zal ik inzetten in mijn functie als Office Assistant.

In een ondersteunde en klantgerichte functie voel ik mij het meest thuis en ik laat graag alles op rolletjes lopen. Door collega’s werk uit handen te nemen zodat zij hun werk goed kunnen doen en zorgen dat klanten tevreden zijn, daar krijg ik voldoening van.

Bij GORTcoaching zit ik dus op de goede plek. Je kan mij omschrijven als efficiënt, gestructureerd, betrokken en loyaal.

Sabine Hayn

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager Coaches

Over Sabine:

Na een aantal jaren op de werkvloer heb ik gekozen voor een carrier switch en zit ik nu helemaal op mijn plek bij GORTcoaching. Vanuit mijn interesse in het optimaliseren van menselijke prestaties
en vanuit mijn interesse in psychologie op de werkvloer heb ik de master in arbeid- en organisatiepsychologie afgerond. Ik ben graag
bezig met persoonlijke ontwikkeling om zo ook anderen te kunnen helpen hun talenten maximaal te benutten. Bij GORTcoaching kan ik me vanuit mijn openheid en energie bezig houden met het verbinden van mensen en met het verbeteren van processen om
de organisatie en haar mensen vooruit te helpen.

Je zou mij kunnen beschrijven als energiek, enthousiast en leergierig.

Marloes van Hamburg

Marloes van Hamburg

Manager coachopleiding

Over Marloes:

Ik heb enkele jaren werkervaring binnen de facilitaire dienstverlening en altijd al interesse gehad in de mensenkant ervan. Hoe werken grote teams samen, hoe is de communicatie binnen het bedrijf, hoe blijven mensen gemotiveerd en wat zijn de drijfveren van de medewerkers. Vooral de wijze waarop je organiseert en ontzorgt heeft uiteindelijk invloed op de resultaten. Met deze ervaring en interesse kwam ik bij GORTcoaching terecht. De coachwereld inspireert mij omdat er aandacht is voor de passie, eigenheid, kwaliteiten en de ontwikkeling van mensen.

Bij GORTcoaching krijg ik de kans om intensief samen te werken in een gemotiveerd team. Ieder met andere kwaliteiten en toegevoegde waarde voor het bedrijf. Een omgeving waarin we elkaar uitdagen en daarmee uiteindelijk betere resultaten kunnen behalen.

Vanuit mijn focus op efficiency en een klantgerichte aanpak kan ik binnen mijn functie als Office Manager / Financieel medewerker bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Je kunt mij omschrijven als: leergierig, resultaatgericht, klantgericht, accuraat.

Justin Nafzger

Justin Nafzger

Trainee

Over Justin:
Als student Toegepaste Psychologie heb ik een grote belangstelling in de redenen die bepaalde gedragingen teweegbrengen. Mijn kijk op het leven is om (indien mogelijk) mensen te helpen en/of ondersteunen die bereid zijn aspecten van hun leven te veranderen of te verbeteren. Ik haal grote voldoening uit het helpen van mensen bij het maken van positieve veranderingen in hun leven.

Zodoende ben ik bij GORTcoaching terecht gekomen. De visie van GORTcoaching samen met mijn kijk op het leven zorgen ervoor dat ik deze genoemde voldoening kan bewerkstelligen.

Ik beschrijf mezelf als: oprecht, nederig en analytisch.

Viktoria Vida

Viktoria Vida

Trainee

Over Viktoria:
Het heeft mij altijd bezig gehouden hoe mensen denken en wat mensen motiveert en daarnaast hoe je de beste manier kan vinden om met elkaar te werken. Ik ben van nature nieuwsgierig en wil weten hoe anderen denken. Deze interesse heeft tot een Master in Sociale- en Organisatiepsychologie geleid. Tijdens mijn studie heb ik veel kennis opgedaan over het gedrag van mensen en ik kan deze kennis ook elke dag toepassen.

Bij GORTcoaching kreeg ik de kans om deze kennis in de praktijk te zetten. In ons team ben ik met veel plezier bezig met het zoeken van nieuwe collega’s en draag ik bij aan de continue kwaliteitsverbetering. Ik vind het heel leuk om in dit team te werken waar iedereen met kennis en motivatie samen naar één doel werkt, namelijk mensen met een coachvraag helpen.

Ik zou mijzelf omschrijven als nieuwsgierig, sociaal en gedreven.

Daisy Zwetsloot

Daisy Zwetsloot

Trainee

Over Daisy:
Tijdens mijn studie psychologie merkte ik al snel dat ik juist het dagelijkse, sociale en verbeteringsgerichte aspect van psychologie heel erg leuk vind. Hierdoor ben ik een Master in Sociale- en Organisatiepsychologie gaan doen. Hier heb ik veel kennis verkregen over menselijk gedrag, effectieve communicatie, groepsprocessen en hoe mensen keuzes maken. In mijn stage bij GORTcoaching ga ik dit nu zo goed mogelijk gebruiken om mijn collega’s te ondersteunen en klanten te helpen.

Persoonlijke ontwikkeling is een erg belangrijk onderwerp, en om dit te bereiken door middel van coaching vind ik heel interessant. Mensen kunnen zoveel meer bereiken en gelukkiger worden wanneer zij zichzelf beter leren begrijpen en groeien. Bijdragen aan het mogelijk maken van deze persoonlijke ontwikkeling is waar ik bij GORTcoaching met veel plezier aan meewerk.

Je kunt mij omschrijven als intuïtief, enthousiast, nieuwsgierig en empathisch.

Lars Koster

Lars Koster

Trainee

Over Lars:
Als student toegepaste psychologie zou je denken dat ik een sociale richting op zou willen gaan. Daarentegen wil ik het tegenovergestelde van dat. Marketing en Consumer Psychology zijn twee onderwerpen waar ik met veel passie naar kijk. Hier kan ik bij GORTcoaching mee aan de slag. Tijdens mijn studie heb ik veel kennis opgedaan van het beïnvloeden, beoordelen van gedrag en onderzoek. Wat ik naast Marketing ook graag in de praktijk terugbreng.

Ik kijk op het leven met een lach. Genieten van het leven is voor mij erg belangrijk. Dit genieten doe ik op dit moment door te sporten (voornamelijk basketbal) en door mijn vriendenkring.

Ik ben bij GORTcoaching gekomen omdat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Iets nieuws doen om te zien of ik in de goede richting ga. Bij deze uitdaging ga ik veel nieuwe praktijk kennis opdoen en skills en tools leren. Ik haal mijn enthousiasme hier ook uit. Het leren van nieuwe kennis maakt mij een sterkere professional in wording.

Ik beschrijf mijzelf als Assertief, Zelfstandig, Spraakzaam, Humoristisch.

Max Broekhoff

Max Broekhoff

Trainee

Over Max:
Eerst begrijpen en dan pas gaan doen. Eerst onderzoek, dan pas creatie.
Deze twee zinnen vliegen al jaren rond in mijn hoofd en heb er altijd goed gebruik van gemaakt. Ik wist daarom ook al vrij snel dat ik marketing wilde gaan studeren. En volg nu de opleiding commerciële economie. Tijdens de studie kom je alle facetten van het vakgebied marketing & sales tegen, wat ervoor zorgt dat je uiteindelijk erg breed bent opgeleid en verschillende kanten op kunt.

Samen optrekken, ervaringen en kennis delen met elkaar, geeft mij de meeste voldoening. Het ervaren van vrijheid en creativiteit, maar met voldoende structuur geeft mij de kans om mij tot een echte marketing professional te vormen op de manier zoals ik wil. Gortcoaching is daarom ook de ideale plek voor mij om mijzelf te ontwikkelen en mijn steentje bij te dragen binnen het bedrijf.

Je kunt mij omschrijven als enthousiast, empathisch, sociaal, gedreven en nieuwsgierig.

NIEUWSTE BLOGS

5 tips om een burnout te voorkomen

5 tips om een burnout te voorkomen

Volgens het CBS lijdt 1 op de 8 werknemers in Nederland aan een burnout. Deze aandoening wordt gekenmerkt door een fysieke, emotionele en geestelijke uitputting die het gevolg is van langdurige stress. De gevolgen zijn niet mis: burnout leidt tot emotionele...

Lees meer
Hoe gaat het met je?

Hoe gaat het met je?

We zitten momenteel nog steeds thuis in een lockdown die wel een eeuwigheid lijkt te duren. Met het hele gezin, met huisgenoten of juist helemaal alleen. Het is heel makkelijk om juist nu in een negatieve spiraal terecht te komen: één dingetje gaat fout, je...

Lees meer
De financiële opbrengst van coaching

De financiële opbrengst van coaching

Coaching is een krachtig middel dat ingezet kan worden om een breed scala aan werk gerelateerde problematiek op de werkvloer aan te pakken. Coaching wordt bijvoorbeeld gebruikt om de groei en ontwikkeling van medewerkers te bevorderen, of om organisatieveranderingen...

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Binnenkort delen wij groot nieuws! Mis het niet en meld je direct aan: