Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

OVER ONS

GORTcoaching is een family owned coachbureau wat bestaat sinds 2009 met meer dan 800 locaties in heel Nederland. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een waardevol coachtraject hebben doorlopen. Wij bedienen als marktleider de grootzakelijke markt, het MKB, overheid én particulieren met meer dan 60 soorten coaching.  Als je een gecertificeerde life changing coach zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder!

Certificeringen GORTcoaching
Certificeringen GORTcoaching

MISSIE

Het mogelijk maken van waardevolle inzichten die actief bijdragen aan het behalen van jouw professionele en persoonlijke doelen.

VISIE

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  1. bewustwording en persoonlijke groei
  2. het vergroten van zelfvertrouwen en
  3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

LEES VERDER

Certificeringen

Wist je dat we samen met onze coaches over meer dan 30 verschillende certificeringen beschikken?

The story of GORTcoaching

Wist je dat GORTcoaching 10 jaar geleden is opgericht door arbeids- en organisatiepsycholoog Tosca Gort?

9 zekerheden van GORT

Wist je dat ons coachbureau jou 9 zekerheden te bieden heeft? Lees snel verder!

In de pers

Wist je dat GORTcoaching regelmatig expert is bij EditieNL, RTLnieuws en vele andere pers?

ONZE TEAMWAARDEN

Persoonlijke ontwikkeling als levenswijze

Met hart en ziel geloven we in en werken we aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Resultaat

We leveren een constante hoge kwaliteit door altijd verantwoordelijkheid te nemen voor het beste resultaat.

Continue kwaliteitsverbetering

We werken continu aan verbeteringen en innovaties geïnspireerd door onze visie.

Verbondenheid

Door samen te werken creëren we intens veel meerwaarde voor onze klanten en kunnen we onze dromen waarmaken.

TEAM HOOFDKANTOOR

Tosca Gort

Tosca Gort

Founder

Over Tosca:

Ik ben de ”creative director” van GORTcoaching en verantwoordelijk voor de visie, missie en waarden van GORTcoaching. Ik ben de drijvende kracht die binnen groepen altijd net een stapje verder durft te denken. GORTcoaching is voor mij een droom die uitkomt en het is een eer om elke dag samen te werken met de beste a&o psychologen en coaches van Nederland!

Je kunt mij omschrijven als ondernemend, lange termijn denker, pragmatisch en creatief.

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

Algemeen Directeur | Belafspraak

Over Thomas:

Ik heb geleerd dat zakelijk succes valt of staat met de mensen in een organisatie. Ondernemen in een team met mensen die samen werken aan het beste coachbureau van Nederland. Dit geeft me iedere dag weer veel energie en daar krijg ik geen genoeg van!

Je kunt mij omschrijven als betrouwbaar, doortastend, klantgericht en mensgericht.

Cheryl Kamermans

Cheryl Kamermans

Sales support | Belafspraak

Over Cheryl:

Werken met en voor mensen is altijd mijn belangrijkste drijfveer geweest. Ik word blij van taken die uitvoerend, dienstverlenend en klantgericht zijn.

Niet voor niks heb ik daarom ruim 15 jaar ervaring in het office management.

Ik laat me graag inspireren door nieuwe mensen en ervaringen en daarom vind ik het samenwerken in het team van GORTcoaching super fijn.

Je zou mij kunnen omschrijven als ondersteunend, adaptief, meewerkend en actief. Kwaliteiten die in ons support team goed van pas komen.

Sabine Hayn

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager Coaches | Coaching Consultant

Over Sabine:

Na een aantal jaren op de werkvloer heb ik gekozen voor een carriere switch en zit ik nu helemaal op mijn plek bij GORTcoaching. Vanuit mijn interesse in het optimaliseren van menselijke prestaties
en vanuit mijn interesse in psychologie op de werkvloer heb ik de master in arbeid- en organisatiepsychologie afgerond. Ik ben graag
bezig met persoonlijke ontwikkeling om zo ook anderen te kunnen helpen hun talenten maximaal te benutten. Bij GORTcoaching kan ik me vanuit mijn openheid en energie bezig houden met het verbinden van mensen en met het verbeteren van processen om
de organisatie en haar mensen vooruit te helpen.

Je zou mij kunnen beschrijven als energiek, enthousiast en leergierig.

Arjen Beerepoot

Arjen Beerepoot

Marketingmanager

Over Arjen:

Ik ben een sociaal en optimistisch persoon die graag naar mensen luistert, met mensen meedenkt en een pro-actieve werkhouding heeft. Daarnaast ben ik zeer creatief en van nature een nuchter persoon.

Bij GORTcoaching kreeg ik de kans om al mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen. In ons team ben ik met veel plezier bezig om nieuwe, toffe concepten realiteit te maken en draag ik bij aan de continue kwaliteitsverbetering. Ik vind het heel leuk om in dit team te werken waar iedereen met kennis en motivatie samen naar één doel werkt, namelijk mensen met een coachvraag helpen.

Ik zou mijzelf omschrijven als nieuwsgierig, sociaal en gedreven.

Titia de Vries

Titia de Vries

Projectleider en hoofdtrainer

Over Titia:
Ik ben zelfstandig coach en supervisor. Daarnaast al meer dan 40 jaar ervaring in het werken met mensen, zowel individueel als in groepen waarin communicatie het hoofdthema is. Ik heb eerder gewerkt als communicatieadviseur, projectmanager en executive bij communicatieafdelingen.

Vanaf 2003 ben ik werkzaam als coach, supervisor en als trainer en docent/ ontwikkelaar van opleidingen en trainingsmodules bij de grootste opleidingsorganisatie van Nederland (NCOI/ Boertien Vergouwen Overduin). Nu daarnaast ook projectleider Opleidingen en Hoofdtrainer bij GORTcoaching, waarin ik inhoudelijk verantwoordelijk is voor zowel de huidige als de nieuw te ontwikkelen opleidingen.

Marloes van Hamburg

Marloes van Hamburg

Opleidingsconsultant

Over Marloes:

Ik heb enkele jaren werkervaring binnen de facilitaire dienstverlening en altijd al interesse gehad in de mensenkant ervan. Hoe werken grote teams samen, hoe is de communicatie binnen het bedrijf, hoe blijven mensen gemotiveerd en wat zijn de drijfveren van de medewerkers. Vooral de wijze waarop je organiseert en ontzorgt heeft uiteindelijk invloed op de resultaten. Met deze ervaring en interesse kwam ik bij GORTcoaching terecht. De coachwereld inspireert mij omdat er aandacht is voor de passie, eigenheid, kwaliteiten en de ontwikkeling van mensen.

Bij GORTcoaching krijg ik de kans om intensief samen te werken in een gemotiveerd team. Ieder met andere kwaliteiten en toegevoegde waarde voor het bedrijf. Een omgeving waarin we elkaar uitdagen en daarmee uiteindelijk betere resultaten kunnen behalen.

Vanuit mijn focus op efficiency en een klantgerichte aanpak kan ik binnen mijn functie als Opleidingsconsultant bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Je kunt mij omschrijven als: leergierig, resultaatgericht, klantgericht en accuraat.

Martine Pelle

Martine Pelle

Office assistant

Over Martine:

​Het helpen van mensen op een manier zodat degene zijn of haar kwaliteiten het meest gaat benutten en iemand laten ontdekken wat hij of zij echt wil vind ik een interessant materie. Mijn ruim 30 jaar ervaring in uiteenlopende ondersteunende functies bij verschillende bedrijven veelal in de automotive zal ik inzetten in mijn functie als Office Assistant.

In een ondersteunde en klantgerichte functie voel ik mij het meest thuis en ik laat graag alles op rolletjes lopen. Door collega’s werk uit handen te nemen zodat zij hun werk goed kunnen doen en zorgen dat klanten tevreden zijn, daar krijg ik voldoening van.

Bij GORTcoaching zit ik dus op de goede plek. Je kan mij omschrijven als efficiënt, gestructureerd, betrokken en loyaal.

Nancy Nieuwenhuis

Nancy Nieuwenhuis

Office Assistant

Over Nancy:
Ik hou van organiseren, leren, veelzijdigheid en werken in een leuk team. Het GORTcoaching team heeft mij in een hele korte tijd een betrokken, geïnteresseerd en ambitieus gevoel geven en mij zeer welkom geheten.
Een bedrijf met een zeer persoonlijke aanpak en altijd in ontwikkeling en daarmee ik zelf dus ook. Ik ben heel blij om met dit fantastische team aan een nieuw avontuur te beginnen.

Je kunt mij omschrijven als enthousiast, sociaal en gedreven.

Renée Blees

Renée Blees

Marketing Trainee

Over Renée:

Momenteel ben ik de master Social Influence aan de Universiteit van Amsterdam aan het afronden. Voor deze masteropleiding heb ik de bachelor psychologie en de master beroepsgezondheids psychologie aan de Universiteit van Leiden behaald. Tijdens mijn studietijd ben ik erg geïnteresseerd geraakt in veranderingen omtrent menselijk gedrag.

Ik wil mij graag inzetten om mensen te stimuleren gezonder te leven, en om hun persoonlijke en professionele doelen te behalen. Daarom ga ik met veel plezier aan de slag bij GORTcoaching om mensen met een coachvraag te helpen. Bij GORTcoaching zal ik mijn wetenschappelijke kennis in de praktijk kunnen toepassen binnen een trainee functie op de marketingafdeling. Tenslotte ben ik erg enthousiast om aan mijn eigen professionele en persoonlijke doelen te werken binnen een gemotiveerd team.

Je kunt mij omschrijven als sociaal, loyaal, gedreven, nieuwsgierig en resultaatgericht.

Pim Luiten

Pim Luiten

Marketing Trainee

Over Pim:

Op dit moment ben ik het Social Influence traject van de master Social, Health and organizational Psychology aan het volgen aan de Universiteit Utrecht. Hiervoor heb ik de bachelor Psychologie afgerond in de richting van cognitieve en neurobiologische psychologie. Hier kwam ik erachter dat ik meer wilde leren over het ontstaan, analyseren en beïnvloeden van menselijk gedrag, vandaar de master Social Influence.

Wat ik wil bereiken is mensen activeren om verantwoordelijke keuzes te maken, om zo met kleine stapjes richting een mooiere, gezondere en veiligere samenleving te werken. GORTcoaching is gericht op het verbeteren van de persoonlijke en professionele vaardigheden. Daarom denk ik dat dit de uitstekende plek is om die zelf verder te ontwikkelen.

Je kunt mij omschrijven als mensgericht, betrokken, analytisch en nieuwsgierig

Jasmin Batenburg

Jasmin Batenburg

Trainer Trainee

Over Jasmin:

Momenteel bevind ik mij in het derde leerjaar van de bachelor studie Toegepaste Psychologie aan HBO Drechtsteden. Tijdens deze studie kwam ik erachter dat ik het analyseren, beoordelen en beïnvloeden van menselijk gedrag zeer interessant vind en heb ik mijzelf zodanig ontwikkeld op het gebied van trainen, assessen, voorlichten en coachen. Na het afronden van mijn bachelor studie en het behalen van de daarbij aansluitende minoren, zal ik me hierin verder verdiepen op universitair niveau.   

Als trainee bij GORTcoaching hoop ik mijzelf verder te specialiseren en ga ik met veel enthousiasme meer ervaring opdoen op het gebied van trainen en coachen binnen een gemotiveerd team. Daarnaast zou ik meer inzicht willen krijgen in mijn kwaliteiten en valkuilen om mijzelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. 

 Je kunt mij omschrijven als creatief, empathisch, kalm en nieuwsgierig. 

NIEUWSTE BLOGS

Tribal leadership: Herken uw werknemer in een van de fasen

Tribal leadership: Herken uw werknemer in een van de fasen

Wat is tribal leadership? Een tribe is een groep van meer dan 20 personen die vaak samen werken aan een groter geheel. Een tribe vindt men vaak in een organisatie, waar de mensen dezelfde organisatorische waarden en opvattingen delen. Tribal leaders zijn leiders die...

Lees meer
Is het eenzaam aan de top?

Is het eenzaam aan de top?

Ook al zijn leiders de hele dag onder de mensen, het kan voorkomen dat ze zich alleen voelen. Leiding geven is een rol en binnen die rol worden verschillende dingen verwacht. Soms moeten ze de boeman spelen, bijvoorbeeld bij een evaluatie of een slechtnieuwsgesprek....

Lees meer
Loopbaancoach: het ontdekken van jouw eigen potentieel

Loopbaancoach: het ontdekken van jouw eigen potentieel

De huidige tijd De tegenwoordige arbeidswereld wordt gekenmerkt door een hoge digitalisering en mobilisatie. Deze ontwikkeling is met grote kansen verbonden. De werkzoekende bevolking is niet meer gebonden aan een locatie en heeft dus meer keuze om overal te werken...

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Binnenkort delen wij groot nieuws! Mis het niet en meld je direct aan: